COVID19 - opasnost 21. stoljeća
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Pa ko? Ja ne znam.lex-lutor wrote:Budite ozbiljni, pa valjda je svima vec jasno da se zna tko sve mora zaraditi na ovoj plandemiji, kao sto se zna i tko mora propasti...
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Oni na vlasti i uz vlast su svakim danom bogatiji,na svemu ovome oni zarađuju i za njih ne vrijede nikakve epidemiološke mjere.jolly wrote:Pa ko? Ja ne znam.lex-lutor wrote:Budite ozbiljni, pa valjda je svima vec jasno da se zna tko sve mora zaraditi na ovoj plandemiji, kao sto se zna i tko mora propasti...
Obični ,pošteni ljudi,plaćaju cijenu svega toga,kažnjava ih se,procesuira, prijeti im se i okrivljava da su upravo oni za sve odgovorni.
Također im se oduzimaju ljudska prava.
Inače kako sam i prije naveo za početak 5. mj,eto Capak objavio kraj trećega vala!?
Jućer kažu da je bilo 2500 novozaraženih!
A prošle godine uveli su lockdown na 100 zarażenih dnevno!?
Ako je plandemija,a moguce da je ,onda mislim da su Capak ,Hr vlast i slicni samo pijuni koji ni sami nemaju tocno pojma sto se zapravo dogadja i samo izvrsavaju naredbe.To je onda puno visa razina a i primarni cilj nebi trebala biti zarada, jer se puno gubi na mnogim poljima gospodarstva u svijetu,ovo sve se skupo financira.Prekrojavanje ekonomije i drustva u nesto novo,kontrola??.....ko ce ga znati.Pogledajte u sto se pomalo pretvara Kina? U jedan veliki Big Brother sa pcelama radilicama koji dobivaju bodove za svoje ponasanje i ulogu u drustvu.
Naravno odavno se sve cini da se svaki oblik malog neovisnog poduzetnistva unisti, i da svi budemo radilice u jednoj kosnici velikih korporacija.Ovo je samo posllijednji cavao u lijes.
Naravno odavno se sve cini da se svaki oblik malog neovisnog poduzetnistva unisti, i da svi budemo radilice u jednoj kosnici velikih korporacija.Ovo je samo posllijednji cavao u lijes.
Kina je zapravo nešto suprotno. Malo poduzetništvo cvijeta i znatno je jednostavnije pokrenuti posao nego kod nas. Slobodniji su.
Big brother se odnosi na great firewall. Jeli im to loša ili dobra politika, s obzirom na količinu gluposti prisutne na internetu, vrijeme će pokazati.
Plandemija je produkt gluposti sa interneta, u Kini nema ni plandemije ni pandemije. Normalno žive i rade. Great firewall je svoje odradio.
BTW Nedavno mi je susjed prevezen u Zagreb helikopterom, u induciranoj komi. Čovjek od 40ak godina, rekreativni sportaš, ne pije, ne puši, zdrav. Jedva je preživio.
Kasnio je sa odlaskom u bolnicu jedan dan, samo jedan dan.
Možete se tiješiti plandemijom, ali to ne pomaže. Dapače, ima suprotan efekt.
Big brother se odnosi na great firewall. Jeli im to loša ili dobra politika, s obzirom na količinu gluposti prisutne na internetu, vrijeme će pokazati.
Plandemija je produkt gluposti sa interneta, u Kini nema ni plandemije ni pandemije. Normalno žive i rade. Great firewall je svoje odradio.
BTW Nedavno mi je susjed prevezen u Zagreb helikopterom, u induciranoj komi. Čovjek od 40ak godina, rekreativni sportaš, ne pije, ne puši, zdrav. Jedva je preživio.
Kasnio je sa odlaskom u bolnicu jedan dan, samo jedan dan.
Možete se tiješiti plandemijom, ali to ne pomaže. Dapače, ima suprotan efekt.
Odakle ja znam. Nisam doktor.Mirok wrote:Zašto su ti susjeda stavili u induciranu komu?
Vidiš, nisam to znao. Znači samo ti gurnu cijev od respiratira u usta i ostave da uživaš u gušenju.Mirok wrote:To te pitam jer se zbog korone bolesnike ne stavlja u induciranu komu !
Svakim danom, nešto novo.
Tko je Capak? I kakvog utjecaja ima na globalnu pandemiju ili plandemiju?Mirok wrote:Osim toga, upravo je Capak proglasio kraj "trećega" vala , a ne mi !
I to po njihovom kod 1500 slučajeva dnevno!?
-
Mirok
- Brigadni General

Vidiš,nisam vidio da si spomenuo respirator.IB43 wrote:Vidiš, nisam to znao. Znači samo ti gurnu cijev od respiratira u usta i ostave da uživaš u gušenju.Mirok wrote:To te pitam jer se zbog korone bolesnike ne stavlja u induciranu komu !
Svakim danom, nešto novo.
Nekako mi se učinilo da je navedena samo inducirana koma.
Ako ne znaš tko je Capak,on ti je izvršitelj planova na ovim našim prostorima.
Zapravo jedan od izvršitelja.
Helikopterom su ga vozili radi praktičnosti. Previše semafora do Zagreba. Idu topliji dani pa ima i biciklista. Rekao vozač i da mu se čini da klima slabo radi, pa pozvali helikopter iz Zagreba.
Capak je bitan koliko i Hrvatska u ovoj u priči. Većina svjetske populacije nas ne može naći karti.
Mjere našeg stožera ne diktira ni Capak, ni EU. Nego turizam, državni propračun i slobodni kreveti po bolnicama.
Capak, kao isvi oko njega samo preživljavaju.
Capak je bitan koliko i Hrvatska u ovoj u priči. Većina svjetske populacije nas ne može naći karti.
Mjere našeg stožera ne diktira ni Capak, ni EU. Nego turizam, državni propračun i slobodni kreveti po bolnicama.
Capak, kao isvi oko njega samo preživljavaju.
Primio prvu dozu Astre prije mjesec dana i sada čekam drugu. 4 poznanika umrlo od Corone i samo od Corone a nisu bili cijepljeni. Nitko koga znam nije umro od posljedice cijepljenja. Dajte izađite iz srednjeg vjeka i probajte pridonijeti istrebljenju virusa. Ako ide ide ako ne bar smo probali.
Upravo tako!Cezar wrote:Primio prvu dozu Astre prije mjesec dana i sada čekam drugu. 4 poznanika umrlo od Corone i samo od Corone a nisu bili cijepljeni. Nitko koga znam nije umro od posljedice cijepljenja. Dajte izađite iz srednjeg vjeka i probajte pridonijeti istrebljenju virusa. Ako ide ide ako ne bar smo probali.
I meni šibnulo Zenicu, prošlii tjedan...
μολὼν λαβέ
Daj majstore malo ohrabranja drugima da što prije probamo izaći iz ovog s..nja.Lemi_O2 wrote:Upravo tako!Cezar wrote:Primio prvu dozu Astre prije mjesec dana i sada čekam drugu. 4 poznanika umrlo od Corone i samo od Corone a nisu bili cijepljeni. Nitko koga znam nije umro od posljedice cijepljenja. Dajte izađite iz srednjeg vjeka i probajte pridonijeti istrebljenju virusa. Ako ide ide ako ne bar smo probali.
I meni šibnulo Zenicu, prošlii tjedan...
-
Mirok
- Brigadni General

Ne znam nikoga tko je provjereno umro od korone.Cezar wrote:Primio prvu dozu Astre prije mjesec dana i sada čekam drugu. 4 poznanika umrlo od Corone i samo od Corone a nisu bili cijepljeni. Nitko koga znam nije umro od posljedice cijepljenja. Dajte izađite iz srednjeg vjeka i probajte pridonijeti istrebljenju virusa. Ako ide ide ako ne bar smo probali.
Moj stari je još ranije grdo naježio od cjepiva za gripu(sa svinjskom).
Tako da ja sigurno neću na cijepljenje.
E sada pitanje- mislite da će se cijepljenjem riješiti virus?Kako,virus će nestati?
Ljudi se od gripe cijepe stalno i opet je ima!?
Ariel, reci ljudima zašto si se cijepio! Ti si stari član foruma pa možda te netko i posluša.
-
Mirok
- Brigadni General

Ne treba ljude prozivati.
Ja radim u zdravstvu,a neću se cijepiti.
Ali zalažem se da se svakome omogući izbor.
Mislim da će na kraju biti cjepiva,ali se ljudi neće htjeti cijepiti.
Ja radim u zdravstvu,a neću se cijepiti.
Ali zalažem se da se svakome omogući izbor.
Mislim da će na kraju biti cjepiva,ali se ljudi neće htjeti cijepiti.