novi nosač i "nova" optika...
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

novi nosač i "nova" optika...
Nosac je neki dan stigao iz Hong Konga u Čakovec pa k meni doma... optika je nova ali je vec kojih 2-3mj montirana na pusku sa originalnim nosacima koji su dosli s njom...
nosac jos neznam cijenu, zaboravio sam koliko je kostao na E-bay-u, nekih 10-ak baksa... neznam tocno, kad dobijem racun za platiti budem napisao...
nosac je jednodjelni 120mm duzine, za 11-13 dovetail, sa fi 30mm prihatom za optiku...
optika je Ritter Optik 3,5-10x40 IR Side Focus (zajebah se sto nisam kupio x50 taman je bilo mjesta) na klikove... izasla me 96,90 Eura sa postarinom u Dojcland
optika je cvrsta i robusna, zamjerka je sto cilindri za elevaciju i pravac imaju lufta, kad napravi "klik" mozes ga micati SKORO za jednu crticu naprijed i natrag ali nisam primjetio da to isto utjece na preciznost, i sto se jedna trunka pojavila u optici nakon pucanja prvih par diabola kod prve montaze i odbija se skloniti... no ne vidi se jako (donja ljeva cetvrt na nekih pola 7 sati) pa ne smeta toliko
nosac jos neznam cijenu, zaboravio sam koliko je kostao na E-bay-u, nekih 10-ak baksa... neznam tocno, kad dobijem racun za platiti budem napisao...
nosac je jednodjelni 120mm duzine, za 11-13 dovetail, sa fi 30mm prihatom za optiku...
optika je Ritter Optik 3,5-10x40 IR Side Focus (zajebah se sto nisam kupio x50 taman je bilo mjesta) na klikove... izasla me 96,90 Eura sa postarinom u Dojcland
optika je cvrsta i robusna, zamjerka je sto cilindri za elevaciju i pravac imaju lufta, kad napravi "klik" mozes ga micati SKORO za jednu crticu naprijed i natrag ali nisam primjetio da to isto utjece na preciznost, i sto se jedna trunka pojavila u optici nakon pucanja prvih par diabola kod prve montaze i odbija se skloniti... no ne vidi se jako (donja ljeva cetvrt na nekih pola 7 sati) pa ne smeta toliko
- Attachments
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: novi nosač i "nova" optika...
da li ja to dobro vidim ili mi se cini da je podjela 1/8'' ?
I might bite, if you are not polite!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

dobro vidis =)dobermann wrote:da li ja to dobro vidim ili mi se cini da je podjela 1/8'' ?
kakvu "TV"? ako mislis na najvecu, pa vec ju dosta dugo koristim na HW80Dok! wrote:Za koju pušku budeš koristio ovu TV? izgleda j*****!!ako smijem primjetiti!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma da, ali nije mi bilo jasno sto mislis pod ovim TV jer tako se oznacava ona optika sto ima sire vidno polje od vidnog polja po visini...
http://www.aceros-de-hispania.com/image ... -37x28.jpg sa ovakvom lećom
http://www.aceros-de-hispania.com/image ... -37x28.jpg sa ovakvom lećom
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

"TV" ne oznacava snagu priblizavanja nego oblik kakav vidis kad gledas kroz optiku dali je okrugao ili ampulast oblik...
Yup u pravu si ...
Dok! pod "TV" misli na glomaznost/velicinu ovih nasih optika a ne na oblik lece
Dok! pod "TV" misli na glomaznost/velicinu ovih nasih optika a ne na oblik lece