Puškicaaaaa
Re: Puškicaaaaa
?! fak.... a ja mislio da je to za stvarno.... gledam onog Brucea Willicea pa mi nekako i nije jasno.....k.horvat wrote:Nemoj vjerovati svemu što vidiš na filmu...patch wrote:pa rukama
- Fleet Admiral

a da.. i Mel "Smrtonosno Oruzje" Gibson isto rastura... =) Ali to nije nista prema Arnoldu "Commando" CrnomJegeru koji kad krene skociti preko zidica u redeniku ima 16 metaka a kad preskoci i skotrlja se po travnjaku i ustane ima 67 metaka u redeniku...patch wrote:?! fak.... a ja mislio da je to za stvarno.... gledam onog Brucea Willicea pa mi nekako i nije jasno.....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
definitivno su najjaci likovi prle i tihi iz otpisanih.... kokaju one jadne nijemce a da nisu cijeli rat promjenili spremnik.Mike_Torello wrote:a da.. i Mel "Smrtonosno Oruzje" Gibson isto rastura... =) Ali to nije nista prema Arnoldu "Commando" CrnomJegeru koji kad krene skociti preko zidica u redeniku ima 16 metaka a kad preskoci i skotrlja se po travnjaku i ustane ima 67 metaka u redeniku...patch wrote:?! fak.... a ja mislio da je to za stvarno.... gledam onog Brucea Willicea pa mi nekako i nije jasno.....
e to su bili šmajseri imali su metaka kao ni jedna puška u novije vrijeme, uopće na kužim zakaj su išli na modernizaciju i sam sježili sve!
zamisli da imaš jednu takvu doma, od bulpap verzije pušaka svidja mi se ova FN, k tome ima jako dobro riješenje izbacivanja čahura jer ih izbacuje naprijed!
zamisli da imaš jednu takvu doma, od bulpap verzije pušaka svidja mi se ova FN, k tome ima jako dobro riješenje izbacivanja čahura jer ih izbacuje naprijed!
- Attachments
-
- FN F2000D.gif (16.57 KiB) Viewed 745 times
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
- Knife_maniac
- Satnik

Ovo cudo izgleda kao da je doslo iz Unreal Tournamenta 
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
iskreno mene je oduševila izgledom čim sam u hrvatskom vojniku pročitao o njoj!
fakat izgleda do bola!
fakat izgleda do bola!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
tigi wrote:iskreno mene je oduševila izgledom čim sam u hrvatskom vojniku pročitao o njoj!
fakat izgleda do bola!
definitivno neobicna...
koliko po vama vrijedi puškica H & K G 3,
sa papirima,------- ?
bez papira ,--------- ?
sa papirima,------- ?
bez papira ,--------- ?
Sa papirima - ne znam.
Bez papira - nekoliko desetaka tisuća kuna i najviše do 60 dana zatvora!
Bez papira - nekoliko desetaka tisuća kuna i najviše do 60 dana zatvora!
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Poluautomatska verzija kosta od 1400 do 2200 eura.
Prodaje ih Schwaben Arms GMBH
Neckartal 95
D-78628 Rotweil
tel 0741-9429216
ako je to ono sto ti treba,
Neckartal 95
D-78628 Rotweil
tel 0741-9429216
svoje vremeno sam na obuci pucao iz H & K G 3 na 100 mwtara sam imao rezultate sa mehaničkim, dioptrijskim nišanima kakve ima ravne PASP M 76 sa optikom,
čuo sam iz neslužbenih izvora da ih ima i kod ljudi bez papira, ( na crno) zaostalih iz rata te da iz njih skidaju cijevi i dr. pizdarije i montiranu na M 48 kojwe su onda registrirali
čuo sam iz neslužbenih izvora da ih ima i kod ljudi bez papira, ( na crno) zaostalih iz rata te da iz njih skidaju cijevi i dr. pizdarije i montiranu na M 48 kojwe su onda registrirali
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sto i nije tako puno ukoliko se radi o kalibru jacem od .308.... ali ako je 1400eVra u kalibru .308 to mi je sasvim ok cijena... no jeli optika ukljucena u cijenu?Krieghetzer wrote:Poluautomatska verzija kosta od 1400 do 2200 eura.
Neckartal 95
D-78628 Rotweil
tel 0741-9429216
a Barrett .50BMG poluautomat kosta oko 8000$US
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Cijena je bez optike za sve modele - modeli dolaze sa standardnim diopterskim nisanom kao na G3Mike_Torello wrote:sto i nije tako puno ukoliko se radi o kalibru jacem od .308.... ali ako je 1400eVra u kalibru .308 to mi je sasvim ok cijena... no jeli optika ukljucena u cijenu?Krieghetzer wrote:Poluautomatska verzija kosta od 1400 do 2200 eura.
Neckartal 95
D-78628 Rotweil
tel 0741-9429216
a Barrett .50BMG poluautomat kosta oko 8000$US
nikakvo cudohekler wrote:svoje vremeno sam na obuci pucao iz H & K G 3 na 100 mwtara sam imao rezultate sa mehaničkim, dioptrijskim nišanima kakve ima ravne PASP M 76 sa optikom,
razlika se vidi tek na vecim daljinama
a zavisi i ko je puco
sory al ovo je po meni obicna gluposthekler wrote:čuo sam iz neslužbenih izvora da ih ima i kod ljudi bez papira, ( na crno) zaostalih iz rata te da iz njih skidaju cijevi i dr. pizdarije i montiranu na M 48 kojwe su onda registrirali
razjebat dvije puske da bi se dobila jedna
i opet imas M48 drugog kalibra
i to te kosta ko jedan dobar karabin i jos biras kalibar
aj nek neki puskar da svoje misljenje o ovome
da da.... CheyTac 200 Intervention... jako zgodna "curica",voljio bih s njom u "šetnju"...Mike_Torello wrote:CheyTac ako se ne varam... u .404 kalibru?tigi wrote:a ni protiv ovoga se nebi bunio
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sta nitko do sada nije primjetio da sam napisao .404 kalibar umjesto .408?