ELMECH EM-992 i EMM-992!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

ELMECH EM-992 i EMM-992!!
Ovdje možete stavljati slike svojih ljubimaca u gore navedenom naslovu te reći po koju riječ o njima (kalibar, koju optiku koristite, udaljenost na koju ste pucali i sl). 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Re: ELMECH EM-992 i EMM-992!!
elmech emm-992,što je 300wm,optika vortex viper 6,5-20x44,20 moa weaver rail,smith enterprises ringovi,sintetski kundak,bedding,skraćeni spremnik,još neki završni radovi i odabir streljiva....pozdrav!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Nekako ne vjerujem da je taj kundak original za EM 992, pa me zanima jeli to nesto preradjeno i pripasano, tj za koju platformu je radjen? Hvala
P.s. fino izgleda
a sto se streljiva tice, meni se susjedova super pokazala sa norma jagdmatch streljivom, ono sto se prodaje u kutijama po 50kom, 3kom na 300m u promjer 6cm
P.s. fino izgleda
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Nije original,to je choate tactical od remingtona 700 LA,ima aluminijski blok koji je trebalo spustiti jer je bio previsok,dosta posla....jeli ta norma jacktmach 9,7g?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da, mislim da je to ta, 150 greina ili tako nesto... vec sam prizaboravio
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Hvala na preporuci,probat cu s normom,ipak je to ispod 1 moa na 300 mt. 
to je rezultat za divljenje... nevjerujem u to !Mike_Torello wrote:Nekako ne vjerujem da je taj kundak original za EM 992, pa me zanima jeli to nesto preradjeno i pripasano, tj za koju platformu je radjen? Hvala
P.s. fino izgledaa sto se streljiva tice, meni se susjedova super pokazala sa norma jagdmatch streljivom, ono sto se prodaje u kutijama po 50kom, 3kom na 300m u promjer 6cm
imamo dvije nove skoro pa nekorištene em 992 i osim traljavog okvira te njegovog uvođenja i pozicioniranja što rezultira još traljavijim repetiranjem puška je karakteristična i po nedovršenim ostalim detaljima na i u glavi puške.. zatvarač su pravili srednjoškolci na praksi a okidački mehanizam su imali za maturalnu radnju ! kompenzator trzaja je nedobro urađen i treba ga odsječi sa cijevi...
- technotronic
- Stožerni Narednik

takvu u onom filmu nosi onaj četnički snajperist, dok naganja onog pilota amerikanca po bosni....
Uzeo bih jednu u .308,pa kad je več takvo sranje od puške,a imate dvije,može jedna za malo para?
1-moa na 300m je cca 9 cm promjer kruga. Ne vjerujem da ova puska to moze odraditi, jer da je tako dobra onda bi se prozivodila i dalje, zar nije tako ???dive37 wrote:Hvala na preporuci,probat cu s normom,ipak je to ispod 1 moa na 300 mt.
Nemoguće je Nemoguće
Je,1moa na 300m=8,7cm,6cm bi bilo oko 2/3 moa na 300mt,nisam koristio normu pa ne mogu o tome,ali između elmech-a i rem 700 police,obje 300WM,elmech je bio precizniji,dvoje nas je gađalo,isto streljivo i oboje postiglo bolje rezultate s elmechom,nije vrhunska,ali uz malo završne dorade koja je izostala, sasvim je ok.
prika...sa takvim pogocima se ide direktno na pobjedničko postolje večine snajper kupova...dive37 wrote:Je,1moa na 300m=8,7cm,6cm bi bilo oko 2/3 moa na 300mt,nisam koristio normu pa ne mogu o tome,ali između elmech-a i rem 700 police,obje 300WM,elmech je bio precizniji,dvoje nas je gađalo,isto streljivo i oboje postiglo bolje rezultate s elmechom,nije vrhunska,ali uz malo završne dorade koja je izostala, sasvim je ok.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Pilot u filmu prezivio, onaj nikako da ga pogodi. Pa i nije bas neka reklama za pusku....technotronic wrote:takvu u onom filmu nosi onaj četnički snajperist, dok naganja onog pilota amerikanca po bosni....
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- technotronic
- Stožerni Narednik

da je obratno, da amer s amerskom puškom ganja četnika po oregonskim bregima, ovaj bi pao iz prve....jolly wrote:Pilot u filmu prezivio, onaj nikako da ga pogodi. Pa i nije bas neka reklama za pusku....technotronic wrote:takvu u onom filmu nosi onaj četnički snajperist, dok naganja onog pilota amerikanca po bosni....
Nije nikakvo čudo grupa od 10 cm na 300m, imao sam to sa M48 bez većih problema. Ležeći,snajpersko streljivo,dorađeno okidanje.
- istra champion
- Cinker - bojna

Čudo je takvu grupu napraviti sa tvorničkom cijevi od M-48
, da nije možda 10 inch na 300m
.
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
jesi li ti čak noris ?Iggy wrote:Nije nikakvo čudo grupa od 10 cm na 300m, imao sam to sa M48 bez većih problema. Ležeći,snajpersko streljivo,dorađeno okidanje.
Necu reci da NE vjerujem, ali da bih to volio vidjeti na mjestu lica, stvarno bih !!!Iggy wrote:Nije nikakvo čudo grupa od 10 cm na 300m, imao sam to sa M48 bez većih problema. Ležeći,snajpersko streljivo,dorađeno okidanje.
Za koji ku...c onda ovi nasi specijalci trose 30-40K KUna na neke TRG-e i NXS optike kada to moze sve stati u max 600-700 Eura.....
Nemoguće je Nemoguće