OPET NAM SUDE!!!!

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Locked
PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

OPET NAM SUDE!!!!

Post by PUNISHER1987 » 01 Nov 2016, 14:03

Nemam rijeci kako opisati to sto osjecam!
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/uhi ... ima-968396

Svi Vi koji ste sudjelovali u ratu na prostoru Bosanske Posavine vjerojatno poznajete neke od ovih ljudi koji su uhiceni kao da su najgori kriminalci!

Dokad ce zrtva trpjet nepravdu a agresor slobodno hodati ponosan na svoja djela?
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Re: OPET NAM SUDE!!!!

Post by PUNISHER1987 » 02 Nov 2016, 18:28

Zar nitko nema sto reci na ovo sto se desilo?

Zar smo trebali dopustiti da nas povampireni cetnici poubijaju i zar smo krivi sto smo branili svoje?

frulica
Narednik
Narednik

Post by frulica » 02 Nov 2016, 19:41

Tko nam je sve i kako ulazio u arhive, ovo je ništa što će tek biti. Pa oni tamo imaju spremno 150 optužnica visoko rangiranih hrvatskih časnika, dakle ne HVO, već HV.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 02 Nov 2016, 23:44

Sudimo mi sami sebi, samo je to tesko prihvatiti, a jos vise boli sto se to mirno prihvaca iz godine u godinu. Pa kada smo takvi, tako nam i treba. Ruzno za reci, ali to je trenutno tako i nikako drugacije !
Nemoguće je Nemoguće

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 04 Nov 2016, 00:06

Pozivam sve koji mogu doci sutra na prosvjed u znak potpore uhicenim pripadnicima HVO-a, a koji ce se odrzati u Orasju s pocetkom u 12h, okupljanje ispred stadiona NK "Hajduk" Orasje!

icebug
Razvodnik
Razvodnik

Post by icebug » 06 Nov 2016, 10:06

Punisheru, jesi li ti to 1987.-mo godište?

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 08 Nov 2016, 21:53

icebug wrote:Punisheru, jesi li ti to 1987.-mo godište?
Zasto pitas?

icebug
Razvodnik
Razvodnik

Post by icebug » 12 Nov 2016, 00:20

PUNISHER1987 wrote:
Zasto pitas?
Pa onak...puka znatiželja...ako jesi, tko to TEBI sudi?!
Imal si 3 ili 4 godine kad se zagovnalo na ovim prostorima i još si pišal i kolače mijesil, a sad dižeš prašinu oko nečega za kaj te opće nebi trebala peći kožica.
Veliku većinu tvoje generacije, a i one mlađe, uopće za Domovinski rat (koji se btw vodil u Hrvatskoj, a ne u BiH) nije briga, već je bitnije da se slušaju cajke i ide po narodnjačkim klubovima.
Surova istina.

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 12 Nov 2016, 21:07

icebug wrote:
PUNISHER1987 wrote:
Zasto pitas?
Imal si 3 ili 4 godine kad se zagovnalo na ovim prostorima i još si pišal i kolače mijesil, a sad dižeš prašinu oko nečega za kaj te opće nebi trebala peći kožica.
Veliku većinu tvoje generacije, a i one mlađe, uopće za Domovinski rat (koji se btw vodil u Hrvatskoj, a ne u BiH) nije briga, već je bitnije da se slušaju cajke i ide po narodnjačkim klubovima.
Surova istina.
Sto tebe briga koje sam ja godiste, da si ti dozivio sto sam ja pitao bih te kako ti je i kako se osjecas? Jbt a u BiH nije bilo rata, vec smo eto sami pobili svoje i popalili sela! Dignuo si mi zivac samo tako, pa ako te vec zanima sto znaci 1987 da ti onda i pojasnim 1- dan kada mi je rodjena sestra, 9- mjesec rodjenja buraza, 8- mjesec u kojem je rodjeno meni par dragih osoba i 7 - broj dresa koji je nosio pokojni rodjak!
P.S. - mene si nasao vuc za nos balavac jedan, to ako ti slusas cajke slusaj i dalje a mene ostavi na miru! Da nije bilo generala Matuzovica, i ovih osoba i da smo se prepustili otisli bi i Zupanja, Vinkovci, Djakovo i Osijek sve u vrazju mater!

icebug
Razvodnik
Razvodnik

Post by icebug » 12 Nov 2016, 22:38

Joj daj ne drobi!
Ak si 2011.-te studiral i ak si sa 7 godina puknul prvi metak u životu iz srpkinje, onda mi je sve jasno.
I još se praviš većim katolikom od pape.
Vrati se tam otkud si doplazil, tam prosvjeduj, drži predavanja kaj bi bilo kad bi bilo i debatiraj koju "ptičarku" bi kupil, a nas pusti na miru.
Premlad si da se živciraš :mrgreen:

sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by sjekira » 13 Nov 2016, 15:43

icebug wrote:
PUNISHER1987 wrote:
Zasto pitas?
Surova istina.
daleko si ti momak od istine i logike

sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by sjekira » 13 Nov 2016, 15:51

PUNISHER1987 wrote:
icebug wrote:
PUNISHER1987 wrote:
Zasto pitas?
Surova istina.
Sto tebe briga koje sam ja godiste, da si ti dozivio sto sam ja pitao bih te kako ti je i kako se osjecas? Jbt a u BiH nije bilo rata, vec smo eto sami pobili svoje i popalili sela! Dignuo si mi zivac samo tako, pa ako te vec zanima sto znaci 1987 da ti onda i pojasnim 1- dan kada mi je rodjena sestra, 9- mjesec rodjenja buraza, 8- mjesec u kojem je rodjeno meni par dragih osoba i 7 - broj dresa koji je nosio pokojni rodjak!
P.S. - mene si nasao vuc za nos balavac jedan, to ako ti slusas cajke slusaj i dalje a mene ostavi na miru! Da nije bilo generala Matuzovica, i ovih osoba i da smo se prepustili otisli bi i Zupanja, Vinkovci, Djakovo i Osijek sve u vrazju mater!
pusti ignoratnog balavca, ima čovjek svoj mali balon u kojem je sretan

icebug
Razvodnik
Razvodnik

Post by icebug » 13 Nov 2016, 20:07

sjekira wrote: daleko si ti momak od istine i logike
Pozdravio te Darwin :mrgreen:

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 14 Nov 2016, 08:31

PUNISHER1987 wrote:
icebug wrote:
PUNISHER1987 wrote: pa ako te vec zanima sto znaci 1987 da ti onda i pojasnim 1- dan kada mi je rodjena sestra, 9- mjesec rodjenja buraza, 8- mjesec u kojem je rodjeno meni par dragih osoba i 7 - broj dresa koji je nosio pokojni rodjak!
a i nekim slučajem je 1987. i godina rođenja :mrgreen:

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 14 Nov 2016, 10:09

Da, nekim slučajem je tako! icebug meni se čini da si ti samo jedan ogorčeni provokator koji do podne mrzi sebe a popodne cijeli svijet! Ako nemaš pametnijeg posla idi druge vuci za nos a mene ostavi na miru! Možda ti u djetinjstvu nisu posvećivali dovoljno pažnje pa si zbog toga takva osoba koja voli prosipat pamet i druge vuć za nos!!

P.S. - molim administratora da zaključa temu!!

icebug
Razvodnik
Razvodnik

Post by icebug » 15 Nov 2016, 22:42

PUNISHER1987 wrote:Da, nekim slučajem je tako! icebug meni se čini da si ti samo jedan ogorčeni provokator koji do podne mrzi sebe a popodne cijeli svijet! Ako nemaš pametnijeg posla idi druge vuci za nos a mene ostavi na miru! Možda ti u djetinjstvu nisu posvećivali dovoljno pažnje pa si zbog toga takva osoba koja voli prosipat pamet i druge vuć za nos!!

P.S. - molim administratora da zaključa temu!!
Skoro da si potpuno u pravu, kažnjavatelju iz 1987.-me.
Ja sam samo mučki provokator koji do podne mrzi cijeli svijet, a popodne i okolne galaksije.
UPS! Sad sam se sjetio da ne postoje okolne galaksije i da je zemlja u biti ravna ploha :o
U djetinjstvu mi je dovoljno pažnje posvećivao samo svećenik, al mi se to nije svidjelo, pa sam prestao ići u crkvu.
Sjekira će ti bolje znati pojasniti to sa svećenicima, on još i dan danas redovito tamo hodočasti, valjda mu se sviđa.

Ovo sa zaključavanjem teme ti je jedino pametno što si napisao u zadnjih 476 postova.
Moja podrška!

:A28:

Locked