Neodgovoreni postovi | Aktivne teme Sada je: 13 svi 2025, 18:02.

ADS

Pravila foruma

Pravila foruma

Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
PRISTRANOST ili NE 
Autor/ica Poruka
Brigadir
Brigadir

Post PRISTRANOST ili NE
Jesu li nasi gradjani zasluzili ovakav tretman ?

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatsk ... ma-1855364

22 tra 2025, 09:55
General Bojnik
General Bojnik

Post Re: PRISTRANOST ili NE
lex-lutor je napisao/la:
Jesu li nasi gradjani zasluzili ovakav tretman ?

Ajde, ajde ne pretjeruj.
Sta ako padne meteorit na neciji auto?
Sta ako padne NLo na neciji auto?
Ovisi o pravnom sustavu drzave, ali nacelno sve eventualnosti ne mogu se pokriti.
Takodjer jako ovisi o fekventnosti ili prosirenosti slucaja: zemljotres srusi cijelu regiju, ili na jednu kucu padne meteorit?

U slucaju tupoljeva, ne zna se ni ciji je: to jest ko je to lanisrao, da bi se konacno trazilo odgovornost bilo kojim mehanizmom

Ja bih iskreo volio da sam pokriven za svaku nezgodu. Po bilo kojoj osnovi. Ali nisam. I niko nije. I niko nije nikad bio. U ni jednoj drzavi.

22 tra 2025, 19:13
Brigadir
Brigadir

jolly je napisao/la:
.....Ajde, ajde ne pretjeruj.
Sta ako padne meteorit na neciji auto?
Sta ako padne NLo na neciji auto?
Ovisi o pravnom sustavu drzave, ali nacelno sve eventualnosti ne mogu se pokriti.
Takodjer jako ovisi o fekventnosti ili prosirenosti slucaja: zemljotres srusi cijelu regiju, ili na jednu kucu padne meteorit?
U slucaju tupoljeva, ne zna se ni ciji je: to jest ko je to lanisrao, da bi se konacno trazilo odgovornost bilo kojim mehanizmom
Ja bih iskreo volio da sam pokriven za svaku nezgodu. Po bilo kojoj osnovi. Ali nisam. I niko nije. I niko nije nikad bio. U ni jednoj drzavi....

Jolly, molim te budi ozbiljan !

Nemoj mi reci da pusis te price kako se ne zna tko ga je lansirao? Da su ga Rusi lansirali bilo bi to na svim naslovnicama rezimskih medija po EU ! Imas objekat koji ti leti kroz zracni prostor a ti NEMAS pojma o tome, imas punopravno clanstvo u NATO-u koji vide i prate letjelicu ali te ne upozore na opasnost ,( mada je i to upitna informacija ), Imas na SLjemenu panoramski MArtin-Loched radar koji moze pratiti "tensike loptice" a ne vidi kamion koji leti ??? Jebes auto, sto da je to palo na zgradu punu studenata i pobilo 20 ljudi, i tada ne bi bilo bitno ciji je ???

23 tra 2025, 09:09
General Bojnik
General Bojnik

lex-lutor je napisao/la:

Nemoj mi reci da pusis te price kako se ne zna tko ga je lansirao? Da su ga Rusi lansirali bilo bi to na svim naslovnicama rezimskih medija po EU !

Za financijsku pokrivenost stete, treba dokaz odakle je.
A za medije, ne treba nista. Zapravo su mogli na sva zvona napisati da je ruski. Main stream news i tako inace rade.
Zapravo se pitam kako je promaklo? Mozda zbog trenutne politke da niso u ratu?
Ili mislis suprotno? Da mediji raportiraju objektivno, argumentirano, na osnovu pouzdanih izvora?

Ovo je igrom slucaja, samo palo u zaborav. Mala steta na jednom autu, proso voz. Mogao je isti auto udariti kamion na parkingu, pa bi steta bila veca. Mogli su ga mangupi izgrebati cijelog na parkingu, nepoznati pocinioc pa bi steta bila veca.

23 tra 2025, 14:09
Natporučnik
Natporučnik

Ukrajina je izračunala koliko EU države moraju povisiti iznose koje šalju Ukrajini, nakon izlaska SAD-a iz priče. Povisiti! A vi ovako :).

23 tra 2025, 15:56
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Odgovori   [ 5 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: