AirForce Condor 5,5
Moderator: karabalic
AirForce Condor 5,5
Evo još jedne prinove, da se osvježi ormar
Radi se o PCP puški s jedni metkom, spremnikom zraka od 0,5l i jako velikom energijom oko 80J. podešavanjem jačine pucanja i futuristićkog dizajna.
Optika je Nikko Stirling Platinum Nighteater 8-32x60
Brzina s Crosman Premier Ultra Magnumom 355m/s
http://www.youtube.com/watch?v=8PXRcb5p4iQ
Radi se o PCP puški s jedni metkom, spremnikom zraka od 0,5l i jako velikom energijom oko 80J. podešavanjem jačine pucanja i futuristićkog dizajna.
Optika je Nikko Stirling Platinum Nighteater 8-32x60
Brzina s Crosman Premier Ultra Magnumom 355m/s
http://www.youtube.com/watch?v=8PXRcb5p4iQ
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: AirForce Condor 5,5
E to si ja zelim kupiti vec dugo vremena, samo ipak crnu =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Puška izgleda kao iz modernih video igrica
(ne mislim ništa loše pod tim). Pošto si ju tek nabavio, vjerovatno ni sam ne znaš koliko se diabola bože ispucati sa jednim punjenjem, a to naravno ovisi o postavljenoj snazi? Čemu služi onaj CD, je li to zamjena za "papirnate" upute za upotrebu?
Bez problema preko 50 u full snazi, pošto posjedujem fx i Loguna s takvim spremnicima.damir971 wrote:Puška izgleda kao iz modernih video igrica(ne mislim ništa loše pod tim). Pošto si ju tek nabavio, vjerovatno ni sam ne znaš koliko se diabola bože ispucati sa jednim punjenjem, a to naravno ovisi o postavljenoj snazi? Čemu služi onaj CD, je li to zamjena za "papirnate" upute za upotrebu?
Dvd je pun korisnih informacija i manuala.
Karabalicu, znam da imaš boce za punjenje, pa me zanima koliko traje ukupna procedura tog "pretakanja" iz velike boce u malu? A, koliko bi (od prilike) vremena trebako da se takav spremnik napuni sa ručnom pumpom?
Cca nax 30 sec i to je laganim pretakanjem, a može i brže ali radi grijanja prilikom pretakanja može doći do kondezacije vlage u pušci pa polako onda, ja nikad i nepraznim do kraja nego nadopunjavam.damir971 wrote:Karabalicu, znam da imaš boce za punjenje, pa me zanima koliko traje ukupna procedura tog "pretakanja" iz velike boce u malu? A, koliko bi (od prilike) vremena trebako da se takav spremnik napuni sa ručnom pumpom?
Pumpom kod Maraudera gdje je sremnok cca 0,2l napumpaš za 2-3 minute, samo dok se uhodaš, to je sa 3-stage Benjamin pumpom, dok s 4-stage FX turbo i sl. novijih pumpi ide pumpanje kao da se pumpa i guma na biciklu
Ovaj od 0,5l mislim da bi se moga za nešto više od 5 minuta s stankama za pivo napumpati.
*Na marauderu je bilo 3 spremnika ili 30 dijabola u 5,5 - 45 poteza pumpom, to je i najbolja iskoristivost puške.
molim vas ako neko zna gdje se kod nas mogu kupiti ove air force puške i cijene. hvala
Nigdje u HR,buha wrote:molim vas ako neko zna gdje se kod nas mogu kupiti ove air force puške i cijene. hvala
ova je naručena iz US, i naravno plaćena sva davanja državi.
pa išao sam na njihovu stranicu i htio naručiti ali nema mogućnosti za hr slao mail oni me uputili na englesku neki gunpower da se njima javim. molim te pošto sam zainteresiran za ovu pušku da mi pojasniš kako da najlakše dođem do iste i ova cijena koju si naveo je sa svim davanjima. malo se bojim grunut pare preko sumnjivih narudžbi a neznam ni dali postoje kakvi problemi s našim zakonima oko ovoga.
evo odgovora kad sam ih upitao za ovakav condor
We can supply the GunPower SSS which is the same model.
The price is Euro 699,00 plus any extras and shipping.
We can ship to Croatia.
We can supply the GunPower SSS which is the same model.
The price is Euro 699,00 plus any extras and shipping.
We can ship to Croatia.
Nema nikakvih problema oko zračnog oružja, cijene su se mjenjale.Na cijenu u USA plača se šiping i u RH porez i carina na ukupan iznos, tj cijene puške i šipinga.buha wrote:pa išao sam na njihovu stranicu i htio naručiti ali nema mogućnosti za hr slao mail oni me uputili na englesku neki gunpower da se njima javim. molim te pošto sam zainteresiran za ovu pušku da mi pojasniš kako da najlakše dođem do iste i ova cijena koju si naveo je sa svim davanjima. malo se bojim grunut pare preko sumnjivih narudžbi a neznam ni dali postoje kakvi problemi s našim zakonima oko ovoga.
Puška je kupljena preko Pyramida evo ti link,
http://www.pyramydair.com/s/m/AirForce_ ... d_PCP/2312
evo dobio sam ponudu pa mi molim te reci dali je ok.
.22 kalibar,
ručna pumpa (jer nebih trčao na punjenje u servis svakih pola sata nego udri), refill adapter,
4-16x50 Scope and mounts(with range finder and parallax) e o ovome neznam ništa dali je dobar ili treba nešto bolje za puno iskorištenje puške,
sa dostavom mi traže oko 8200 kn
dali mi treba silencer neznam u biti koliko je to glasno i dali je ovaj što imaju kao kit dobar mislim jesi li ga isprobao...
hvala.....
.22 kalibar,
ručna pumpa (jer nebih trčao na punjenje u servis svakih pola sata nego udri), refill adapter,
4-16x50 Scope and mounts(with range finder and parallax) e o ovome neznam ništa dali je dobar ili treba nešto bolje za puno iskorištenje puške,
dali mi treba silencer neznam u biti koliko je to glasno i dali je ovaj što imaju kao kit dobar mislim jesi li ga isprobao...
hvala.....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Na to racunaj dodatnih oko +30% davanja drzavi, carini... i onda ces imati ukupnu cijenu koliko bi te kostala u RHbuha wrote:sa dostavom mi traže oko 8200 kn
buha wrote:evo dobio sam ponudu pa mi molim te reci dali je ok.
.22 kalibar,
hvala.....
Dobro si izabrao,puška je najglasnija od PCP-a ovisi o okolini dali imaš uvjete pucati bez progušenja, imaš dvije varijante Condora s navojem i bez obrati pozornost na to.
Pogledaj malo pod oglase imam zanimljiva puška Logun i odmah ju možeš imati.
zanimljiv je taj logun ali kad jedmom vidiš condor teško ga je maknuti s uma... jedino ako je tebi taj tvoj condor dosadio pa da pričamo...
Krivo si se izrazio Condor pored Loguna izgleda kao igračkabuha wrote:zanimljiv je taj logun ali kad jedmom vidiš condor teško ga je maknuti s uma... jedino ako je tebi taj tvoj condor dosadio pa da pričamo...
Condor otišao dalje jer je jako neprecizan na full snazi, a smanjivanjem snage da se dobiju bolje grupe je budalaština.
ma pogledao sam na tube šta rade s puškicom....ako skine vranu na 100m meni više ne treba..... nego koliko si ti čekao na dostavu..
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Karabalic, sta si vec udomio Condor-a? =( ako nije tajna, za koliko je otisao?
A meni je Condor isto favorit, ali mi ni Logun "ne smrdi" =) al' džep mi je šupalj =(
A meni je Condor isto favorit, ali mi ni Logun "ne smrdi" =) al' džep mi je šupalj =(
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Dobra ti ova za đep i moj je na rezerviMike_Torello wrote:Karabalic, sta si vec udomio Condor-a? =( ako nije tajna, za koliko je otisao?