VHS poluautomat
Re: VHS poluautomat
Verzija za američko tržište dolazi s prihvatom AR spremnika, što je sasvim logična odluka.
Verzija za EU dolazi s jednim VHS kratkim spremnikom i dodatnim adapterom za AR spremnike, što je dobar potez. Ne zna se koliko tko ima spremnika i pušaka, a lako je moguće da će htjeti koristiti AR spremnike koje već imaju.
Verzija za HR tržište dolazi s tri kratka spremnika, ali AR adapter ne dolazi. Na prvu ovo je baš potcjenjivanje naših ljudi. Ali kad vidim pitanja i reakcije tih istih ljudi, sasvim je i primjereno. Oni koji imaju AR spremnike vjerojatno neće kupovati VHS odnosno ako ga i kupe, neće ga koristiti za discipline u kojima im treba neka dinamika i izmjena spremnika. Oni koji će ga kupiti će ga u ogromnoj mjeri korisititi za statične discipline, pa im izmjena spremnika ništa ne znači. Problem je samo u onima koji su bili "na vagi", neuključivanje adaptera će ih odbiti od puške.
Ako vam gore napisano ništa ne znači, HS je dobro procijenio
.
Verzija za EU dolazi s jednim VHS kratkim spremnikom i dodatnim adapterom za AR spremnike, što je dobar potez. Ne zna se koliko tko ima spremnika i pušaka, a lako je moguće da će htjeti koristiti AR spremnike koje već imaju.
Verzija za HR tržište dolazi s tri kratka spremnika, ali AR adapter ne dolazi. Na prvu ovo je baš potcjenjivanje naših ljudi. Ali kad vidim pitanja i reakcije tih istih ljudi, sasvim je i primjereno. Oni koji imaju AR spremnike vjerojatno neće kupovati VHS odnosno ako ga i kupe, neće ga koristiti za discipline u kojima im treba neka dinamika i izmjena spremnika. Oni koji će ga kupiti će ga u ogromnoj mjeri korisititi za statične discipline, pa im izmjena spremnika ništa ne znači. Problem je samo u onima koji su bili "na vagi", neuključivanje adaptera će ih odbiti od puške.
Ako vam gore napisano ništa ne znači, HS je dobro procijenio
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ja sam na granici odluke, ar15 ili VHS.
Kad budem isprobao, budem odlucio.
Spremnik mi u toj prici ne znaci puno. (nije prvi put u povijesti da pojedini proizvodjaci, rade razlicite modele za razlicita trzista)
Spremnik mi u toj prici ne znaci puno. (nije prvi put u povijesti da pojedini proizvodjaci, rade razlicite modele za razlicita trzista)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Da. Hrvatsko i svako drugo tržište. Kao i sa Zastavom - kromiraju cijevi isključivo za izvoz.jolly wrote:Ja sam na granici odluke, ar15 ili VHS.
Doslovno svugdje gdje sam gledao se taj uvodnik nudi barem kao opcija.
Sramota!
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Ma dobro su procijenili. Ajmo realno, svi kojima je AR prihvat bitan, koliko ste ozbiljno bili zagrijani za VHS? Ali baš ozbiljno, sa spremnim novcem?
Po meni Ar Ili AK platforma za upotrebu s obzirom na broj zamjenskih dijelova i
dostupnost a s obzirom na trenutnu situaciju AR platforme bi dobile prednost .
Naš VHS pripada u kolekcionarske primjerke jer je nešto sasvim posebno kao Steyer aug koji je među prvima i takve konstrukcije
Tavor ,VHS .
Nama u Hrvatskoj za VHS 2 će biti vjerovatno dostupni zamjenski dijelovi ali mogao bi biti sasvim solidan kolekcionarski primjerak za 10-15 godina .
dostupnost a s obzirom na trenutnu situaciju AR platforme bi dobile prednost .
Naš VHS pripada u kolekcionarske primjerke jer je nešto sasvim posebno kao Steyer aug koji je među prvima i takve konstrukcije
Tavor ,VHS .
Nama u Hrvatskoj za VHS 2 će biti vjerovatno dostupni zamjenski dijelovi ali mogao bi biti sasvim solidan kolekcionarski primjerak za 10-15 godina .
Eto, ja sam prelomio i piknuo su nešto u 5.45. Ali bez zalihe od 6000 metaka se ne bih na to odlučio
.
Ja sam sa spremnom lovom i dozvolom odlučio pričekati dugu varijantu da izađe pa nek se nađe, a u međuvremenu nadograđujem AR 15 opširnije 
Koliko sam čuo, duga verzija nije u planu.
Neka me netko demantira ukoliko sam u krivu.
Neka me netko demantira ukoliko sam u krivu.
Garand je najutjecajnija persona gun industrije u Americi, nije da ne zna sa oružjem , a ni sa otklanjanjem kvarova:) .
Kako konju tako i pametnom Ameru je dovoljno ono što je vidjeo na toj snimci..Meni bi bilo.
Nisam još vidjeo review na njegovom kanalu gdje je oružje novo iz tvornice krepalo.
Ima 4-5 godina kako sam pucao iz cijele linije VHS2ki, nisam bio impresioniran. Netko će vjerojatno biti. Sretno mu bilo.
Kako konju tako i pametnom Ameru je dovoljno ono što je vidjeo na toj snimci..Meni bi bilo.
Nisam još vidjeo review na njegovom kanalu gdje je oružje novo iz tvornice krepalo.
Ima 4-5 godina kako sam pucao iz cijele linije VHS2ki, nisam bio impresioniran. Netko će vjerojatno biti. Sretno mu bilo.
johnnyboyy1711 wrote:Iako ne bih kupio VHS iz nekih svojih razloga, trenutno kupujem AR15 (DD), zaključivati o pouzdanosti oružja na temelju jednog primjera je zbilja genijalno.