Izhmash Saiga M3 EXP-01 "Валерия"
Re: Izhmash Saiga M3 EXP-01 "Валерия"
Zašto bi kratio cijev na pušci? Ne puca dobro i nije precizna sa ovakvom cijevi?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

koliko sam ja skuzio osobno mu je predugacka za ono za sto ju misli koristiti. Vise estetski/prakticno nego funkcionalno/potrebno, predpostavljam da mu je to radi nekih osobnih afiniteta prema CQB/CQC.jungleboy wrote:Zašto bi kratio cijev na pušci? Ne puca dobro i nije precizna sa ovakvom cijevi?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ar15 fan,
ajde ako nije tesko stavi sliku cijele puske, onako u gro planu, nakon uredjenja - obzirom da su prehtdno bili samo detalji.
Thanks!
ajde ako nije tesko stavi sliku cijele puske, onako u gro planu, nakon uredjenja - obzirom da su prehtdno bili samo detalji.
Thanks!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ove dvije situacije? rijec je o istom puškaru? ako da, kojem? može i na PP. Hvala.AR15 fan wrote:Evo me danas od puškara, ostavio sam mu pljucu da mi malo sredi okidanje, ispolira to sve i uštima....
...no upozorio me da za skidanje prednjeg ciljnika treba nekakav poseban alat koji on nema, već da može univerzalnim
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Nije isti puškar. A puškar je moj lokalni puškar koji bi mi to mogao odraditi jer imam alate. B puškar je kod kojega sam ostavio pušku da mi malo sredi okidanje.
samo treba paziti da ostane u 80cm inače: bye byeMike_Torello wrote:koliko sam ja skuzio osobno mu je predugacka za ono za sto ju misli koristiti. Vise estetski/prakticno nego funkcionalno/potrebno, predpostavljam da mu je to radi nekih osobnih afiniteta prema CQB/CQC.jungleboy wrote:Zašto bi kratio cijev na pušci? Ne puca dobro i nije precizna sa ovakvom cijevi?
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Zašto 80 cm?sjekira wrote:samo treba paziti da ostane u 80cm inače: bye byeMike_Torello wrote:koliko sam ja skuzio osobno mu je predugacka za ono za sto ju misli koristiti. Vise estetski/prakticno nego funkcionalno/potrebno, predpostavljam da mu je to radi nekih osobnih afiniteta prema CQB/CQC.jungleboy wrote:Zašto bi kratio cijev na pušci? Ne puca dobro i nije precizna sa ovakvom cijevi?
60 cm ukupna dužina oružja i 30 cm dužina cijevi...
Uhvatio sam malo vremena i postavio lampu sa prekidačem za aktivaciju. Odradilo se prvo pravo pucanje u Čazmi.
Uhvatio sam malo vremena i postavio lampu sa prekidačem za aktivaciju. Odradilo se prvo pravo pucanje u Čazmi.
Vrapčanski potok, ležeći stav, 300 metara brzo okidanje, streljivo Norinco FMJ iz 1967.
Mali update: ugrađen poklopac sanduka sa picatinny šinom, zamjenjen stražnji tricijski ciljnik sa skalom 1000 metara za obični sa skalom 800 metara. Dodan razbijač plamena.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Dobro to izgleda, ali ajde slikaj jednu sliku s okvirom na mjestu da dobijemo kompletan dojam. 
Turn better into best!
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ev zvao bojnu u zg trenutno je situacija taka da ih dobiju par komada i odu dok si reko keks tako covjek kaze znaci najbolje dati kaparu i cekat da zovu. za koji mjesec se nadam da cu skuput jos ostatak i da ce se realizirat jos stari djecacki san. držite mi fige
nadam se da bi moglo biti ako ne prije bar pod božićno drvce
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

Nemoj ni u ludilu u Bojni davati kaparu jer ćeš se natezati ko sa magarcem da ju dobiš natrag, a puška će svaka dva tjedna biti na putu i granici i policiji i bit će a neće je biti ... uostalom odg sam ti na temi, vidi što piše, ostavio sam i broj puškara pa nazovi i provjeri kakvo je stanje...dundoivica wrote:ev zvao bojnu u zg trenutno je situacija taka da ih dobiju par komada i odu dok si reko keks tako covjek kaze znaci najbolje dati kaparu i cekat da zovu. za koji mjesec se nadam da cu skuput jos ostatak i da ce se realizirat jos stari djecacki san. držite mi fige
Lampa i pressure switch su kupljeni godinama prije i pressure switch je jučer rekao svoje, daje stalni kontakt pa sam ga skinuo dolje
Bojna i kupnja nečega što nemaju taj tren na lageru... HA HA HA, jako dobar vic.