Kolekcijica
Kolekcijica
evo kad se svi hvale da i ja malo pridonesem

prvi je revolver 7.65
drugii je klasicna kokotara 16
treca je dobra stara tanđara
prvi je revolver 7.65
drugii je klasicna kokotara 16
treca je dobra stara tanđara
- Attachments
-
- DSCF8796.JPG (56.11 KiB) Viewed 1470 times
-
- DSCF8800.JPG (46.96 KiB) Viewed 1471 times
-
- DSCF8836.JPG (47.76 KiB) Viewed 1468 times
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Re: Kolekcijica
to nema veze sa kalibrom 7.65mm. to je Rast&GAsser M 1898 u kalibru 8mm Gasser. metak 7.65 ima malo šire dno čahure i zato sjeda u bubanj ali zato ne znači da je to kalibar tog revolvera. i makni taj nišan sa njega, to je kao da na FIĆU staviš znak BMW
Od kuda si potegnuo tread star godinu dana?
Ali svejedno hvala na informaciji.Ja ga punim kao 7.65 i registriran je kao 7.65.
Kaj se tiče crvene točke to je samo za slikanje

Ali svejedno hvala na informaciji.Ja ga punim kao 7.65 i registriran je kao 7.65.
Kaj se tiče crvene točke to je samo za slikanje
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Svaka čast, čovjek je sve pročitao prije nego je išao sudjelovat... to mogu samo rijetki umnici a vi se žalitepicok wrote:Od kuda si potegnuo tread star godinu dana?
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Da više članova prvo pročita stare postove, ne bi ponavljali uvijek ista pitanja. A i ja sam mišljenja da imamo dosta dobrih starih tema koje treba tu i tamo malo osvježiti i oživiti. I ja kada prolistam stare postove uvijek nađem nešto interesantno. 
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Ali meni još uvijek nije jasno kak je to moj deda imao registrirano na 7.65 
Tako što mu je registrirao "vrhunski znalac" u referadi, vjerojatno kakva baba koja ne razlikuje pištolj od revolvera. Vidio sam i pištolje u 9 mm kratki koji su registrirani kao 7,65 i to uredno upisano u oružni list.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Pa da vidiš RADOM VIS u "9 mm Makarov", ili pak P.38 u .380 Auto. Moguće su pogreške prilikom učitavanja nomenklature kalibara, ali uvijek sve treba provjeriti prije ispisa na oružni list.
a da li postoji kakva opasnost korištenja različitih kalibara (makar do sada ja nisam ništa primjetio) ?
nedavno sam logiran na forum.
što se tiče mjenjanja kalibara tj gurni pa ako uđe-uđe, nisam za tu vrstu igara. u tvom slučaju vjerovatno neće doći do "pi....ije" jer je gasser jako kvalitetno oružje napravljeno glodanjem a ne prešanjem i svakom slučaju podnosi metak 7,65mm. a što se tiče oružnog lista i podataka u njemu, ništa novo. municija za gasser je bila nedostupna na području Juge a 7,65 mm je pasala u bubanj pa se tako i upisalo na oružni list. isto se koristilo i za "dugu 9" pa se svašta pisalo u dozvole.
što se tiče mjenjanja kalibara tj gurni pa ako uđe-uđe, nisam za tu vrstu igara. u tvom slučaju vjerovatno neće doći do "pi....ije" jer je gasser jako kvalitetno oružje napravljeno glodanjem a ne prešanjem i svakom slučaju podnosi metak 7,65mm. a što se tiče oružnog lista i podataka u njemu, ništa novo. municija za gasser je bila nedostupna na području Juge a 7,65 mm je pasala u bubanj pa se tako i upisalo na oružni list. isto se koristilo i za "dugu 9" pa se svašta pisalo u dozvole.