Brisanje postova

Problemi sa postovima, slikama, korisničkim računima...
Post Reply
Huntercro
Razvodnik
Razvodnik

Brisanje postova

Post by Huntercro » 25 Nov 2009, 12:07

Ne mogu se oduprijet osjećaju da sam nekoliko puta napisao da je počela sa radom stranica lov-pro
Isto tako sam napisao da smatram da eć stranica pomoći onima koji žele postati reloaderi. Ako je to problem da se ovaj post obriše bar 5 puta onda u pivsku bocu materinu. Ako je to komercijalna reklama onda izbrišite i ovo, pa nek ljudi na drugim forumima pročitaju što ih zanima.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Brisanje postova

Post by Mike_Torello » 25 Nov 2009, 16:54

Ja sam obrisao postove sa link reklamom, jer smatram da nije u redu prema onima koji placaju da bi se mogli reklamirati. Jer isto tako da i sam placas oglasavanje pa da se netko ide oglasavati mukte a ti placas i ti bi bio nezadovoljan tom radnjom i smatrao bi da nije fer prema tebi, zar ne? Moramo biti posteni

http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=11&t=675
7. REKLAMIRANJE
Reklame su dozvoljene samo u forumu "Mali i veliki oglasi" i to u umjerenoj količini. Svaki post koji ima bilo kakav affiliate link smatra se reklamom i bit će obrisan. Reklamiranje putem osobnih poruka (PP-ova) nije dozvoljeno. Moderatori i administratori zadržavaju pravo da i neke druge postove ocijene reklamama ili da ocijene da se netko prečesto reklamira.
Bilo bi dovoljno da postavis oglas BEZ LINKA da imas opremu za reloading i da ti se na pp ili na broj mobitela javi onaj tko je zainteresiran, i to se onda nebi smatralo reklamom i proslo bi pod oglase. Nesto ovako kao sto si vec napravio u ovom topicu - http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.ph ... 859#p21859
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply