KUPUJEM STRELJIVO 9X19 tj. 9mm

Mijenjaj, kupuj, prodaj... a nabolje poklanjaj :-D
fricky
Desetnik
Desetnik

Re: KUPUJEM STRELJIVO 9X19 tj. 9mm

Post by fricky » 04 Sep 2014, 14:02

lex-lutor wrote:
jolly wrote:Znao sam ja da ce Lex odmah regairati na takve navode! :mrgreen:
Zasto da ne, pa nije u redu praviti ljude budalama, kako je koja baba nedojebana tako drugo jutro tumaci zakone.
Mozes slobodno pismeno traziti to dopisom Mup-u , odgovor je uvijek negativan i sta dalje - ustavni sud misljenej????
Teta na salteru nema veze s tim isto kao ni sa nabavnim dozvolama- povjerenstvo odlucuje!!

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 05 Sep 2014, 09:55

fricky wrote:...Mozes slobodno pismeno traziti to dopisom Mup-u , odgovor je uvijek negativan i sta dalje - ustavni sud misljenej????Teta na salteru nema veze s tim isto kao ni sa nabavnim dozvolama- povjerenstvo odlucuje!!
Praksa je nekako pokazala da upravo "TETA" na salteru nosi 99% odluke, kada u nesto nisu sigurne onda zivkaju jedna drugu po PU umjesto da vide sto pise u zakonu.
Nemoguće je Nemoguće

zgzagi
Razvodnik
Razvodnik

Post by zgzagi » 06 Sep 2014, 00:01

Lex je u pravu. Ako teta na šalteru okrene pravi broj , sve je moguće. Zar ovaj forum postoji samo zato da se neki prave pametni i sole drugima pamet , neka vrate oružje-mup će im biti zahvalan, budite primjer. Zar ovaj forum ne postoji zato da se ljubitelji oružja pomažu i razmjenjuju iskustva. Kao što zakon ne želi da punim streljivo, ne želi i da imamo oružje, pa pametnjakovići koji kritiziraju neka vrate oružje. Uglavnom ,ovaj forum je zbog ' pametnjakovića' postao živo sranje! Zato izbjegavam sudjelovati. Mnogi su postali prepošteni i prepametni - jadno. A ja samo želim do jeftinije municije ( kao i svi vi ovdje) , da mogu redovito u streljanu, samo to. Nisam se pohvalio ni novim pištoljem jer to ovdje više nema smisla. Neko je napisao da imam previše vremena-budala. Imam svoju radionu i radim od jutra do sutra da platim sve državi i ' pametnjaković kaže da imam previše vremena' . Neka pita moju ženu i djecu koliko imam vremena, ali ' pametnjaković sere po svima' . To je toćan izraz. Zato ovaj forum više nema smisla. Šteta, ima dobrih i iskusnih pojedinaca , ali neki su se umislili i zaboravili da se trebamo pomagati i malo se družiti.

fricky
Desetnik
Desetnik

Post by fricky » 06 Sep 2014, 11:30

Zagi sta se zivciras, pa ovdje jako malo clanova diskutira da cak i rjetki post o nabavi municije malo zivne forum :mrgreen:
Daj chilaj :geek: :mrgreen:

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 08 Sep 2014, 13:47

zgzagi wrote:Lex je u pravu. Ako teta na šalteru okrene pravi broj , sve je moguće..... Zar ovaj forum postoji samo zato da se neki prave pametni i sole drugima pamet .....
Mislim da ne treba odmah strogo suditi " pametovanje" . Vjerujem da je to posljedica mase nelogcinosti u zakonodavstvu i da je puno korisnika zapravo zbunjeno kada se isti slucajevi o kojima pisemo razlikuju do 200% u primjeni od Zupanije do Zapunije a da ne govorimo od PU do PU.

U 95% situacija nedostaje PROFESIONALNOST ( to znaci odradi svoj posao fer i korektno prema nekom pravilu sluzbe ), bez obzira kakvo je tvoje osobno misljenje o stranici ili o predmetu.

Vrlo sporo ne-shvacamo nesto u sto smo usli nakon 90-h godina, postoje SAMO DVA polozaja za vrijeme radnog vremena:

1. DAJES NAREDBE kako da drugi rade
2. SLUSAS NAREDBE i radis kako ti se kaze
3. Selis e u neku drugu drzavu i radis ovo pod brojem 2. ali budes puno vise zadovoljan nego u HR.

Izmdju nema vise, drzavni sluzbenici nece shvaiti jos dugo vremena da su oni tamo zbog nas i da ih mi placamo. No otreznjenje bi moglo doci vec na kraju ovog mjeseca jer ce netko sa drzavne sise ostati bez place, samo me zanima tko ...nekako se kladim da ce biti zdravstvo ili skolstvo !!!
Nemoguće je Nemoguće

Berto
Narednik
Narednik

Post by Berto » 10 Sep 2014, 12:08

fricky wrote: Samo ti njima reci Lex , nasi su jako uvidajni i koperativni i osluskuju bilo naroda, evo jos se nemoze u Hr registrirati dva revolvera na lovacku dozvolu, kazu smije se imati samo jedan registriran lovacki revolver- pistolj a nitko ne zna objasniti zasto :mrgreen: eto tako je i amen , zahebi logiku :mrgreen:
Nigdje u zakonu nema ograničenja koliko revolvera ili pištolja može lovac posjedovati , i opet ovisi od PP do PU a izgleda da PU Primorsko Goranska nema ograničenja, isto kao i skidanjem oružja sa oružnog lista na dozvolu za sakupljanje oružja opet ima PP i PU koje to ne dozvoljavaju.
Treba pisati i tražiti objašnjenja od MUP-a , i žaliti se kada se odbije zahtjev jer nema osnove u zakonu.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 10 Sep 2014, 14:14

lex-lutor wrote:Zasto da ne, pa nije u redu praviti ljude budalama, kako je koja baba nedojebana tako drugo jutro tumaci zakone.
pa di je tu problem...??? babe samo triba redovno jebati i sve će biti ok... :D
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Post Reply