J.P. Sauer & Sohn
J.P. Sauer & Sohn
J.P. Sauer & Sohn, Suhl Germany, 20 kalibar, hamerles. Informacije o pušci, odnosno gdje se može pogledati.
Hvala
Hvala
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Re: J.P. Sauer & Sohn
Najbolje je da probas nazvati trgovinu, na pr. Detonex (uvoznik od sauera), i pitati to pitanje.
Trgovci se medjusobno znaju, i vjerojatno ce te znati uputiti.
Ne vjerujem da ce oni to imati na lageru, ali vrlo lako mogu znati gdje ima. (Slo, Autrija, itd...)
Inace ne bih te htio obeshrabriti, ali ne pamtim da sam takvu pusku negdje vidio, bilo u lovu, bilo u ducanu.
Trgovci se medjusobno znaju, i vjerojatno ce te znati uputiti.
Ne vjerujem da ce oni to imati na lageru, ali vrlo lako mogu znati gdje ima. (Slo, Autrija, itd...)
Inace ne bih te htio obeshrabriti, ali ne pamtim da sam takvu pusku negdje vidio, bilo u lovu, bilo u ducanu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
NHF, ja bih prvo rekao u nekom dobrom muzeju ?
Možda se varam ali ...nikada se ne zna
Možda se varam ali ...nikada se ne zna
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Lex, iznenadio bi se prijatelju cega sve ima, i dan danas, evo na primjer adresa proizvodjaca:
J. P. Sauer & Sohn GmbH
Ziegelstadel 20
88316 Isny im Allgäu
Germany
Phone +49 (0)7562 975 540
Fax +49 (0)7562 975 548 01
A na stranicama ovog istog proizvodjaca, ova krasota - u karabinskim i sacmenim kalibrima:
http://www.sauer.de/en/products/side-by ... -side.html
A ima ih polovnih i starijih, po EU, Austrija, e-gun, cijene variraju eur, ali drze vrijednost.
Danas je sauer poznatiji po karabinima, ali ovo nije za zanemariti.
Nakon drugog svjetskog rata, dio tvornice je ostao u istocnoj njemackoj i zadrzao ime, dosta dugo
Ako kolega trazi bas, "Suhl", to su stariji modeli. (sta kazes muzejski, i kod nas vrlo tesko nabavljivi)
Ali dio tvornice, je nastavio proizvodnju u zapadnoj njemackoj, i zadrzao ime i tradiciju, ali nije vis iz Suhl-a.
To su ovi moderniji, ali bez daljnejga su od iste "loze".
J. P. Sauer & Sohn GmbH
Ziegelstadel 20
88316 Isny im Allgäu
Germany
Phone +49 (0)7562 975 540
Fax +49 (0)7562 975 548 01
A na stranicama ovog istog proizvodjaca, ova krasota - u karabinskim i sacmenim kalibrima:
http://www.sauer.de/en/products/side-by ... -side.html
A ima ih polovnih i starijih, po EU, Austrija, e-gun, cijene variraju eur, ali drze vrijednost.
Danas je sauer poznatiji po karabinima, ali ovo nije za zanemariti.
Nakon drugog svjetskog rata, dio tvornice je ostao u istocnoj njemackoj i zadrzao ime, dosta dugo
Ako kolega trazi bas, "Suhl", to su stariji modeli. (sta kazes muzejski, i kod nas vrlo tesko nabavljivi)
Ali dio tvornice, je nastavio proizvodnju u zapadnoj njemackoj, i zadrzao ime i tradiciju, ali nije vis iz Suhl-a.
To su ovi moderniji, ali bez daljnejga su od iste "loze".
Turn better into best!
Iamli smo mi MINISTRA koji se JAVNO hvalio unistavajuci cekicem primjerke unikatnog lovackog oruzja cije su cijene prelazile desetke tisuca eura. Umjesto da se takve stvari prodaju na aukcijama i da drzavna kasa bude punija za masu love mi od tog idiota napravimo udarnu vijest.....
Nemoguće je Nemoguće