Trazim ovaj dio za pusku !!!!
Re: Trazim ovaj dio za pusku !!!!
Jako si pametanKIKI12 wrote:http://waysyard.info/interarms-bolt-carrier-bolt-complete-rifle-parts.aspx
Dobro placam![]()
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Spinnaker otkud znaš da ovo nije provokacija, možda mu se javi kakva naivčina a taj lik što to traži je gospodin u plavom odijelu koji je već spremio lisice i jedva čeka da ih upotrijebi!
Kažeš da dobro plaćaš, a mene zanima koliko dobro??
Kažeš da dobro plaćaš, a mene zanima koliko dobro??
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
A sto ste napali suzupovca bez razloga, umjesto da covjeku date prostora da ispunjava normu Vi ga u startu zagasite i zapravo besplatno skolujete kadar a za to ne dobivate ni placu.....Joooooj si ga nama.... Umjesto da ceka mjesecima da se netko javi, Vi odmah u glavu....I sto sada ? Uzrokovali ste smisljanje nove strategije bez potrebe.............taktika 0-bodova ..sjedi 1 !
Nemoguće je Nemoguće
Kolega iz lovačkog društva je dao oglas da prodaje neke puške, i javi mu se neki lik da bi došao pogledati te puške...i da ne duljim sad, uglavnom lik je bio policajac, u civilu naravno, i pokušavao je kolegu nagovoriti da mu proda nešto ''bez papira''.
Kad je vidio da ne ide, pokazao mu je značku, ispričao se na smetnji i otišao.
Kad je vidio da ne ide, pokazao mu je značku, ispričao se na smetnji i otišao.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
samo to je doista komunistička metoda, smije li se to uopće tako...?? jer on potiće nekog u izvršenju, to ne bi bio dokaz....ili ne baš pravovaljani....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
John Moses
- Razvodnik

Upravo sam ja to pomislio,koje su to sive James Bond metode?Papilon wrote:samo to je doista komunistička metoda, smije li se to uopće tako...?? jer on potiće nekog u izvršenju, to ne bi bio dokaz....ili ne baš pravovaljani....
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Mislim da smije.Papilon wrote:samo to je doista komunistička metoda, smije li se to uopće tako...?? jer on potiće nekog u izvršenju, to ne bi bio dokaz....ili ne baš pravovaljani....
Na primjer: na taj nacin su uhapsili dr Simica, u Rijeci za primanje mita. Preko informatora su mu dali novac za mito. Oznacene novcanice (ili evidentirani serijski brojevi). On primio, ovi dokazali.
Pravovaljano.
Smije se.Moze se. Radi se.
Provokatori nisu "komunisticka" izmisljotina.
To je tradicionalni dio policijskog zanata, kroz povijest i u vecini rezima (da ne kazem sustava) pa kom krivo-kom pravo.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Bar se poslije predstavio i ispričao na smetnji, što je svakako u redu i za pohvalu. Neka rade, kriminala i nelegalnog oružja je bilo i uvijek će biti. Valjda će jednom shvatiti da vlasnici legalnog oružja nisu problem.
To shvaca svatko normalan, no ocito to nije po direktivama EU. Vecina umjetnih tvorevina se raspala nekom vrstom ratovanja, zar mislis da oni toga nisu svijesni....
Nemoguće je Nemoguće
Naravno da smije. Svi pravni sustavi imaju institut agenta provokatora.Papilon wrote:samo to je doista komunistička metoda, smije li se to uopće tako...?? jer on potiće nekog u izvršenju, to ne bi bio dokaz....ili ne baš pravovaljani....
''Agent provokator (francuski: Agent provocateur) je naziv za osobu koja za račun policije, obavještajne službe ili neke druge organizacije nastoji, lažno predstavljajući svoj identitet ili motive, potaći nekog pojedinca ili organizaciju na djelovanje koje bi ih kompromitiralo.''(izvor: Wikipedija).
Tako i naš Zakon o kaznenom postupku predviđa mogućnost ''uporabe prikrivenih istražitelja i pouzdanika''.
Dakle, radi se legalnoj i prokušanoj metodi, i kao što reče kolega Jolly, nije karakteristična samo za komunističke režime.
Srce kucaj, puško pucaj...
- jolly
- Cinker - bojna

Eto!
I jos da dodam:
Policijski zanat je struka. Sto je vrijedilo u "struci" prije 50 godina, vrijedi i danas, isto kao i prije 100 godina.
Kroz razlicite rezime - jedino sto se mijenja - to su ovlasti policije / milicije.
Metode i nacin rada su isti.
I jos da dodam:
Policijski zanat je struka. Sto je vrijedilo u "struci" prije 50 godina, vrijedi i danas, isto kao i prije 100 godina.
Kroz razlicite rezime - jedino sto se mijenja - to su ovlasti policije / milicije.
Turn better into best!
>>> Metode i nacin rada su isti >>>>>
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
A znas sto kazu ekonomisti i analiticari ?
Zadrzavanje istih metoda-nacina rada kroz duzi vremenski period rezultira smanjivanjem ucinkovitosti i sve losijim rezultatima !
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
A znas sto kazu ekonomisti i analiticari ?
Zadrzavanje istih metoda-nacina rada kroz duzi vremenski period rezultira smanjivanjem ucinkovitosti i sve losijim rezultatima !
Nemoguće je Nemoguće
A tko kaže da i oni ne kupuju ili preprodaju krivotvoreno ili nelegalno oružje, pa ako tko naleti kaže da je pokušao navlakušu......ako ne ....ne ???? vrlo je upitna ta metoda i ne sviđa mi se, čak što više...gadi mi se jer otvara put malverzacijama.......a vjerujem ima ih.....jer kriminalom se bavejolly wrote: Mislim da smije.
Na primjer: na taj nacin su uhapsili dr Simica, u Rijeci za primanje mita. Preko informatora su mu dali novac za mito. Oznacene novcanice (ili evidentirani serijski brojevi). On primio, ovi dokazali.
Pravovaljano.
Smije se.Moze se. Radi se.
Provokatori nisu "komunisticka" izmisljotina.
To je tradicionalni dio policijskog zanata, kroz povijest i u vecini rezima (da ne kazem sustava) pa kom krivo-kom pravo.
mnogi....nažalost pa često to viđamo na TV
Last edited by Papilon on 14 Nov 2013, 18:25, edited 1 time in total.
A ja tako naivan.....jolly wrote:Eto!![]()
I jos da dodam:
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Dakle, nista se ne mijenja, polazi se od predpostavke da je svaki gradjanin potencijalni kriminalac!?
Mozda je to nekome ok, a meni se gadi. Primjer, idem doma u vecernjim satima, vozim po propisima,
a policija gotovo u pravilu istrcava iz nekog mracnog zaklona i zaustavlja, onda provjera, alkotest...
dogodi mi se da me nekoliko puta za redom zaustavi ista patrola i uvijek isti postupak! Tako moze
bilo tko zaustaviti vozilo iz nekog mraka sa svijetlecom palicom i pociniti neko nedjelo!
Ista stvar u svemu, ,organi gonjenja, uz blagoslov komunisticke vlasti unaprijed osudjuju svoje
gradjane po asocijaciji. Meni to nije niti opravdano, niti normalno, niti drustveno prihvatljivo.
U redu je da policija ima svoje metode rada, ne moraju biti ni popularne, ali koji klinac me stalno
i iznova zaustavljas ako sve radim po propisima!? Dakle, ako imas OPRAVDANI RAZLOG, onda
me zaustavi, ako napravim prekrsaj...kazni me, ali me nemoj jebat po asocijaciji, tj ajmo ga zaustaviti,
mozda mu nesto nadjemo...meni je to cista represija i zalosno je sto nam zivoti prolaze u takvoj
represiji a vlast koja je i ucinila da to bude tako laze,krade i sve prilagodjavaju svojem materijalnom
zbrinjavanju na stetu svojih gradjana i ja stvarno ne mogu razumijeti da to gradjani RH trpe i
dozvole, to jest ove lopine koje su ucestvovale u pljacki nase Domovine samo rade ono sto im
gradjani na neki bizaran,cak mazohisticni nacin dozvole. U nasoj Domovini se rade takve stvari,
na koje se vise nitko ni ne obazire kad ih vidi na tv ili procita u novinama, stvari koje su toliko
nezamislive u uredjenim Drzavama da cak ni nemaju zakonsku odredbu po kojoj bi kaznili
eventualnog pocinitelja. Jadno, tuzno i bijedno.
Mozda je to nekome ok, a meni se gadi. Primjer, idem doma u vecernjim satima, vozim po propisima,
a policija gotovo u pravilu istrcava iz nekog mracnog zaklona i zaustavlja, onda provjera, alkotest...
dogodi mi se da me nekoliko puta za redom zaustavi ista patrola i uvijek isti postupak! Tako moze
bilo tko zaustaviti vozilo iz nekog mraka sa svijetlecom palicom i pociniti neko nedjelo!
Ista stvar u svemu, ,organi gonjenja, uz blagoslov komunisticke vlasti unaprijed osudjuju svoje
gradjane po asocijaciji. Meni to nije niti opravdano, niti normalno, niti drustveno prihvatljivo.
U redu je da policija ima svoje metode rada, ne moraju biti ni popularne, ali koji klinac me stalno
i iznova zaustavljas ako sve radim po propisima!? Dakle, ako imas OPRAVDANI RAZLOG, onda
me zaustavi, ako napravim prekrsaj...kazni me, ali me nemoj jebat po asocijaciji, tj ajmo ga zaustaviti,
mozda mu nesto nadjemo...meni je to cista represija i zalosno je sto nam zivoti prolaze u takvoj
represiji a vlast koja je i ucinila da to bude tako laze,krade i sve prilagodjavaju svojem materijalnom
zbrinjavanju na stetu svojih gradjana i ja stvarno ne mogu razumijeti da to gradjani RH trpe i
dozvole, to jest ove lopine koje su ucestvovale u pljacki nase Domovine samo rade ono sto im
gradjani na neki bizaran,cak mazohisticni nacin dozvole. U nasoj Domovini se rade takve stvari,
na koje se vise nitko ni ne obazire kad ih vidi na tv ili procita u novinama, stvari koje su toliko
nezamislive u uredjenim Drzavama da cak ni nemaju zakonsku odredbu po kojoj bi kaznili
eventualnog pocinitelja. Jadno, tuzno i bijedno.
Head in the City. Hearth in the Field.
- jolly
- Cinker - bojna

Ja sam cuo, da kad smo vec kod kontrole na cesti: naputak jest - zaustavljati samo vozila u prekrsaju, premda imaju ovlasti za zaustaviti bilo koje vozilo.
Osim, ako nije neka preventivna akcija - poput alkotesta za martinje, pa se zaustavljaju svi odreda.
I sad, gledajuci retrospektivno, unazad nekoliko godina - mene nisu nikad zaustavili na cesti, a u istom periodu zaustavili su mi zenu vise puta radi telefoniranja na mobitel tokom voznje.
(Badave ja njoj govorim)
Mozda ovo gore je lokalno u mom gradu i nije na nivou HR. Ali to je moje iskustvo.
Osim, ako nije neka preventivna akcija - poput alkotesta za martinje, pa se zaustavljaju svi odreda.
I sad, gledajuci retrospektivno, unazad nekoliko godina - mene nisu nikad zaustavili na cesti, a u istom periodu zaustavili su mi zenu vise puta radi telefoniranja na mobitel tokom voznje.
(Badave ja njoj govorim)
Mozda ovo gore je lokalno u mom gradu i nije na nivou HR. Ali to je moje iskustvo.
Turn better into best!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ma vidi, kuzimo se mi svi jako dobro. Upravo sam to i napisao, tj ako napravim prekrsaj, onda moram
snositi posljedice i to je jasno ko dan! Ma tko od nas (barem sa foruma) nije za to da reda mora
biti i da se zakon mora postovati!? Naravno da mora, jel to je glavni preduvjet da mozemo zivjeti
mirno i dostojanstveno! Bas kad si spomenio Martinje, Sv. Martin je zastitnik moga sela, a u to
vrijeme imao sam zdravstvenih problema sa kraljeznicom, dva puta me zaustave (preventivno),
daj papire, izadji iz auta, pusi alkotest, a od bola mi lije znoj sa mene! Navecer se vracam iz bolnice,
ponovno ista stvar! Velim policajcu da cu puhati alkotest ali da ne zelim izaci iz auta jel sam
neposredno prije toga primi injekcije i da me jos uvijek boli i dajem mu papire od bolnice...on
na mene da sto ja glumim, jel ja njih pravim budalama...uglavnom natezanje,krajnje neugodno, zena
i dijete mi u autu, a mene toliko izbacilo iz takta da sam rekao da ne zelim sada uciniti nista i da
cu pozvati odvjetnika! Od njh cetvorice, dvije patrole, nasao se i netko pametan, pa mi pogledao
papire i pustili nas! Ponovno sam mu rekao da mi je doista tesko i bolno izlaziti i ulaziti u auto, ali
da cu svakako puhati alkotest, naravno i puhao sam ga i to je morala uciniti i zena jel je bilo
,sumljivo, zasto ona ne vozi, a ima dozvolu!!! E jebem ja takvu preventivu, a jos me vise boli
pomisao da sam tu ozljedu ,zaradio u Domovinskom ratu, zbog koje, izmedju ostalog i oni sada
imaju posao, placu, RH i mogu do mile volje ,preventivno, djelovati, a isto tako da je bilo tko od
lokalnih politicara bio na mome mijestu sigurno ne bi imao tretman kao ja, a da ne kazem da si
isto tako policija moze dozvoliti taj luksuz da sjeda za volan pod utjecajem alkohola i tada je
dovoljno ,pokazati znacku,!
Ne znam u cemu je point sto je covjek prodavao svoje legalno oruzje, a oni mu posalju nekog
agenta, znaci svi smo pod prismotrom! Ako je to jedini nacin da se legalno posjeduje oruzje onda
ga ni ne trebam, jel kao sto sam vec rekao ne zelim biti rob svoje strasti, ali ova ,nasa, vlast
upravo to i zeli. Iskreno se nadam da ce jednog dana nasu napacenu Domovinu voditi razumni,
posteni i moralni ljudi!
Sto se Tvoje zene tice,stari moj...svi imamo iste ,probleme, , tj nase zene ce uvijek naci nacin
da ,razjebu, nas tesko zaradjeni novac!
LP
snositi posljedice i to je jasno ko dan! Ma tko od nas (barem sa foruma) nije za to da reda mora
biti i da se zakon mora postovati!? Naravno da mora, jel to je glavni preduvjet da mozemo zivjeti
mirno i dostojanstveno! Bas kad si spomenio Martinje, Sv. Martin je zastitnik moga sela, a u to
vrijeme imao sam zdravstvenih problema sa kraljeznicom, dva puta me zaustave (preventivno),
daj papire, izadji iz auta, pusi alkotest, a od bola mi lije znoj sa mene! Navecer se vracam iz bolnice,
ponovno ista stvar! Velim policajcu da cu puhati alkotest ali da ne zelim izaci iz auta jel sam
neposredno prije toga primi injekcije i da me jos uvijek boli i dajem mu papire od bolnice...on
na mene da sto ja glumim, jel ja njih pravim budalama...uglavnom natezanje,krajnje neugodno, zena
i dijete mi u autu, a mene toliko izbacilo iz takta da sam rekao da ne zelim sada uciniti nista i da
cu pozvati odvjetnika! Od njh cetvorice, dvije patrole, nasao se i netko pametan, pa mi pogledao
papire i pustili nas! Ponovno sam mu rekao da mi je doista tesko i bolno izlaziti i ulaziti u auto, ali
da cu svakako puhati alkotest, naravno i puhao sam ga i to je morala uciniti i zena jel je bilo
,sumljivo, zasto ona ne vozi, a ima dozvolu!!! E jebem ja takvu preventivu, a jos me vise boli
pomisao da sam tu ozljedu ,zaradio u Domovinskom ratu, zbog koje, izmedju ostalog i oni sada
imaju posao, placu, RH i mogu do mile volje ,preventivno, djelovati, a isto tako da je bilo tko od
lokalnih politicara bio na mome mijestu sigurno ne bi imao tretman kao ja, a da ne kazem da si
isto tako policija moze dozvoliti taj luksuz da sjeda za volan pod utjecajem alkohola i tada je
dovoljno ,pokazati znacku,!
Ne znam u cemu je point sto je covjek prodavao svoje legalno oruzje, a oni mu posalju nekog
agenta, znaci svi smo pod prismotrom! Ako je to jedini nacin da se legalno posjeduje oruzje onda
ga ni ne trebam, jel kao sto sam vec rekao ne zelim biti rob svoje strasti, ali ova ,nasa, vlast
upravo to i zeli. Iskreno se nadam da ce jednog dana nasu napacenu Domovinu voditi razumni,
posteni i moralni ljudi!
Sto se Tvoje zene tice,stari moj...svi imamo iste ,probleme, , tj nase zene ce uvijek naci nacin
da ,razjebu, nas tesko zaradjeni novac!
LP
Head in the City. Hearth in the Field.
Slično razmišljam.....
jednako razočaran....