NABAVNA DOZVOLA
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: NABAVNA DOZVOLA
Mirok je mislio na samoobranu.filip26 wrote:Za lovačko oruzje sam predao pa pretpostavljam da je za držanje i nosenje
Ti si novi na forumu, mozda nisi skuzio da je na "forumskom slengu", DiN izraz za dozvolu za drzanje i nosenje za osobnu zastitu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Aha, tek sam polozio lovački pa su mi ovo prvi koraci s oružjem pa nisam jos u toku 
Hvala u svakom slucaju
Hvala u svakom slucaju
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Da Jolly.jolly wrote:Mirok je mislio na samoobranu.filip26 wrote:Za lovačko oruzje sam predao pa pretpostavljam da je za držanje i nosenje
Ti si novi na forumu, mozda nisi skuzio da je na "forumskom slengu", DiN izraz za dozvolu za drzanje i nosenje za osobnu zastitu.
Ne znam,ali u ZG to nikada ne ide brzo.
Biti će,ali ako je to prva nabava moglo bi proći nešto vremena.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Dobro dosao na forum i u zajednicu lovaca i legalnih vlasnika oruzja!filip26 wrote:Aha, tek sam polozio lovački pa su mi ovo prvi koraci s oružjem pa nisam jos u toku
Hvala u svakom slucaju
Sto veli Mirok, prva nabavna se zna malo duze pocekati.
Mogu dodati, zakonski rok da rijese pozitivno ili negativno je 60 dana, ali znalo se u nekim slucajevima i duze cekati prema pisanju na forumu.
Naoruzaj se strpljenjem.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

Što,zamijenili su neke ljude ?file wrote:Malo su kratki sa ljudima, odnosno imaju friske ljude tamo pa sve traje duže od normalnogfilip26 wrote:Pozdrav,
Da li je mozda tko u zadnje vrijeme predao papire za nabavnu u branimirovoj. Predao sam prije neka dva,tri tjedna pa me zanima koliko se cca ceka sada
Hvala na dobrodošlici
Valjda bude u razumnom roku pozitivno rijeseno.
Na Branimirovoj su se činili malo zbunjeni ovi sta rade,bilo nas je par al se ipak dosta cekalo po stranci,inace svakom kazu da za dva tjedna tjedno bude rijeseno,ali sam vidio da su iskustva razlicita
Valjda bude u razumnom roku pozitivno rijeseno.
Na Branimirovoj su se činili malo zbunjeni ovi sta rade,bilo nas je par al se ipak dosta cekalo po stranci,inace svakom kazu da za dva tjedna tjedno bude rijeseno,ali sam vidio da su iskustva razlicita
Za vise sam podnio,posto vrijedi 6 mjeseci pa sam mislio polako uzeti atomi trebaMirok wrote:Ako je dva tjedna,to je super.
Jesi li podnio zahtjeve za više komada oružja?
-
Mirok
- Brigadni General

Pametnofilip26 wrote:Za vise sam podnio,posto vrijedi 6 mjeseci pa sam mislio polako uzeti atomi trebaMirok wrote:Ako je dva tjedna,to je super.
Jesi li podnio zahtjeve za više komada oružja?
Aha, jedna starija kolegica im je otisla na drugi posao a druga je na dugotrajnom bolovanju, tako da je gdja Lidija s dvoje mladaca i provjerava svaki predmet za njima.Mirok wrote:Što,zamijenili su neke ljude ?file wrote:Malo su kratki sa ljudima, odnosno imaju friske ljude tamo pa sve traje duže od normalnogfilip26 wrote:Pozdrav,
Da li je mozda tko u zadnje vrijeme predao papire za nabavnu u branimirovoj. Predao sam prije neka dva,tri tjedna pa me zanima koliko se cca ceka sada
Neki dan neki lik s vise komada oružja bio ispred mene 3 sata tamo...
Na salteru za predaju papira je bio novi dečko s kolegicom koja ga je nadzirala i držala oba saltera u bitiMirok wrote:Znači neki mladi su sada u kancelariji za oružje ?
Baš na registraciji ?
Ili je to u referadi za oružje?
-
Mirok
- Brigadni General

To je sada Branimirova,pa je valjda drugačije.....
I ako su opet šalteri za oružje......?
Pod zadnje u Petrinjskoj su bile kancelarije.....
Ne znam radi li na oružju gđa Blaženka...?
Ako nije više tamo.....šteta !
Jedna izuzetno ljubazna i kulturna osoba.
Samo su 2 saltera za sve poslove koliko sam skuzioMirok wrote:To je sada Branimirova,pa je valjda drugačije.....
Na lijevo su dva saltera za poslove oruzja,desna strana prijava sa stranceMirok wrote:Dva šaltera za što?
Samo za oružje ili...?
Slažem se za gdju Blaženku, i nažalost više nije tamo.Mirok wrote:To je sada Branimirova,pa je valjda drugačije.....
Gdja Renata je na dugotrajnom bolovanju.
Inace, sta se tice Branimirove, moj dojam je da se nekako stvari brze rjesavaju i da mi je ugodnija komunikacija, vjerojatno radi otvorenog prostora
Pozdrav,
Dosla mi je obavijest nakon tri tjedna da donesem potvrdu s lijecnickog u sklopu zahtjeva.znaci li to da je procedura pri kraju,da samo donesem pa dobijem nabavne ako netko ima iskustva
Dosla mi je obavijest nakon tri tjedna da donesem potvrdu s lijecnickog u sklopu zahtjeva.znaci li to da je procedura pri kraju,da samo donesem pa dobijem nabavne ako netko ima iskustva
-
Mirok
- Brigadni General

Riješenofilip26 wrote:Pozdrav,