COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
A jako nam pomaže što (ne) znamo krivca. Maže li se to znanje na kruh? Može li se dijete u njega obući?
Uopće nije bitno tko je za što kriv već što tko može učiniti da se iz govana izvučemo. A najdublje sam uvjeren da je cijepljenje jedan od puteva k tome, pa se ne mogu načuditi ljudima koji imaju taj luksuz i to ne žele shvatiti.
Pratim kad smo na crvenoj, zelenoj ili tko zna kakvoj listi. Jer to ima itekakve veze s prihodima zemlje i sranjem koje ćemo (a ne moramo) kusati u budućnosti. Te liste ne kroji Beroš i ekipa, već virus.
Sinčić ima plaću EU parlamentarca. Boli njega za turizam i svakog od nas. Ali živi od glasova, pa puca na točno one glasove kojima servira teorije zavjere. Sladoljev valjda ima nekih prihoda od antivakserske promocije (i to je industrija za sebe). A vi?
Uopće nije bitno tko je za što kriv već što tko može učiniti da se iz govana izvučemo. A najdublje sam uvjeren da je cijepljenje jedan od puteva k tome, pa se ne mogu načuditi ljudima koji imaju taj luksuz i to ne žele shvatiti.
Pratim kad smo na crvenoj, zelenoj ili tko zna kakvoj listi. Jer to ima itekakve veze s prihodima zemlje i sranjem koje ćemo (a ne moramo) kusati u budućnosti. Te liste ne kroji Beroš i ekipa, već virus.
Sinčić ima plaću EU parlamentarca. Boli njega za turizam i svakog od nas. Ali živi od glasova, pa puca na točno one glasove kojima servira teorije zavjere. Sladoljev valjda ima nekih prihoda od antivakserske promocije (i to je industrija za sebe). A vi?
Last edited by Ariel on 30 Jun 2021, 14:22, edited 1 time in total.
Napisao si ako se netko ne cijepi ,neka KREPA!?Ariel wrote:Iskreno, zaboli mene što se netko ne želi cijepiti. Nek krepa. Osim jedne bitne stvari, a to je turizam i prihod od njega. Nažalost, tu ovisimo o postotku cijepljenih, a na njega jako utječu gore napisana mišljenja.
Na turizam nam se naslanja jako puno toga, pa ako onaj u Splitu nije imao noćenja, osjetit će to i farma pilića u Varaždinu, proizvođač cipela u Vukovaru i umirovljenik u Lici.
Ne znam gdje radite i koji vam je izvor prihoda, ali ja mogu reći da su iznajmljivači jedan solidan kontingent mojih kupaca. AKo oni ne zarade, onda i ne potroše kod mene pa ni ja nemam. Tad ni obitelji mojih djelatnika nemaju. Itd. Siguran sam da se relativno jednostavno i vaš prihod može u nekoj mjeri povezati s turizmom, kojeg razjebavamo neodgovornim odnosom prema cijepljenju.
A ako kojim slučajem možete reći da vas sve to ne brine i da je vaša egzistencija sigurna, ma kakav bio turizam, ja vam najiskrenije zavidim.
Vidiš ,u tome se razlikujemo,ja svakome cijepljenom želim život i zdravlje i nadam se da će biti dobro.
Jer mislim da i taj i takav ima pravo na izbor,život i zdravlje , kao svatko drugi.
Ovako željeti nekome smrt ...!?
Neka krepa!?
Samo zato jer drugačije misli...
Napisao sam što sam napisao i iza toga stojim. Ako je netko glup i ne cijepi se, može i krepati što se mene tiče. Samo nek ne opterećuje svojim liječenjem sustav.
Evo, ponovit ću: nek krepa. A ti se zgražaj koliko te volja.
Usput prouči od čega žive najveći antivakserski umovi. Sigurno ne od dobrote.
I da, tko će puniti proračun zdravstva ako nam padne turizam i ove godine?
Evo, ponovit ću: nek krepa. A ti se zgražaj koliko te volja.
Usput prouči od čega žive najveći antivakserski umovi. Sigurno ne od dobrote.
I da, tko će puniti proračun zdravstva ako nam padne turizam i ove godine?
Ili, da ne kompliciram. Cijepljenje nam je bilo prilika da vratimo stare prihode, pa čak i preteknemo neke druge zemlje.
A mi smo uspjeli i to sjebati. Sjetite se ovog kad padnu plaće.
Poprati malo što govore Sinčić,Kolakušić i još neki!
Naravno naša dalekovidnica to ne prenosi,jer im ne odgovara.
Da si malo više pratio na forumu kako su (nerazumne)mjere uticale na moj obrt,ne bi me pitao takvu glupost.
A Sladoljev ,čovijek kojega su uništili i uništavali i prije korone,po tebi je profiter......baš super!
Sigurno je on uništio i Imunološki,hvala što si nam otvorio vidike!
Za to vrijeme ekipa koja nas vodi ima sve deblji novčanik......interesantno!?
A ovo tvoje ...nek krepa.....,ipak se razlikujemo
Naravno naša dalekovidnica to ne prenosi,jer im ne odgovara.
Da si malo više pratio na forumu kako su (nerazumne)mjere uticale na moj obrt,ne bi me pitao takvu glupost.
A Sladoljev ,čovijek kojega su uništili i uništavali i prije korone,po tebi je profiter......baš super!
Sigurno je on uništio i Imunološki,hvala što si nam otvorio vidike!
Za to vrijeme ekipa koja nas vodi ima sve deblji novčanik......interesantno!?
A ovo tvoje ...nek krepa.....,ipak se razlikujemo
Sinčić i Kolakušić osigurali su si prihode, ponajviše od glasača kojima serviraju što serviraju. Briga njih za sve. Pa onaj Pernar je trubio takva sranja i briga ga za tuđe zdravlje.
Da smo cijepljeni, ne bi bilo mjera, za mene je to potpuno logično. Zato mi je i neshvatljivo da netko ne želi cijepljenje, a ono je put da se poslovanje vrati u normalu.
Moja su djeca premlada za cijepljenje. To nije moje mišljenje, već čitam preporuke. I sad da zbog nekog kretena pokupe virus, a oboje su prošli respiratorne probleme u ranoj mladosti.
Da smo cijepljeni, ne bi bilo mjera, za mene je to potpuno logično. Zato mi je i neshvatljivo da netko ne želi cijepljenje, a ono je put da se poslovanje vrati u normalu.
Moja su djeca premlada za cijepljenje. To nije moje mišljenje, već čitam preporuke. I sad da zbog nekog kretena pokupe virus, a oboje su prošli respiratorne probleme u ranoj mladosti.
Pa kažeš da je cjepivo sigurno?
Kako sada ne daš cijepiti djecu?
Zamisli da tvoje djeca prenesu nekome drugome virus?
Kako sada ne daš cijepiti djecu?
Zamisli da tvoje djeca prenesu nekome drugome virus?
Ne seri.
Slušam preporuke, a one su trenutno min. 12 godina. Tko sam ja da cijepim dijete od 10g i 2g?
Zbog njih sam velikim dijelom i ja cijepljen, da im nešto ne donesem.
Kad kažu da može i njiho uzrast, ili kad navrše 12, cijepit će se.
Slušam preporuke, a one su trenutno min. 12 godina. Tko sam ja da cijepim dijete od 10g i 2g?
Zbog njih sam velikim dijelom i ja cijepljen, da im nešto ne donesem.
Kad kažu da može i njiho uzrast, ili kad navrše 12, cijepit će se.
Ne jedi!
Čemu tolikoa nervoza?
Pa cjepivo je sigurno!?
Nedugo je rečeno da djeca prenose virus i češće,bez obzira što teže ne obolijevaju od njega!
Zaraziti će sve antivaxere
Čemu tolikoa nervoza?
Pa cjepivo je sigurno!?
Nedugo je rečeno da djeca prenose virus i češće,bez obzira što teže ne obolijevaju od njega!
Zaraziti će sve antivaxere
Da li ti shvacas da je ta prica poprimila "administrativnu formu" i nista vise za sada !Ariel wrote:Ili, da ne kompliciram. Cijepljenje nam je bilo prilika da vratimo stare prihode, pa čak i preteknemo neke druge zemlje.
Postala je prica jednaka procjenama tamo nekih fondova : danas ste kategorija smece, sutra ste AB, pa ste prekosutra AB+, a onda ste malo AAA+ i tako u nedogled.
Postalo je JEDINO bitno da li si cjepljen ili ne, to sto je sve zapravo ostalo isto i sto ljudi budu ponovno zarazeni nakon 2-doze nikome nista ??
A sto se tice ovih prica "opterecujete zdravstveni sustav" SVI ama BAS svi u radnom odnosu od 1945 do danas PRISLINO izdvajaju za zdravstveno osiguranje svoj radni vijek, znaci da SVI imaju pravo na barem 1g BESPLATNOG ljecenja u APARMANU i uz sve moguce preglede, operacije, protetiku itd..itd.. To sto se zdravstveni sustav urusava radi nesposobnih i podobnih , mita i korupcije se sada zeli oprati Covidom !
Samo cekam trenutak da dobijem zutu traku na rukav " NE-Cijepljen" pa da mogu normalno zivjeti u nekom izoliranom logoru !
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Lex, ti si si zapeo u zadnje vrijeme na tim medicinskim temama!
Kad ces nam se malo pridruziti na temama sportskog streljastva?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Te medicinske teme su privremeno stopirale, gotovo onemogucile stvarno i realno streljastvo... nije li tako ?jolly wrote:Lex, ti si si zapeo u zadnje vrijeme na tim medicinskim temama!![]()
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
ja sam vec bio na tri turnira, planiram cetvrti. nesto se zbiva.
ai je zastoj u long range natecnjima
ai je zastoj u long range natecnjima
Turn better into best!
Upravo tako!lex-lutor wrote:Te medicinske teme su privremeno stopirale, gotovo onemogucile stvarno i realno streljastvo... nije li tako ?jolly wrote:Lex, ti si si zapeo u zadnje vrijeme na tim medicinskim temama!![]()
Stopirali su i rad,zaradu,normalan żivot,ljudska prava...
Danas nešto gedam TV,Plenkijev i kažu da nove mjere(strože naravno) idu već možda od rujna.
Interesantno kako se sve već zna
Interesantno kako se sve već zna
Ne razumijem cemu mjere?Pola nacije cijepljeno ,druga pola ne moze zarazit ovu cijepljenu polovicu.Ako ja hocu da obolim nek obolim.Mogu zarazit jedino drugoga koji se ne zeli cijepiti ,tj isto zeli da oboli.Danas vise covjek ne moze odluciti ni da zeli da oboli
.Pa ljudi moji o kakvoj mi Demokraciji pricamo?
Da se kojim slučajem ponovi situacija s boginjama 1972. u Jugoslaviji i da možete odbiti cijepljenje, biste li se cijepili?
U slucaju velikih boginja ja bih razmislio, jer to je vrlo opasna bolest, ali i cjjepivo moze imati ozbiljne komplikacije.
Da,sve do sada se znalo kakvo je cjepivo i znalo se kako je ispitano.Darko11 wrote:U slucaju velikih boginja ja bih razmislio, jer to je vrlo opasna bolest, ali i cjjepivo moze imati ozbiljne komplikacije.
Ovo danas sa koronom