ZAKON O ORUŽJU
- blackpowder
- Nadnarednik

ZAKON O ORUŽJU
Previše ljudi, vlasnika ili potencijalnih vlasnika oružja pokazuje zabrinjavajuće nepoznavanje ili krivo tumače ZAKON O ORUŽJU . Kako nepoznavanje Zakona ne oslobađa od odgovornosti po tom istom zakonu, bilo bi dobro da moderatori postave u ovu temu cijeloviti Zakon o oružju u izvornom obliku i temu zaključaju pa nek narod čita. Ovako se forum stalno puni istim pitanjima onih koji se ne potrude da pročitaju Zakon a nekolicina forumaša ubi se pišući da DRŽANJE I NOŠENJE SPORTSKOG ILI DRŽANJE I NOŠENJE LOVAČKOG ORUŽJA NE ZNAČI ZATAKNUTI GA ZA PAS PA NA SVADBU!
off topic: Sreo Mujo u džungli Tarzana. Kako je Tarzan u genima naslijedio manire Lorda predstavlja se Muji: JA TARZAN! (pokaže na sebe) TO ČITA! (pokaže na čimpanzu) Mujo kao svaki onaj koji brzo kopča ali slabo shvaća odgovori : JA MUJO! (pokaže na sebe) TO FATA!(pokaže na Fatu) FATA NE ČITA!
off topic: Sreo Mujo u džungli Tarzana. Kako je Tarzan u genima naslijedio manire Lorda predstavlja se Muji: JA TARZAN! (pokaže na sebe) TO ČITA! (pokaže na čimpanzu) Mujo kao svaki onaj koji brzo kopča ali slabo shvaća odgovori : JA MUJO! (pokaže na sebe) TO FATA!(pokaže na Fatu) FATA NE ČITA!
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: ZAKON O ORUŽJU
Narod može pronaći taj zakon ovdje: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/298395.htmlblackpowder wrote:Kako nepoznavanje Zakona ne oslobađa od odgovornosti po tom istom zakonu, bilo bi dobro da moderatori postave u ovu temu cijeloviti Zakon o oružju u izvornom obliku i temu zaključaju pa nek narod čita.
Mi tekst nećemo postati na forumu jer pitanje čije je to intelektualno vlasništvo ako je ičije. Koga zanima, tamo mu je sve. Ja sam bio 2 tjedna na liječenju od blažeg PTSP-a, duboke depresije i obamrlosti desne polutke mozga nakon što sam pročitao taj zakon. Kažu doktori da je to prirodna reakcija i na čitanje naših zakona.
Ako se nobileu da da prođe zakon i protumači svaki članak kako ga shvaća pravna praksa, samo naprijed.
"Članak taj i taj, moje stručno tumačenje kaže vako:"... ali bez postanja izvornog teksta.
I opet niš koristi od svega toga jer ga opet svaki pravnik, policajac, baba na štekeru pa na kraju i sudac tumači kako mu prdne. A nedaj bože da mogu pogriješiti sudci, ti uber-menschen, pravednici i šta ja znam šta, trkelj, trkelj.
To je naravno moje mišljenje. Unaprijed se ograđujem od samog sebe i svih dušebrižnika koji se sada osjećaju pogođeni mojim mišljenjem.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- blackpowder
- Nadnarednik

Re: ZAKON O ORUŽJU
zakon o oružju kao i svaki zakon objavljen u Narodnim novinama nema autorska prava i može se slobodno objavljivati. znači link objavite pod naslov zakon o oružju i zaključajte temu pa nek raja čita. mnogi koji ga traže preko interneta nekritički pročitaju neku stariju verziju zakona koji više ne važi pa se nađu na sto čuda. 
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!