PCP Sigurnost

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

amisa
Pozornik
Pozornik

Re: PCP Sigurnost

Post by amisa » 08 Apr 2020, 07:39

Mirok wrote:Amisa,nisam siguran ima li tvoja puška anatomski pištoljski rukohvat i podesivu obrazinu kundaka?
Ima. I jedno i drugo.Ako stignem danas poslikam ju pa postam

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Post by Mirok » 08 Apr 2020, 08:41

Poslikaj malo :D
Znam tu pušku točno,meni je i estetski jeko lijepa!

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Post by Mirok » 08 Apr 2020, 15:19

:A28: to je ta ljepotica!

jungleboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by jungleboy » 17 May 2020, 23:20

amisa wrote:655 EUR za komplet. Kod Tome Ostrelića – Nold Brežice.
U kompletu dođe puška s L. Walther cijevi, više nego solidna optika s podesivom paralaksom (ako bi rekao da je odlična sigurno bi me popljuvali ovdje), plastični bezvezni bipod, standardna svjetiljka i tvrdi plastični kofer. Problem kofera je što u njega ne stane puška s naglavljenom optikom, a pošto mi nije stala ni u futrolu Bergara koju sam imao od prije naručio sam i original Hatsan torbu za pušku zbog svoje komocije. Uzeo sam i Air stripper za veću preciznost jer smanjuje zračnu turbulenciju.
Pumpu sam naručio preko ebay-a. Kineski jeftilener ali dosad uz održavanje uredno radi.
Da li znaš možda da li se u Noldu može naručiti kalibar koji (trenutno) nemaju? Gledam 6,35 mm a imaju samo 5,5 mm.

amisa
Pozornik
Pozornik

Post by amisa » 18 May 2020, 01:15

Sada zbog korone je sigurno nekakav zastoj. Mislim kada se opet uhoda da ne bi trebalo biti problema oko kupovine večeg kalibra. Kontaktiraj Tomu Ostrelića. Ja ću najvjerovatnije isto skoro ići na veći calibar iz serije Carnivore
Kod većih kalibara je problematična nabava dijabola, bar bila, možda se i to sad promjenilo

jungleboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by jungleboy » 18 May 2020, 11:20

amisa wrote:Sada zbog korone je sigurno nekakav zastoj. Mislim kada se opet uhoda da ne bi trebalo biti problema oko kupovine večeg kalibra. Kontaktiraj Tomu Ostrelića. Ja ću najvjerovatnije isto skoro ići na veći calibar iz serije Carnivore
Kod većih kalibara je problematična nabava dijabola, bar bila, možda se i to sad promjenilo
Pretpostavio sam da su možda imali mali zastoj što e tiče nabave robe zbog korone. Mislio sam ga kontaktirati mailom ali ne vidim nigdje mail. Ili sam ja slijep? :lol: Vidim samo broj telefona od prodavaonice...
Carnivore imaju i u kalibru 7,62mm i 9 mm. To su već mali topovi :D

amisa
Pozornik
Pozornik

Post by amisa » 18 May 2020, 11:25

jungleboy wrote:
amisa wrote:Sada zbog korone je sigurno nekakav zastoj. Mislim kada se opet uhoda da ne bi trebalo biti problema oko kupovine večeg kalibra. Kontaktiraj Tomu Ostrelića. Ja ću najvjerovatnije isto skoro ići na veći calibar iz serije Carnivore
Pretpostavio sam da su možda imali mali zastoj što e tiče nabave robe zbog korone. Mislio sam ga kontaktirati mailom ali ne vidim nigdje mail. Ili sam ja slijep? :lol: Vidim samo broj telefona od prodavaonice...
Pošaljem ti ja njegov mob pa ga možeš na viber kontaktirati samo reci gdje da ti šaljem privatno broj

jungleboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by jungleboy » 18 May 2020, 13:26

amisa wrote:
jungleboy wrote:
Pošaljem ti ja njegov mob pa ga možeš na viber kontaktirati samo reci gdje da ti šaljem privatno broj
E super, thanks :A25: . Možeš mi poslati privatnom porukom ovdje .

jungleboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by jungleboy » 18 May 2020, 14:43

Hvala na broju, kontaktirat ću ga... Daj mi još samo reci kada su ti iz Nolda slali pušku da li si morao u poštu po nju ili ti je dostave na tvoju adresu?

amisa
Pozornik
Pozornik

Post by amisa » 18 May 2020, 15:10

jungleboy wrote:Hvala na broju, kontaktirat ću ga... Daj mi još samo reci kada su ti iz Nolda slali pušku da li si morao u poštu po nju ili ti je dostave na tvoju adresu?
Dođe na adresu

jungleboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by jungleboy » 18 May 2020, 15:49

amisa wrote:
jungleboy wrote:Hvala na broju, kontaktirat ću ga... Daj mi još samo reci kada su ti iz Nolda slali pušku da li si morao u poštu po nju ili ti je dostave na tvoju adresu?
Dođe na adresu
Aha, ok. Čisto da znam koju adresu da stavim :lol: .

Post Reply