K:lovacki karabin...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: K:lovacki karabin...
Mislim da si trebao malo bolje razmotriti onu Elmahticu za 2000 kn!
Head in the City. Hearth in the Field.
Treba poslati ovima sa stranice "securityarmsa" da isprave grešku,elmech em-992 =.308,a emm-992=300wm.........
,gledao sam tu pušku nije 992,več neka lovačka verzija u štuc izvedbi,dužina cijevi 52cm.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Malo mi je bilo cudno zbog cijene. Mislim, da je bio model za koji smo mislili da je, cijena bi bila vrlo povoljna!
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

U jednu ruku imas pravo Technotronic ! Da nismo ograniceni toliko s novcima najveci bi nam
problem bio izabrati, medjutim kad smo ograniceni s lovom onda se pokrivamo u tim okvirima
i ja covjeka podrzavam u njegovom izboru. Osim toga ko kaze da mu je to jedina puska koji ima
ili koju ce imati!?
problem bio izabrati, medjutim kad smo ograniceni s lovom onda se pokrivamo u tim okvirima
i ja covjeka podrzavam u njegovom izboru. Osim toga ko kaze da mu je to jedina puska koji ima
ili koju ce imati!?
Samo da dodam,skupio sam neku lovicu preko ljeta,pronašao rem 700,.308 u njemačkoj za 799 eur,sps,tactical,novi.Krenuo onako sa nabavnom u p.stanicu da se raspitam šta mi je raditi,žena me sva začuđena gleda,ne zna ništa i zove p.upravu,šefica kaže:"Reci stranci da se slika sa svojom nabavnom!",zove kolegicu u ZG,ova odgovara da nezna da bi najbolje bilo pitati nekog lovca koji zna.Sve po starom........
- technotronic
- Stožerni Narednik

ma ima on 5-6 puški, samo ove se hoće riješiti jer je najlošija i nitko ju neće, pa čeka naivca da naleti....Woolf Blaser wrote:U jednu ruku imas pravo Technotronic ! Da nismo ograniceni toliko s novcima najveci bi nam
ili koju ce imati!?
- technotronic
- Stožerni Narednik

pa sad kad smo isto tržište mislim da ne bi trebalo biti problema s kupnjom u EU...dive37 wrote:Samo da dodam,skupio sam neku lovicu preko ljeta,pronašao rem 700,.308 u njemačkoj za 799 eur,sps,tactical,novi.Krenuo onako sa nabavnom u p.stanicu da se raspitam šta mi je raditi,žena me sva začuđena gleda,ne zna ništa i zove p.upravu,šefica kaže:"Reci stranci da se slika sa svojom nabavnom!",zove kolegicu u ZG,ova odgovara da nezna da bi najbolje bilo pitati nekog lovca koji zna.Sve po starom........
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ovi decki sa foruma sto su nedavno kupili oruzje u Sloveniji su po njihovom pisanju prilicno
zadovoljni a i detaljno su opisali postupak na forumu. Mozda da probate kod susjeda nesto!?
zadovoljni a i detaljno su opisali postupak na forumu. Mozda da probate kod susjeda nesto!?
Probat ću,idem u slo po howu 1500 u 11.mj.,pa šta bude,izgleda da da kod nas sve ovisi o sreći,tj.na koga naiđeš i kako on tumači zakon.
- technotronic
- Stožerni Narednik

a kakve su cijene tamo?Woolf Blaser wrote:Ovi decki sa foruma sto su nedavno kupili oruzje u Sloveniji su po njihovom pisanju prilicno
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Pogledaj malo po postovima, decki su temeljito opisali postupak, a gospodin Roda je kupio
novog Rugera 30 06 za nekih 520 Eura, a imas i cijene i mislim da mozes priupitati putem foruma
gosp. Urosa iz Artek centra, jos bolje posaljes mu PM. Sretno.
novog Rugera 30 06 za nekih 520 Eura, a imas i cijene i mislim da mozes priupitati putem foruma
gosp. Urosa iz Artek centra, jos bolje posaljes mu PM. Sretno.
- technotronic
- Stožerni Narednik

http://forum.hr-oruzje.org/viewforum.php?f=39technotronic wrote:nažalost, ne mogu naći tu temu, možeš mi ju linkati?
- technotronic
- Stožerni Narednik

zahvaljujem...Spinnaker wrote:
http://forum.hr-oruzje.org/viewforum.php?f=39
- technotronic
- Stožerni Narednik

zval sam frajera za ovu 30 06, mehanizam veli da je mauserov, cijev browning, kundak od srca iz panja oraha, i cijela cijev obučena u drvo, štuc dakle... zadnja cijena je 4 000, sa crvenom točkom i nosačima... dopada mi se jako, jedino mi je cijena malo visoka...što mislite, vrijedi li toliko?
http://www.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/lo ... as-8083473
http://www.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/lo ... as-8083473
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Oglas je prikazan puno puta, a puška nije prodana. To bi moglo značiti da cijena nije baš primjerena. Ne kažem da ne vrijedi toliko, no kriza uzima danak od svih nas. Puška se i meni sviđa, no bi li izdvojio toliku sumu, ne mogu ti reći prije nego li je uzmem u ruke. Druga stvar je umijeće cjenkanja, mada mislim da nema previše smisla jer nećeš uspjeti puno spustiti cijenu, a za malo se ne isplati. Moj ti je savjet da posjetiš čovjeka i pogledaš pušku. Ako ti se svidi, probaj s forom: imam toliko, ali nipošto nemoj reći da ne možeš dati više. Ukoliko vidiš da ne možeš proći jeftinije, ili odustani od kupnje ili odmah zakapari. Želim ti svu sreću u trgovini.
Pozdrav
Pozdrav
- technotronic
- Stožerni Narednik

Hvala lijepa, budem vidio, ipak je to na drugom kraju drzave, da ne bih bez veze putovao satima, a onda na kraju nista od kupnje....dejandlesk wrote:Oglas je prikazan puno puta, a puška nije prodana. To bi moglo značiti da cijena nije baš primjerena. Ne kažem da ne vrijedi toliko, no kriza uzima danak od svih nas. Puška se i meni sviđa, no bi li izdvojio toliku sumu, ne mogu ti reći prije nego li je uzmem u ruke. Druga stvar je umijeće cjenkanja, mada mislim da nema previše smisla jer nećeš uspjeti puno spustiti cijenu, a za malo se ne isplati. Moj ti je savjet da posjetiš čovjeka i pogledaš pušku. Ako ti se svidi, probaj s forom: imam toliko, ali nipošto nemoj reći da ne možeš dati više. Ukoliko vidiš da ne možeš proći jeftinije, ili odustani od kupnje ili odmah zakapari. Želim ti svu sreću u trgovini.
Pozdrav
- technotronic
- Stožerni Narednik

Nisam, idem se sada tamo prijavit....duma wrote:jesi pogledao na forumu lovac ?