Finnish brutality
Finnish brutality
https://youtu.be/8mDucV57Okw
Jučer je upravo završio Lynx brutality u SLO. Ovaj tip korištenja oružja me jako privlači, mnogi segmenti igraju.
Kako vam se čini?
Jučer je upravo završio Lynx brutality u SLO. Ovaj tip korištenja oružja me jako privlači, mnogi segmenti igraju.
Kako vam se čini?
Re: Finnish brutality
Ne može u hr ograničen je spremnik , hr je zemlja s visokim rizikom od excessa legalnih registriranih vlasnika oruzja zar ne partite statistiku po kojoj strucnjaci rade strategiju i zakone

Ovo je odlično. I ja bih jako volio da tako nešto krene i kod nas. Možda Istrijani nešto naprave, čuo sam neke glasine da bi se moglo tamo nešto otvoriti?
Ja sam se učlanio u HSAS i jedva čekam da se uključim u aktivnosti praktičnog streljaštva. Ono što je sada dostupno kod nas je Steel Challenge s pumpericama i tomi izgleda zanimljivo, mislim da je dobar uvod u ovu vrstu streljaštva. Što se tiče IASC i spremnika, po njihovim pravilima puca se primarno pištoljima i revolverima i tu kapacitet nije problem. Osim toga, puca se i sačmaricama, ali one u praksi nemaju spremnike veće od deset patrona. Jedini problem bi bila disciplina PCC centralnog paljenja. Ja bih to za prvu ruku riješio tako da nabavim PCC koji je dovoljno kratak da uđe u kategoriju kratkog oružja i onda se mogu koristiti spremnici kapaciteta 20 komada.
To što je ograničen spremnik definitivno nije nešto što bi trebali dozvoliti da nas zaustavi. Trebmo pokrenuti ovu vrstu sporta, i što više ljudi privučemo, to će nam biti jači argument da se dozvole spremnici normalne veličine za potrebe sporta.fricky wrote:Ne može u hr ograničen je spremnik , hr je zemlja s visokim rizikom od excessa legalnih registriranih vlasnika oruzja zar ne partite statistiku po kojoj strucnjaci rade strategiju i zakone![]()
![]()
Ja sam se učlanio u HSAS i jedva čekam da se uključim u aktivnosti praktičnog streljaštva. Ono što je sada dostupno kod nas je Steel Challenge s pumpericama i tomi izgleda zanimljivo, mislim da je dobar uvod u ovu vrstu streljaštva. Što se tiče IASC i spremnika, po njihovim pravilima puca se primarno pištoljima i revolverima i tu kapacitet nije problem. Osim toga, puca se i sačmaricama, ali one u praksi nemaju spremnike veće od deset patrona. Jedini problem bi bila disciplina PCC centralnog paljenja. Ja bih to za prvu ruku riješio tako da nabavim PCC koji je dovoljno kratak da uđe u kategoriju kratkog oružja i onda se mogu koristiti spremnici kapaciteta 20 komada.
The truth is hate to those who hate the truth.
Finnish brutality
Ima li kakav storage u Sloveniji da se kupe spremnici i drže tamo? :p
Kad smo već kod toga, da li bi mogli kupiti prige u Sloveniji i držati ih tamo??
Sent using Tapatalk
Kad smo već kod toga, da li bi mogli kupiti prige u Sloveniji i držati ih tamo??
Sent using Tapatalk
The truth is hate to those who hate the truth.
Mislim da ima ljudi koji tako već rade. Na čast i ponos prćiji u kojoj živimo.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Lynx brutality, u Sloveniji
https://www.youtube.com/watch?v=MCIx4XFa-sc
https://www.youtube.com/watch?v=MCIx4XFa-sc
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Lekka Piechota u Poljskoj je još brutalniji izazov. Tu se vidi od čega je tko sazdan.
https://youtu.be/VpxGbaEuWps
https://youtu.be/VpxGbaEuWps
- jolly
- Cinker - bojna

Ja u godinama, dovoljan mi old fashion idpa i ipsc.
Ovo je za mladje.
Ovo je za mladje.
Turn better into best!
Ma kad ovo vidim samo mi se jos vise zgadi trenutno stanje u Kroatistanu…
Koja sramota, posebno za glavni grad - nemamo ni streljanu za kratko oruzje (LAS se zatvorio), a o dugom da ne pricam…
Najradije bih odselio iz ove supe od grada, ionako je brutalno zagadena raznim olosem kaj se tu dotepel…
Istra je jedina zupanija u kojoj je stanje kakvo-takvo ako se ne varam?
Koja sramota, posebno za glavni grad - nemamo ni streljanu za kratko oruzje (LAS se zatvorio), a o dugom da ne pricam…
Najradije bih odselio iz ove supe od grada, ionako je brutalno zagadena raznim olosem kaj se tu dotepel…
Istra je jedina zupanija u kojoj je stanje kakvo-takvo ako se ne varam?
- jolly
- Cinker - bojna

Istra: streljana u zavrsetku Rovinj, Streljana Ritosa, mjesto za vjezbe gadjanja u izgradnjiassembler wrote: Istra je jedina zupanija u kojoj je stanje kakvo-takvo ako se ne varam?
Osijek: Pampas, klasicno, prakticno, do 300 m.
Vinkovci: poligon za prakticno.
Vodice kraj Sibenika: streljana za pistolj u izgradnji, ili vec zavrsena.
Karlovac: mislim da se radi na otvorenju mjesta za vjezbe gadjanja (nisam siguran), gradska za MK
Rijeka: Drenova zatvorena vec 3 godine, i malo vise.
Ivanic grad: cinelov - zatvoreno.
Zagreb: vrapcanski - muka doci do termina, sta je s LAS ne znam.
Turn better into best!
Zna li netko detaljnije što je sa Las-om?
Web stranice ne rade a na googlu postoji samo škola u Lopudskoj, ni traga streljačkom klubu.
Web stranice ne rade a na googlu postoji samo škola u Lopudskoj, ni traga streljačkom klubu.
Ovak' ne znam konkrentu informaciju.
Već godinama se priča da će se LAS zatvoriti. Neki vele da se to nikada neće dogoditi.
Navodno do kraja godine su trebali biti otvoreni, a onda dalje ništa.
Kakvo je sada stanje, ne znam. Zanima me otkuda i otkada da informacija?
U ZGB imamo u Prečkom streljanu Domjanković. Za sada samo dugo oružje. Pola sata 100 kuna za rentu iste.
Streljanu imamo i na Trnju. Utorkom i četvrtkom od 17-21h. Termin 70 kuna, članarina 700 kuna godišnja.
Ovo su provjerena informacije, te je naravno potrebno imati legalno svoje legalno oružje.
Nije nekaj bajno kaj se tiče strijelaca, al tako je kako je. I osobno se nadam da će LAS postojati u nekom obliku.
Samo u životu se ništa ne mora.

Već godinama se priča da će se LAS zatvoriti. Neki vele da se to nikada neće dogoditi.
Navodno do kraja godine su trebali biti otvoreni, a onda dalje ništa.
Kakvo je sada stanje, ne znam. Zanima me otkuda i otkada da informacija?
U ZGB imamo u Prečkom streljanu Domjanković. Za sada samo dugo oružje. Pola sata 100 kuna za rentu iste.
Streljanu imamo i na Trnju. Utorkom i četvrtkom od 17-21h. Termin 70 kuna, članarina 700 kuna godišnja.
Ovo su provjerena informacije, te je naravno potrebno imati legalno svoje legalno oružje.
Nije nekaj bajno kaj se tiče strijelaca, al tako je kako je. I osobno se nadam da će LAS postojati u nekom obliku.
Samo u životu se ništa ne mora.
dzg
Mogli su poslati email sa obavijesti kao što su slali grupni mail za plaćanje članarine. Zanima me što je sa statusom ako se klub zatvori?
- jolly
- Cinker - bojna

Teoretski odgovor:samoborac wrote:Mogli su poslati email sa obavijesti kao što su slali grupni mail za plaćanje članarine. Zanima me što je sa statusom ako se klub zatvori?
Prema statutu HSS ciji je LAS clan, sportski streljacki klub koji je clanica saveza HSS, mora imati pristup streljani, (valsnistvo ili ugovor o koristenju).
Drugim rjecima, LAS bi trebao ugovorno rjesiti pristup nekom strelistu, i o tome obavijestiti svoje clanove, kao i o terminima.
Odnosno, zatvoriti klub radi nepostajanja uvjeta rada, i o tome obavijestiti svoje clanove.
Prakticni odgvor.
Bice kako bude. sa ili bez obavijesti clanovima.
Turn better into best!
Las zatvara i to je sigurno. Vrapče ,Oboj ,Trnje ili kakav lovački dom to nam je glavni grad Republie.
No comment.
No comment.