Babe lajave

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
Knife_maniac
Satnik
Satnik

Babe lajave

Post by Knife_maniac » 17 Dec 2008, 20:06

BojnikPerGall wrote:Čitavši ovaj post izvrsno sam se zabavio nema što... Posebice onom izjavom gosp.Knife_maniaca o nekom njegovom poznaniku što gađa jastrebove karabinom u letu... Strava i užas!
Koliko me pamćenje služi Knife_maniac si je jednom prilikom dao za pravo komentirati da sam ja napisao citiram "budalaštine" pa me samo zanima što misli o ovoj svojoj provali?!? :A18:
Katastrofa...
Taj lik je u medjuvremenu umro, to je bilo prije 10-ak godina kad je na istocnoj ravnici jos vladalo nezakonje i kaos, i ta njegova budalastina samo govori o njegovoj "profesionalnosti". Nazalost dosta je takvih profesionalaca.
Naravno da je budalastina i debilizam gadjati pernatu divljac karabinom, kao i isti koristiti za lov na stetocine (lisice) a ima se MK.
i za to nema nikakvih opravdanja nego samo sankcije.

A ono sto sam Vama rekao da je budalastina u vezi Legije, iza toga stojim JER Legija stranaca ne tolerira DEZERTERE pa je van svake logike kako su mogli zvati nekoga tko je od njih dezertirao a pri tome je sluzio ako se ne varam 4 g. Za to vrijeme mogao je postati "Legionnaire de Premiere classe" oliti hrv. Pozornik !!
Znam ljude koji su bili malo vece ćunke u Legiji pa su se pokusali vratiti nakon DR-a, njih je Legija prekrizila za Vijeke vjekova jer su jednom ju napustili "na krajnje sramotan i kukavicki nacin".
Vise ne bih o ovoj temi jer ovo nije forum o LE a niti je tema podobna.
Ukoliko netko otvori koju slicnu temu rado cu dati novih 20 lipa.

S postovanjem,
Knife

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Re: UNIVERZALNI KALIBAR ZA NAŠE PROSTORE

Post by BojnikPerGall » 18 Dec 2008, 00:45

A ono sto sam Vama rekao da je budalastina u vezi Legije, iza toga stojim JER Legija stranaca ne tolerira DEZERTERE pa je van svake logike kako su mogli zvati nekoga tko je od njih dezertirao a pri tome je sluzio ako se ne varam 4 g. Za to vrijeme mogao je postati "Legionnaire de Premiere classe" oliti hrv. Pozornik !!
Znam ljude koji su bili malo vece ćunke u Legiji pa su se pokusali vratiti nakon DR-a, njih je Legija prekrizila za Vijeke vjekova jer su jednom ju napustili "na krajnje sramotan i kukavicki nacin".
Knife,

sa svojih 20 godina pretpostavljam da se preiskusan pa mi nije niti nammjera prepucavati se s tobom posebice preko neta. Samo pazi na riječi.
Da o Legiji nešto znaš od onog ašto si jedino pročitati mogao onda bi znao da Legija više nije Legija od prije i da se danas mnogo toga što je nekad bilo pravilo promijenilo.
Romantična vremena Legije a u kakvu ti vjeruješ odavno su prošla.

Stoga ja ću i dalje nastaviti s "budalaštinama" a ti kreni svojim stilom dalje!
Mislim s gađanjem jastrebova karabinom u letu, pogađanjem muhe na 1000 m u lijevo oko, ubijanju neprijateljskih vojnika na 1500 iz M 48 i sličnim kvazi pothvatima!

I imaš pravo nije tema a i ja nemam volje niti vremena objašnjavati tebi ili bilo kome s "ogromnim" iskustvom neke stvari!

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 18 Dec 2008, 10:28

BojnikPerGall wrote: Knife,

sa svojih 20 godina pretpostavljam da se preiskusan pa mi nije niti nammjera prepucavati se s tobom posebice preko neta. Samo pazi na riječi.
Da o Legiji nešto znaš od onog ašto si jedino pročitati mogao onda bi znao da Legija više nije Legija od prije i da se danas mnogo toga što je nekad bilo pravilo promijenilo.
Romantična vremena Legije a u kakvu ti vjeruješ odavno su prošla.
Vidim da je jedini problem tu sto neki Knife odgovara velikom PerGall-u :A32:
Evo kad se vratim iz bolnice ide jedan esej,na nagovor drugih, o Legiji pa ce biti prava tema.

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 18 Dec 2008, 10:57

@Knife: ne zaboravi da si svojim započeo pokušajem šale na temu gađanja zabranjene vrste karabinom te izazvao nelagodu (i kod mene osobno).

@obojica: Dečki, molim vas smirite ton. Idemo nastaviti s temom, a ista je vezana za univerzalni kalibar na naše prostore.

Hvala lijepo.

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 18 Dec 2008, 13:01

Knife_maniac
Vidim da je jedini problem tu sto neki Knife odgovara velikom PerGall-u
Knife,

ne nije problem odgovarati meni, dapače, oduvijek nastojim poduprijeti argumentiranu raspravu.
Problem je u:
a) u temi o VHS-u ničim izazvan si napisao da pišem "budalaštine" na način da si me pljunio bez ikakvih argumenata i to je tako ostalo.
b) VELIKI je problem (a patch ti je kulturno odgovorio da si i njemu izazvao nelagodu) s ovom izjavom o gađanju jastreba u letu iz karabina odnosno njenom indirektnom porukom koju šalje...

Ajd sad jedan prijateljski savjet, ako ga želiš naravno prihvatiti, od moje strane. Želiš li molim te samo trezveno ali iskreno razmisliti o tome što si napisao? Ukoliko razmisliš, upravo trezveno i logički, vidjeti češ bit stvari odnosno to što si napisao. I nema to nikakve veze s stanjem u istočnoj Slavoniji prije 10-tak godina i sl.
Naprosto ima s time da smo se svi mi naslušali kojekakvih priča o raznoraznim poduhvatima s oružjem kad na kraju u stvarnosti "ćorak", puf i ode balon od sapunice...
Stoga pošto pretendiramo biti ozbiljni i trebali bi biti to i u svojim postovima...

Mišljenja sam da bi ovaj forum s vremenom trebao postati ozbiljan, a ta tvoja tvrdnja je daleko od ozbiljnosti.

A sad da završim to o Legiji.
Misliš li ti da je taj moj kolega dobio službeni poziv, kuvertiran i pečatiran, uručen diplomatskom poštom a možda čak i iz ruku samog francuskog vojnog atašea?
Daj molim te... A ako baš toliko želiš o Legiji čitati i zanostiti se romantičarskim ratnim pohodima i poduhvatima nema brige samo javi pa ću ti iskopirati kompletnu literaturu koja je o Legiji dostupa i poslati ću ti je... A uostalom ukucaj u Google i eto već si napola pripadnik same Legije... ;)

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 18 Dec 2008, 13:06

@obojica: Dečki, molim vas smirite ton
Patch,

a što to znači smirite ton?
Netko te pljune a ti se nemaš pravo niti obrisati...
A onda taj isti koje ti pljunuo "tresne" takvu nebulozu da na kraju opet ti ukoliko želiš biti "kao uljudan" ne bi trebao reagirati?!
Ili...se ne trebam uopće osvrtati na takve izjave no onda bi moderatori trebali reagirati?

Ja uistinu ne mogu pronaći gdje sam to njega uvrijedio ali bogami mogu gdje je on mene!

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 18 Dec 2008, 13:17

BojnikPerGall wrote:
@obojica: Dečki, molim vas smirite ton
Patch,

a što to znači smirite ton?
Netko te pljune a ti se nemaš pravo niti obrisati...
A onda taj isti koje ti pljunuo "tresne" takvu nebulozu da na kraju opet ti ukoliko želiš biti "kao uljudan" ne bi trebao reagirati?!
Ili...se ne trebam uopće osvrtati na takve izjave no onda bi moderatori trebali reagirati?

Ja uistinu ne mogu pronaći gdje sam to njega uvrijedio ali bogami mogu gdje je on mene!
Upravo, zato što je i počelo s njegove strane, prvi dio poruke sam njemu namjenio. Smatram da je u ovakvoj temi jedan takav ulet nepotreban i napravljen upravo zato da se tema skrene sa normalnog tijeka komunikacije.

Iskreno, do sada sam već naučio na takve postove, osobno, ne kao moderator (moderatorstvo doživljavam kao pomoć članovima a ne kao sredstvo prisile i moći) ne reagirati. A na mišljenje i reakciju svako ima pravo u određenim granicama.
Kada se ta granica preskoči/prijeđe, reagiram.

Ovo gore sam napisao stoga jer sam primjetio kako tema skreće sa zadane ideje i misle te odlazi u nepotreban fight i gubitak energije. Jasno je i zorno od kuda je sve krenulo. Treba li se on tebi ispričati, neka procjeni sam. Hoće li to biti javno ili na PP, meni svejedno.
Naši postupci dovoljno govore o nama.

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 18 Dec 2008, 13:46

patch wrote: Upravo, zato što je i počelo s njegove strane, prvi dio poruke sam njemu namjenio. Smatram da je u ovakvoj temi jedan takav ulet nepotreban i napravljen upravo zato da se tema skrene sa normalnog tijeka komunikacije.
Netocno, napisano je s namjerom da se ukaze na NEprofesionalnost istih.
I priznajem, my bad. Nisam trebao ulijetati kao padobranac i ubuduce cu se suzdrzavati bilo kakvih nepotrebnih komentara.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 18 Dec 2008, 16:20

BojnikPerGall wrote:Mislim s gađanjem jastrebova karabinom u letu, pogađanjem muhe na 1000 m u lijevo oko, ubijanju neprijateljskih vojnika na 1500 iz M 48 i sličnim kvazi pothvatima!
nevezano za prepirku vas dvojice nadovezao bih se sa jednom legendom u tom stiku:
"zapovjednik luckog pogadja srnjaka u vrat na 100m sa tetejcom" =) - ne kazem da nije nemoguce ali vise sreca nego vjestina, pogotovo sa TT-om, ravno 6-ici na lotu =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Re: Babe lajave

Post by BojnikPerGall » 18 Dec 2008, 17:13

Na kojeg to misliš?
Da ih priupitam kad nekog sretnem od njih!
Ako je o sadašnjem riječ uvjeren sam da on to nikada i nigdje nije rekao...
A baš ću vidjeti o kojem se radi,ako je pitanje o nekom bivšem... :A02:

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Babe lajave

Post by Mike_Torello » 18 Dec 2008, 18:41

ma ne to je netko pricao za nekog zapovjednika luckog da je pogodio srnjaka u vrat na 100m sa TT-ejcom
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply