OBAVIJEST NEREGISTRIRANIM KORISNICIMA
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

OBAVIJEST NEREGISTRIRANIM KORISNICIMA
Potrebno je biti registrirani korisnik da bi se moglo pristupiti svim sadržajima foruma!
Hvala
Hvala
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: OBAVIJEST NEREGISTRIRANIM KORISNICIMA
Bravo, obavijest neregistriranim korisnicima na forumu koji bez registracije ne možeš gledati pa tako niti pročitati ovu obavijest neregistriranim korisnicima hehe 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Znaci prstom u govno za prvi post na forumu?Dorian wrote:Bravo, obavijest neregistriranim korisnicima na forumu koji bez registracije ne možeš gledati pa tako niti pročitati ovu obavijest neregistriranim korisnicima hehe
Hvala, uprava
Nije prstom u govno, već sam nakon registracije htio vidjeti pravila za nove članove i to mi je bilo u tom rangu. Kasnije mi je sinulo da ja taj post nisam ni mogao vidjeti dok se nisam ulogirao pa mi je bilo smiješno kako neki ne koriste mozak. Vidim da ste prepametni za mene tako da ne brinite, neću se ovdje zadržavati niti više komentirati. Pozdrav od čovjeka bez gazde/vlasnika.Mike_Torello wrote:Znaci prstom u govno za prvi post na forumu?Dorian wrote:Bravo, obavijest neregistriranim korisnicima na forumu koji bez registracije ne možeš gledati pa tako niti pročitati ovu obavijest neregistriranim korisnicima hehe
Hvala, uprava
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
The Last Ronin!Dorian wrote: Pozdrav od čovjeka bez gazde/vlasnika.
Goodbie!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nisam siguran tko tu ne koristi mozak...Dorian wrote:Nije prstom u govno, već sam nakon registracije htio vidjeti pravila za nove članove i to mi je bilo u tom rangu.
Kasnije mi je sinulo da ja taj post nisam ni mogao vidjeti dok se nisam ulogirao pa mi je bilo smiješno kako neki ne koriste mozak.
Vidim da ste prepametni za mene tako da ne brinite, neću se ovdje zadržavati niti više komentirati. Pozdrav od čovjeka bez gazde/vlasnika.
stvarno nemam pojma kako bih osim ovom slikom (vec drugi put) objasnio da je taj post vidljiv u SVAKOM dijelu foruma, ne registriranim i registriranim clanovima foruma
Mike_Torello wrote: ... Znaci prstom u govno za prvi post na forumu? Hvala, uprava
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik