Pozdrav starim članovima

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
cabala
Banned

Pozdrav starim članovima

Post by cabala » 26 Jun 2009, 21:37

Zovem se Zoran ( " cabala " ) i bavim se oštrenjem i izradom ( design ) noževa. Da ovo ne ispadne samoreklama uputio bih zainteresirane na oglase. Isto tako sam ljubitelj i skupljač hladnog oružja ( moderno i " s dizajnerskim potpisom "). Povremeno se priključim na " Bladeforums " u raspravu ili pošaljem koji test noža s fotografijama. Veoma me zanima koji " hardware " je popularan kod vas i na čemu ga tupite. Supruga i ja smo vikendom obično u prirodi pa volim imati sa sobom praktičan nož. Kad ga koristim određeno vrijeme napišem svoje mišljenje o tome. Isto tako će mi biti drago pročitati vaša iskustva i vidjeti fotografije. Do tada lijep pozdrav svima!

stari-nakovanj
Desetnik
Desetnik

Re: Pozdrav starim članovima

Post by stari-nakovanj » 26 Jun 2009, 22:00

pozdrav, Zorane i dobrodosao! malo sam mozda pristran, i neka mi vatreni oproste, ali uvijek mi je draze vidjeti nekog novog na forumu koji naginje hladnom oruzju, pogotovo izradi...

J07@
Banned

Post by J07@ » 26 Jun 2009, 22:16

bok

aj stavi slike svojih radova :A25:

cabala
Banned

Post by cabala » 27 Jun 2009, 16:27

" Peace " dočasnicima i časnicima! Znak koji sam dobio zaista mi odgovara. Da ne bude zabune, ja ne izrađujem noževe nego tehnički crtež. Vidio sam vaše rukotvorine i zaista mi se sviđa izrada. Želim primjetiti ( bez zlobe! ) da noževi koje ste napravili imaju osnovu u popularnim američkim modelima ( " Tracker ", i sl.) koji vrlo atraktivno izgledaju i sigurno ih je bilo teško napraviti. Ovo govorim kako bih pojasnio kojim djelom priče se bavim. Do sada nisam radio za neku poznatu tvrtku ali vjerujem da bi se nešto moglo desiti u bližoj budućnosti. Svakako ću se hvaliti " na sva zvona " kad se to dogodi. Imam fotografiju jednog jedinog noža izrađenog po mom nacrtu, namjenjenog lovcu. Jedino ne znam kako da postavim fotografiju pa molim za pomoć.

J07@
Banned

Post by J07@ » 27 Jun 2009, 19:29

predimo na ti

da traker mi je bil simpatican tada i jos uvjek je
radim na svojoj verziji

sad su mi uz njega simpaticne neki drugi modeli
kad bude kaj gotovo
stavicu

za slike
imas dolje opciju
dodavanje privitaka
dalje ces se snac

Legion66
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by Legion66 » 27 Jun 2009, 19:34

Pozdrav Cabala. Ako već ne radiš noževe daj onda slike dizajna i slike svoje kolekcije.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 28 Jun 2009, 01:05

Pozdrav novome clanu !
Ajde da dodje i netko tko se bavi dizajniranjem nozeva, a ne samo kopiranjem vec postojecih.
Svaka cast i nestrpljivo cekamo nacrte :A25:

glavke
Skupnik
Skupnik

Post by glavke » 28 Jun 2009, 14:25

Da se i ja prodružim pozdravima.
Napokon netko moj.Volim oružje jako,ali noževe neopisivo.

DAJ SLIKE...HITNOOOO!!!!!!!

cabala
Banned

Post by cabala » 06 Jul 2009, 16:33

Pokušao sam više puta. Dobivam odgovor da je datoteka od 65 Kb prevelika i da je najveća dopuštena veličina 1. 1?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 07 Jul 2009, 15:08

resajzaj slike na prihvatljivu dimenziju i kvalitetu (kb), za forume se 800x600 do max300kb smatra pristojnim osim ako iz nekog specificnog razloga mora biti velika slika... nemojte pretjerivati sa velicinom i tezinom slike hosting nam je pun ko' čep!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply