torbe,ruksaci,koferi...
torbe,ruksaci,koferi...
Evo ovako,zanima me u cemu nosite oruzje,opremu,municiju kad idete na streljanu ili neko natjecanje? Isprobao sam par razlicitih ruksaka ali nisam bas prezadovoljan jer obicno nosim vise komada oruzja a nebi htio da se osteti jedan o drugi i jos kad natrpam municiju,antifone ,naocale... strasno...
Re: torbe,ruksaci,koferi...
Puske u futrolama, pistolj u metalnom kofercicu,
a streljivo u prijenosnom metalnom sefu.
Ja za razliku od Krese, ne jedem u streljani.

Ja za razliku od Krese, ne jedem u streljani.
Mi na streljani imamo klubski birc, mješano meso + pomfrit + kola =35 kn....pa tko bi odolio.k.horvat wrote:Puske u futrolama, pistolj u metalnom kofercicu,
Ja za razliku od Krese, ne jedem u streljani.![]()
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Mi nemamo streljanu...BOXI wrote: Mi na streljani imamo klubski birc, mješano meso + pomfrit + kola =35 kn....pa tko bi odolio.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Smatram kako je ovo jedna on najparaktičnijih torbi za streljanu (i naziv joj o tome govori - "range bag"). Vrlo je praktična jer u nju stanu 2 ili 3 pištolja (u svojim futrolama), puno dodatnih stvari (alati, klamerice, antifoni, naočale i sl), za streljivo ima posebni dio u koji poslije možete i čahure skupiti, također meni u njega stane i opasač sa holsterom i držačima za spremnik. unutar njega je manja torbica sa pomičnim odjeljcima koju samostalno možete izvaditi i nositi na stage ili paljbenu crtu. Jedno vrijeme sam u range bagu nosio i tenisice.... Stvar je samo u organizaciji i koliko stvari imate........
Proizvođači - 5.11 series (na slici) te CED - koji je još čvršći i kvalitetniji.
Cijena cca 100 eura. Moguća narudžba u drugim bojama osim crne (CED-ov).
Smatram da ovako nešto bez problema može napraviti i naš Joža Koža u zagrebu, jedino ne znam kolika bi bila cijena kod njega.
Proizvođači - 5.11 series (na slici) te CED - koji je još čvršći i kvalitetniji.
Cijena cca 100 eura. Moguća narudžba u drugim bojama osim crne (CED-ov).
Smatram da ovako nešto bez problema može napraviti i naš Joža Koža u zagrebu, jedino ne znam kolika bi bila cijena kod njega.
- Attachments
-
- 59049_019.gif (10.29 KiB) Viewed 25046 times
D-V-C
M R K I
M R K I
E da za one gotovane, evo i linkova.....
http://www.511tactical.com/browse/Home/ ... 0000:10900
http://www.cedhk.com/show.php/Object385
http://www.511tactical.com/browse/Home/ ... 0000:10900
http://www.cedhk.com/show.php/Object385
D-V-C
M R K I
M R K I
nebi hto lagati ali pošto sam malo češći gost kod Liona čini mi se da sam sličnu torbu vidio i kod njega, doduše nije mi trebalo ništ takvoga pa nisam pitao za cijenu! btw kod njega se može naručiti ali stvarno što ti padne na pamet!
SORRY
nije reklama
!
SORRY
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
Pa i on ju je radio prema narudžbi ljudi koji se bave streljaštvom. Nećemo sad o imenima....

D-V-C
M R K I
M R K I
pa nek se jave ti naručioci pa neka nam odaju tajnu cijene, osim ako se na boje da bu nas herc strfil

ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
nisu članovi foruma, nego poznanici. Nazovi Lion holsters pa priupitaj za cijenu. www.lion-holsters.com/
D-V-C
M R K I
M R K I
budem prvom prilikom,ako prije osobno ne odem tam!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to vlastita zakonita zena ili si pimpao auto po susjedstvu? btw. sto je bilo?Krešo Bukvić wrote:Nije joj ništa, srećom. Ali meni je jer ovu godinu prvi put nisam uplatio kasko, a ona mi nema otkud platiti
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

zakrivljeno tropsko voće =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"