Bohlerove cijevi
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Bohlerove cijevi
Po oglasima cesto vidim da se prodaju karabini sa Bohlerovim cijevima.
Dakle, kakve su te cijevi?
Pretpostvaljam hladno kovane?
Kvaliteta, kakva je?
Dakle, kakve su te cijevi?
Pretpostvaljam hladno kovane?
Kvaliteta, kakva je?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: Bohlerove cijevi
dejandlesk wrote:Očito podižu cijenu, jer ih inače vjerojatno ne bi spominjali u oglasima.
Head in the City. Hearth in the Field.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Sory, Jolly...ali jednostavno nisam mogao odoljeti.
Ne kuzim se bas u cijevi Boehler-Rasant, ali ih lovci jako hvale. Covjek iz moje bivse firme
je dao zamijeniti cijev na svojem ,Kranjcu,,(7-64), cijev duga 65 cm, tanka ko ,penkalo,, a
drzi ,sus, ajme! Mislim da je ,Puskarna Kranj, i inace koristila Belerove cijevi koje su pasovali
na Mauserove akcije. Nemoj me drzati za rijec, ali mislim da i Mauser koristi njihove cijevi.
P.S. Ako zelis da traju...moras ih cistiti...
Ne kuzim se bas u cijevi Boehler-Rasant, ali ih lovci jako hvale. Covjek iz moje bivse firme
je dao zamijeniti cijev na svojem ,Kranjcu,,(7-64), cijev duga 65 cm, tanka ko ,penkalo,, a
drzi ,sus, ajme! Mislim da je ,Puskarna Kranj, i inace koristila Belerove cijevi koje su pasovali
na Mauserove akcije. Nemoj me drzati za rijec, ali mislim da i Mauser koristi njihove cijevi.
P.S. Ako zelis da traju...moras ih cistiti...
Head in the City. Hearth in the Field.
- technotronic
- Stožerni Narednik

mene isto svi uvjeravaju da su to najbolje cijevi, ovo, ono, drže puno šuseva, bla bla.... ko fol treba ti, pošto si svaki dan u lovu i skidaš živinu svako malo, a 99 posto lovaca ne pukne više od par sto puta u cijeloj karijeri....iz više pušaka