ravnanje cijevi
Moderator: karabalic
-
Max_Rockatansky
- Civil

ravnanje cijevi
može li mi netko reći koliko košta ravnanje cijevi od zračne puške ?ima li tko iskustva sa time ?cijev je iskrivljena prema gore cijelom dužinom kao luk i još u bloku onako malo oštrije nego po cijeloj dužini ,jer je pritisnut okidač dok je cijev bila preklopljena ,ima li lijeka?
Hvala svima za informacije
P.S. zvao sam neke puškarske radnje ali svi bi najprije vidjeli koliko je cijev kriva prije nego daju neku cijenu, iako sam inzistirao na okvirnoj cijeni 100-200kn vamo-tamo, a nije mi baš praktično obilaziti redom pa ako netko zna i ima iskustva molio bih da ga podjeli.
Hvala svima za informacije
P.S. zvao sam neke puškarske radnje ali svi bi najprije vidjeli koliko je cijev kriva prije nego daju neku cijenu, iako sam inzistirao na okvirnoj cijeni 100-200kn vamo-tamo, a nije mi baš praktično obilaziti redom pa ako netko zna i ima iskustva molio bih da ga podjeli.
Re: ravnanje cijevi
Da li se uopće isplati popravljati tako nešto? O kojoj se pušci radi? Stavi i koju sliku cijevi da ti ljudi ne govore napamet...
BTW da li si samo jednom okinuo pa se to dogodilo ili je nešto treće u pitanju? Jer ja sam tako jednom slučajno taknuo okidač dok je bila preklopljena i cijevi nije bilo ništa (usput radi se o slaviji)..
BTW da li si samo jednom okinuo pa se to dogodilo ili je nešto treće u pitanju? Jer ja sam tako jednom slučajno taknuo okidač dok je bila preklopljena i cijevi nije bilo ništa (usput radi se o slaviji)..
da ima decko koji ravna posaljem ti u pp broj
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Posalji ovdje, a napisi odmah i cijenu ako znas, mozda jos nekome zatreba.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Max_Rockatansky
- Civil

Evo upravo sam zvao jos Domjankovića i Kavura .Puškar kod Domjankovića kaže da je zajebano to kad je u bloku iskrivljena cijev ,na upit o okvirnoj cijeni kaže 100kn ,poslije sam još zvako Kavura kod njih je 300-500kn ,ali treba donesti cijelu pušku i onda još vrše upucavanje sa streljivom koje se inače koristi sa puškom.
hvala svima
hvala svima
-
Highroller
- Skupnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Svi znamo teoretski "kako se to radi" i kako izgleda presa, samo je potreban vjest i iskusan majstor da to napravi kako treba...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"