Zbog ubistva policajca glasam za otvaranje Golog otoka
Zbog ubistva policajca glasam za otvaranje Golog otoka
Vlada i ministri bi trebali dati ostavke več davno prije tj. poslije slične oružane pljačke automatskim oružjem kada je ubijen zaštitar.Zbog nikakovog pravosudnog sistema koji uopće ne funkcionira več štiti kriminalce ovakove stvari nam se sve češče dešavaju,normalno kada su kriminalci zaštičeniji i od ličkih medvjeda.Sada više niti ne kažu" ruke u vis ovo je pljačka "(još samo u filmovima) več beskrupulozno odmah pucaju znajuči da su sankcije za to kazneno djelo minimalne.Pravosuđe i opet pravosuđe i opet pr..... u nedogled ,koliko puta kriminalac treba pljačkati ,ubiti da bi konačno završio iza rešetaka a najljepše bi bilo na Goljaku da više nikada ne vidi kopna i ljude jer takva životinja od ljudskoga roda nije drugo niti zaslužila.Koji vikendi i slične gluposti koje suci odobravaju,pa vikendi su za radne i poštene ljude.Za divljake ne vidim zašto treba ljudsko postupanje i prava.Gdje je sada pravo poginulog policajca koji je tek trebao započeti život?Vratite ovlasti policiji,!!Dok je bilo milicije bilo je više poštivanja službene odore a ne da balavurdija i kriminalci nekažnjavano pljuju po njima.Sramite se gospodo iz vlade i ministarstva.
Saučešće obitelji stradalog,slava mu.
Saučešće obitelji stradalog,slava mu.
No Peace without Justice !
Re: Zbog ubistva policajca glasam za otvaranje Golog otoka
Točno je da su se kriminalci bojali milicije, ali bojali su se oni i SMRTNE KAZNE.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
A zašto ne ;tko kome daje pravo oduzeti nečiji život? Ovakvom recidivistu koji je več odsjedio određeno vrijeme izašao na uvjetnu i napravio ovakvo nedjelo glatko bi odvalio smrtnu kaznu i ćao đaci.Sada če opet pasti na državna jasla i moraš ga hraniti (tri topla obroka na dan+marenda), paziti, i trošiti brdo love za skrb da mu se nešto ne dogodi, da ima bolju lječničku zaštitu od velike većine građana itd. 
40 godina ("doživotna") x 365 dana x 3 obroka + popratni troškovi = peteroznamenksata svota
1 matak=) 2,4kn (onaj od M-90,drugi ne zaslužuje)
Suvisla bi osoba izračunala prije nego li odlući!
1 matak=) 2,4kn (onaj od M-90,drugi ne zaslužuje)
Suvisla bi osoba izračunala prije nego li odlući!
- Original_G
- Cinker - bojna

ah kolega, živimo u takvo doba da sve mora biti politički korektno, korektno ih je zatvorit i dat im nekaj da rade, goli otok je super ideja ali bolje da tam pare troše turisti, a mi bacimo zatvorenike negde u rudnik da kopaju ili da ruše drva i nekaj sl.....
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Kako volim tu riječ "politička korektnost"...na lomaču s njom i s onim tko ju je izmislio!
Ima li veče kočnice u napretku društva?!
Ima li veče kočnice u napretku društva?!
Kako da ga otplate jer ako "pristanu" da rade još i plaću dobivaju.J07@ wrote:nek otplate svoj boravak u zatvoru
Svakojakih balega je naša borba dala. Blago kriminalcima, kao u hotelu.
Tko nebi pristao na ovakove usluge,sve osigurano ako treba i animir dame,još ti kao gospodinu odgajatelji otvaraju i zatvaraju vrata .
isto ko i nekadshooter9 wrote:Kako da ga otplate jer ako "pristanu" da rade još i plaću dobivaju.J07@ wrote:nek otplate svoj boravak u zatvoru![]()
![]()
eto slucajno sam dobro upoznat sa KPD Turopolje
poljoprivreda
svinjogojstvo
ribnjaci
betonara
kartonaza
+ popratne radione i sadrzaji
(neznam dal sam kaj zaboravil)
sve su to radili zatvorenici
je primali su neku placu
a zatvor se sam financiral
ustvari zatvor je zaradivo za sebe i drzavu
a ne da ga drzava financira
isto ko u Lipovici di su radili radijatore
sa ostalima nisma upoznat
i ne nisam bil tam na odsluzenju
Lipovica isto ima vocnjake, svinjogojstvo... A nisam niti ja bio tamo! 
Kaj svi ste bili u Lepoglavi?

KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
ne
u lepoglavu idu samo oni sa lepim glavam
u lepoglavu idu samo oni sa lepim glavam
- Knife_maniac
- Satnik

Koji je ovo przun na slikama ?? 
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
Da u kojoj zemlji!?
Tak oda mogu raditi što me volja kada dodjem!
Tak oda mogu raditi što me volja kada dodjem!
Austrija
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Vidim da svi imate neke stavove o zatvorima..
Daj mi recite dali je ikad itko bio u zatvoru?!?
NE.nisam ni mislio drugačije.
Trebali bi malo promijeniti mišljenja i stavove..vjerujem da večina koji ovakve stavove imaju kad bi završili u gajbi bi završili u samici jer nebi smjeli izači među druge...vjerovatno bi ih pojeli.
Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..
Daj mi recite dali je ikad itko bio u zatvoru?!?
NE.nisam ni mislio drugačije.
Trebali bi malo promijeniti mišljenja i stavove..vjerujem da večina koji ovakve stavove imaju kad bi završili u gajbi bi završili u samici jer nebi smjeli izači među druge...vjerovatno bi ih pojeli.
Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..
Kako li se samo osjeća obitelj oštećene strane kada im je sin, unuk, brat smrtno stradao, kada se slučajno nalazio u pošti ili banci, od strane naoružanog razbojnika, vjerovatno narkomana ili propalog kockara. Njih sigurno ne može zadovoljiti doživotno služenje zatvora ili kao kod nas nekoliko godina zatvora.
Kriminalcima, težim i recidivistima, treba uvesti radnu obavezu da osjete smisao zatvora i ograničenih ljudskih prava, u lisičnine neka skupljaju smeće uz ulicu uz nadzor naoružanih stražara pa neka osjete neugodne poglede javnosti, a ne ovakve zatvore da su u dilemi da li će moći koristiti LCD ili plazma televizor. Vjerovatno je u zatvoru teško provoditi vrijeme i "izbjegavati" neugodne kontakte, ali ljudi moji sve je po zaslugama, svatko je tvorac svoje sudbine. Kriminalac je uvijek kriminalac, ako ne dođe pameti s 40 godina, doživotno će činiti kaznena djela, to mi je poznato iz više primjera u praksi.
Takvom kriminalcu koji sada ima 50 godina, grad se smilovao pa kako je jadan nezaposlen, radi samo žena, ima nekolko djece koje je "radio" za vrijeme korištenja izvanzatvorskih pogodnosti, dodijelio mu je stan, a on je u tu čast počinio još nekoliko kaznenih djela teških krađa, a prije nekoliko dana je izašao iz zatviora spreman da "uleti" u novu turističku sezonu. A njegova djeca sada imaju lijepi uzor pa su odmalena počela lupati vršnjake i otimati mobitele. Krasno, ma treba ih se strpati u zatvor na Goli otok pa neka lupaju kamen da nemaju vremena kao u ovim modernim zatvorima usavršavati zanat.
Ovo je moje mišljenje koje je potvrđeno u dugogodišnjoj praksi i poznavanju zločinačkih umova.
Kriminalcima, težim i recidivistima, treba uvesti radnu obavezu da osjete smisao zatvora i ograničenih ljudskih prava, u lisičnine neka skupljaju smeće uz ulicu uz nadzor naoružanih stražara pa neka osjete neugodne poglede javnosti, a ne ovakve zatvore da su u dilemi da li će moći koristiti LCD ili plazma televizor. Vjerovatno je u zatvoru teško provoditi vrijeme i "izbjegavati" neugodne kontakte, ali ljudi moji sve je po zaslugama, svatko je tvorac svoje sudbine. Kriminalac je uvijek kriminalac, ako ne dođe pameti s 40 godina, doživotno će činiti kaznena djela, to mi je poznato iz više primjera u praksi.
Takvom kriminalcu koji sada ima 50 godina, grad se smilovao pa kako je jadan nezaposlen, radi samo žena, ima nekolko djece koje je "radio" za vrijeme korištenja izvanzatvorskih pogodnosti, dodijelio mu je stan, a on je u tu čast počinio još nekoliko kaznenih djela teških krađa, a prije nekoliko dana je izašao iz zatviora spreman da "uleti" u novu turističku sezonu. A njegova djeca sada imaju lijepi uzor pa su odmalena počela lupati vršnjake i otimati mobitele. Krasno, ma treba ih se strpati u zatvor na Goli otok pa neka lupaju kamen da nemaju vremena kao u ovim modernim zatvorima usavršavati zanat.
Ovo je moje mišljenje koje je potvrđeno u dugogodišnjoj praksi i poznavanju zločinačkih umova.
Naravno da dijelim mišljenje s tobom.
Također se slažem s naslovima kao,policajac dilao heroin...dva interventna policajca silovala...policajac pucao u mladiča na skuteru jer mu nije stao i ubio ga...policajac šakom u glavu udario dječaka nakon čega preminuo...dva policajca nasred palže teško ozlijedila dvojicu turista...pijani policajac na zabavi ubio dvije osobe iz službenog pištolja..mislim da nebi bilo mjesta na forumu koliko naslova postoji.
Treba gledati sa obje strane.
Osobno sam bio u zatvoru i dijete sam ulice.
U svim zatvorima je ista politika prema skicama kao što su ubojice,silovatelji,pedofili i zlostavljači žena...obično su izolirani jer se nesmiju pojaviti u društvenim prostorijama.

Također se slažem s naslovima kao,policajac dilao heroin...dva interventna policajca silovala...policajac pucao u mladiča na skuteru jer mu nije stao i ubio ga...policajac šakom u glavu udario dječaka nakon čega preminuo...dva policajca nasred palže teško ozlijedila dvojicu turista...pijani policajac na zabavi ubio dvije osobe iz službenog pištolja..mislim da nebi bilo mjesta na forumu koliko naslova postoji.
Treba gledati sa obje strane.
Osobno sam bio u zatvoru i dijete sam ulice.
U svim zatvorima je ista politika prema skicama kao što su ubojice,silovatelji,pedofili i zlostavljači žena...obično su izolirani jer se nesmiju pojaviti u društvenim prostorijama.
Valjda Bog,ali i svaka normalna država.Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..
Odnosi se na ove zadnje navedene,našpa sramota ih je pustiti da žive.
Da ima ljudi koji nevini završe u zatvoru,ima.
Ali 99% zatvorenika je to i više nego zaslužilo.
A siledžije koje spominješ...klin se klinom izbija...
Zašto si robijao ako smijemo znati?!
U svakom žitu ima kukolja, a to nije tako često. Policajci većinom imaju posla s osobama niskog morala, pa što misliš kakve osjećaje nose kući nakon posla i mogućih prijetnji njihovim obiteljima, a u budoćnosti će takvih stari biti sve više s povećanjem "ljudskih" prava. Ionako novine uvijek pišu o policajcima zbog medijske popularnosti. Nikada nisam vidio naslov: "Poštar dilao heroin", "Pekar zgazio čovjeka", "Vodoinstalater silovao elektromonterku" ili pak "Novinar šakom uadrio dječaka" a što se isto dešava i sl.
Da zaključim, odgovorne treba pravovremeno i shvrhovito kazniti, a najučinkovitija kazna je novčana kazna, ovrha - bez doma se ne može živjeti, a kako sam rekao recidive u zatvor s radnom obavezom u korist društva.
Da zaključim, odgovorne treba pravovremeno i shvrhovito kazniti, a najučinkovitija kazna je novčana kazna, ovrha - bez doma se ne može živjeti, a kako sam rekao recidive u zatvor s radnom obavezom u korist društva.