SOG Visionary I
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: SOG Visionary I
Ako je i ovaj gun uz njega onda razmišljam o kupnji, a ako ne onda sam jako razočaran jer je nožić prekrasan!! 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Ima li on kočnicu, kakvu??.......nemam baš puno spoznaja o tome nožu i koliko je on doista oštar, mislim stvarno tvoja iskustva......ako režeš nešto tvrđe koliko dugo drži oštrica.... i reci ispod koje cijene ne ide naravno za članove foruma....daj nam malo podatka, osobnih ...... kad Cab spava pozzzz!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ma podaci su tu ali ja sam te pitao nešto sasvim osobno znači tvoja iskustva jer to je ono što me zanima, naravno iskreno i reci mi obzirom da sličnih replika, svega i svačega ima u prodaju na aukcijama, čak sam uzeo jedan i ima neke kvelitette crni je čelik, a naravno da je tvoj originalan i baš me zato zanima, kvaliteta i koliko drži oštrica, kako ga brusiš..... i naravno ispod koje cijene ga ne bi dao, LP!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ja ga nisam koristio, nabrusio sam ga Spyderco Sharpmaker setom, VG-10 je odličan čelik koji koristi spyderco, Fallkniven i mnogi drugi renomirani proizvođači kvalitetnih noževa na zapadu, VG-10 dugo i jako dobro drži oštricu no to ipak ovisi o tome šta si nožem rezao, jabuku ili drva cijepao, a najgore je rezat hranu, mesu npr. na porculanskom tanjuru, kao da direktno oštricom ideš po brusu, jer porculan i je brus, tvrđi od čelika pa ti se oštrica odmah istupi...
S obzirom da je cijena tog noža u našeg uvoznika gdje je kupljen bila preko 1100 kuna, SOG ga prodaje za 160$ a najjeftinije u americi ide za (94$ + 35$) + 23%PDV mislim da je cijena od 400 kn za (nož + lanyard + poštarinu) fer... ako sam dođeš po nož ili platiš poštarinu a bez lanyarda dat ću ti ga za 370 kn evo....
S obzirom da je cijena tog noža u našeg uvoznika gdje je kupljen bila preko 1100 kuna, SOG ga prodaje za 160$ a najjeftinije u americi ide za (94$ + 35$) + 23%PDV mislim da je cijena od 400 kn za (nož + lanyard + poštarinu) fer... ako sam dođeš po nož ili platiš poštarinu a bez lanyarda dat ću ti ga za 370 kn evo....