Pomoc, hitno!!!: Remington 700 police model ili M40
Pomoc, hitno!!!: Remington 700 police model ili M40
Pozdrav svima.
Ukratko, dobio sam lijepu svotu novaca i zelim si kupiti jedan od ova dva gore navedena modela.
Molio bih Vas sve koji znaju ista, bilo pozitivno ili negativno neka napisu.
E da, ukoliko ne budem mogao kupiti ove puske u Hrvatskoj morat cu narucivat direktno iz Amerike ili iz neke europske drzave,
pa Vas molim da mi napisete i o tome koje su sve procedure i dali se uopce isplati.
P.S.
Ako mi jos netko moze obajasniti dali je ovo (prvi pucanj), u Hrvatskoj legalno i dali se moze negdje nabaviti .308 subsonic ammo?
http://www.youtube.com/watch?v=27xXvaZYjmA
Ukratko, dobio sam lijepu svotu novaca i zelim si kupiti jedan od ova dva gore navedena modela.
Molio bih Vas sve koji znaju ista, bilo pozitivno ili negativno neka napisu.
E da, ukoliko ne budem mogao kupiti ove puske u Hrvatskoj morat cu narucivat direktno iz Amerike ili iz neke europske drzave,
pa Vas molim da mi napisete i o tome koje su sve procedure i dali se uopce isplati.
P.S.
Ako mi jos netko moze obajasniti dali je ovo (prvi pucanj), u Hrvatskoj legalno i dali se moze negdje nabaviti .308 subsonic ammo?
http://www.youtube.com/watch?v=27xXvaZYjmA
One shoot, one kill!!!
Re: Pomoc, hitno!!!: Remington 700 police model ili M40
Ako zelis da te plavci posjete zbog necega, subsonic municija ti je jedan od nacina
A i vrlo vjerojatno ostanes i bez toga iz cega si ga mislio pucati 
subsonic municiju imaš za kupiti u deželi http://www.orozje.net/shop/scripts/prod ... roduct=977
ali to ti se čuje isto kao i obično streljivo, ono kaj bi ti htio nije legalno u Dragoj nam našoj čobanskoj zemljici

ali to ti se čuje isto kao i obično streljivo, ono kaj bi ti htio nije legalno u Dragoj nam našoj čobanskoj zemljici
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Hvala na odgovoru, ali i dalje molim ako imate ikakve informacije o ova dva modela molio bih Vas da mi javite. Sve sam pregledao na internetu i youtube-u i oba su modela vrlo dobra. Meni treba precizna puska do 1000 m, i naravno uz subsonic sa omega 30 supresor-om. E sad pare imam ali kako sa nasim zakonom na kraj oko dozvole i da je sve to legalno. Ukratko, ne zelim da me itko cuje dok pucam i da ne moram zalaziti duboko u sume daleko od svih. Mislim naravno na sigurno podrucje za pucanje ali ne bas negdje gdje bi privlacio pozornost svakim pucnjem. Hvala jos jednom. Bok
One shoot, one kill!!!
u tim postovima ništa ne štima, ako i kupiš pušku zaboravi ulazak u šumu s njom, u RH nema ni jedne šume da nije lovište, ako te iko zatekne u šumi s puškom ne piše ti se dobro, a o prigušuivaču da i ne govorimo. ako imaš nekoga na vojnom poligonu slunj da se tamo ispucaš još nekako iako je i tamo lovište, bojim se da nisi proučio zakone i pravilnike vezane uz tu temu . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Iskreno govoreći ova dva modela koja si naveo su jako dobra, ali veću prednost dajem Remington 700 jer je koriste američki policajci ali i vojska, tako da sam na tvom mjestu bih uzeo Remington model 700 jer je izuzetno precizna puška ali moraš odmah postaviti optiku na nju!! Usput prouči Zakon o oružju jer kod nas nije dopušteno koristiti prigušivače, a ne bi bilo dobro da ti plavi anđeli oduzmu pušku zbog toga!! Pozz
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
I ja sam za Remington 700. Mislio sam odma staviti Carl Zeiss 4.5-14x50 AO MC.
A sto se tice prigusivaca.....jbg....takav sam....ne volim smetat drugima....volim mir i tisinu....
Jel mi moze netko reci koliko se smije prenijeti streljiva (subsonic) preko granice...iz Slovenije ili neke druge drzave u Lijepu nasu Hrvatsku?
Hvala svima. Bok
A sto se tice prigusivaca.....jbg....takav sam....ne volim smetat drugima....volim mir i tisinu....
Jel mi moze netko reci koliko se smije prenijeti streljiva (subsonic) preko granice...iz Slovenije ili neke druge drzave u Lijepu nasu Hrvatsku?
Hvala svima. Bok
One shoot, one kill!!!
Do 1000 m? Posto u sumu s puskom ne smijes, di mislis pucati do 1000 m? Nemamo posteno streljanu do 200 metara, a kamoli vise 
Da, za streljanu se slazem, ali posto sam ja iz Slavonije (okolica Osijeka)....ima lijepih mjesta koja su pregledna i sto je najbitnije pusta i sigurna, tako da nikoga ne ugrozavam.
Zanima me dali ima neko informaciju ili tocno da zna koliki je maximalan domet .308 180g subsonic streljiva.
Hvala unaprijed
Zanima me dali ima neko informaciju ili tocno da zna koliki je maximalan domet .308 180g subsonic streljiva.
Hvala unaprijed
One shoot, one kill!!!
Nekako mi se čini da bi bilo dobro pročitati zakon o oružju.
Zakon sam procitao ali gdje tocno pise da se prigusivaci ne smiju koristiti?
Gledao sam pod XI. POPRAVLJANJE I PREPRAVLJANJE ORUZJA, ali nista konkretno ne pise.
Zao mi je ako sam dosadan ali zelim ici na sigurno....da nebi ostao bez svoje puske.
Pozdrav
Gledao sam pod XI. POPRAVLJANJE I PREPRAVLJANJE ORUZJA, ali nista konkretno ne pise.
Zao mi je ako sam dosadan ali zelim ici na sigurno....da nebi ostao bez svoje puske.
Pozdrav
One shoot, one kill!!!
Pogledat ću pa ću ti reći gdje je to točno, a mislim da piše i o mjestima gađanja.
Ne...nezelim biti krivolovac....bas naprotiv protiv krivolova sam.
Ja samo zelim pucati u metu 50x50 cm na 1000 metara. Treba mi puska (najvjerojatnije ce biti Remington 700),
.338 Lapua Magnum - po mogucnosti ( http://www.shopcorbon.com/Performance-M ... 00/Product ), ali moze i obacni (maximalan domet: 1,200-1,500 m), Carl Zeiss Conquest 6.5-20x50 AO MC i neki prigusivac, tj. suppressor.
Nije meni ljudi do ubijanja životinja ja zelim samo ovo gore navedeno.
Imam pare za sve ovo, tako da mi trebate Vi koji znate nesto pozitivno i negativno o svemu ovome da podijelite samnom.
Hvala svima Vama unaprijed.
Pozdrav
Ja samo zelim pucati u metu 50x50 cm na 1000 metara. Treba mi puska (najvjerojatnije ce biti Remington 700),
.338 Lapua Magnum - po mogucnosti ( http://www.shopcorbon.com/Performance-M ... 00/Product ), ali moze i obacni (maximalan domet: 1,200-1,500 m), Carl Zeiss Conquest 6.5-20x50 AO MC i neki prigusivac, tj. suppressor.
Nije meni ljudi do ubijanja životinja ja zelim samo ovo gore navedeno.
Imam pare za sve ovo, tako da mi trebate Vi koji znate nesto pozitivno i negativno o svemu ovome da podijelite samnom.
Hvala svima Vama unaprijed.
Pozdrav
One shoot, one kill!!!
Sorry stari ali ti non stop navaljuš na nešto što je protivno zakonu i siguran sam da na ovom forumu nečeš nači informacije takve vrste.Probaj se odseliti iz ove države,mislim da ti je francuska najbliža gdje legalno možš nabaviti prigušivać ili odeš malo u nordijske zemlje
----------------------------------------------------------------
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Americka vojska ne koristi R700 nego bas M40, koja je nista drugo nego dobrim dijelom R700 ali sa modificiranim dijelovima od strane vojnih oružara... dakle IMHO M40 je barem stupanj iznad R700 samo tim sto bi mogli reci da je M40 Custom verzija R700...PUNISHER1987 wrote:...ali veću prednost dajem Remington 700 jer je koriste američki policajci ali i vojska, tako da sam na tvom mjestu bih uzeo Remington model 700 jer je izuzetno precizna puška ali moraš odmah postaviti optiku na nju!!
---------------------
Kod nas nema streljane za 1000m, a nema ni civilnih streljana preko 300m cini mi se, najbliza streljana na 1000m je u sloveniji.
1000m udaljenost, prigusivac i subsonic streljivo ne idu u istu recenicu... da barem malo poznajes materiju vezanu za to bilo bi ti jasno i zasto je to tako. Sve mi se cini da inspiracija za kupovinu doticnog oruzja dolazi iz kompjuterskih igrica i raznih filmova? Jer sve sto si opisao da zelis sa tim oruzjem se moze samo u igricama i filmovima, ali ne i u stvarnom zivotu.
A ostalo sto si napisao, subsonic streljivo*, prigusivac, pucanje u sumi, da te nitko ne cuje... su ilegalne radnje, i vrlo lako mozes ocekivati da su te sluzbene osobe koje prate ovaj forum zabiljezili da te imaju na popisu kad budes trazio nabavnu dozvolu za oruzje. Radije te novce potrosi na nesto drugo, jer nakon ovoga je ocigledno da ih na oruzje neces potrositi. A cak i da ti odobre nabavu, pa te uhvate na djelu sa time sto zelis kupiti u radnji koju zelis raditi, racunaj da bi bilo dobro imati jos one love koju si dobio za placanje kazni.
* jedino od svega navedenog subsonic streljivo MOZDA nije ilegalno.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Radije procitaj onaj dio u kojem pise GDJE i KAKO se smije koristiti vatreno oruzje... Prigusivac nije izricito zabranjen ali te za njega mogu teretiti po koliko je meni poznato najmanje dvije tocke ZoO.miso-miso wrote:Zakon sam procitao ali gdje tocno pise da se prigusivaci ne smiju koristiti? Gledao sam pod XI. POPRAVLJANJE I PREPRAVLJANJE ORUZJA, ali nista konkretno ne pise.
I stvarno mi se ne svidja kuda ova tema ide, pa ce biti zakljucana a onda i obrisana.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"