Spremnici
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Spremnici
pošto idu ova 2 za tetejca? jeli to ovaj desni na slici malo hrdjav na vrhu?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Stoje godinama u ormaru pa je bilo hrđe pomalo. Sad su očišćeni i sjajni kao što moraju biti. Cijena za obadva je 150 kn.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to mi je malo previse... k tome jos sto ne kupujem sebi vec iz usluge, a vec sam jednom tako kupio pa je ispalo da su spremnici za RUSKOG TT-a, pa su ispali kratki (1metak manje i nizi zarez za osigurac) pa sad to moram extra nadoknaditi.
Spremnici su 100% od jugo verzije jer su u takvom i korišteni svojevremeno. Isto tako, potpuno su ispravni i primaju osam metaka. Neki traže i po 150 kn za jedan, a ovdje idu dva za te novce.
Spremnik za vz 50 - PRODAN.
Spremnik za vz 50 - PRODAN.
Spremnici za TT.
Na aukcijama sam naletio na dva spremnika za TT.Očuvani su i dobro izgledaju za 100kn.Pa ako ko voli nek izvoli.
http://www.aukcije.hr/item.php?id=617076
http://www.aukcije.hr/item.php?id=630522
Na aukcijama sam naletio na dva spremnika za TT.Očuvani su i dobro izgledaju za 100kn.Pa ako ko voli nek izvoli.
http://www.aukcije.hr/item.php?id=617076
http://www.aukcije.hr/item.php?id=630522
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako se zeljko odluci da bi prodao za 100kn moja strana je zainteresirana.
- SnajperM76
- Banned
To prodaje onaj LanaMaltic....tako nekako, dobar lik!!!!
Edit by k.horvat:
Totalno ste (i ja medju vama a i veliki Kalif) zaspamali temu
prodaje okvira.
Otvorite novu temu na mjestu koje je predvidjeno za to.
Edit by k.horvat:
Totalno ste (i ja medju vama a i veliki Kalif) zaspamali temu
prodaje okvira.
Otvorite novu temu na mjestu koje je predvidjeno za to.
- SnajperM76
- Banned
Postoje li za Jugo automat M56 ravni okviri ili samo oni zakrivljeni???
p.s. da li netko ima za prodat doboš za AK??? ali po razumnoj cijeni.......(prije nešto vremena baja je na aukcijama, ali je cijena otišla u nebo)
p.s. da li netko ima za prodat doboš za AK??? ali po razumnoj cijeni.......(prije nešto vremena baja je na aukcijama, ali je cijena otišla u nebo)
Last edited by k.horvat on 26 Jun 2009, 07:05, edited 1 time in total.
Reason: Ova tema je prodaja okvira u forumu oglasi, ponovi ovo pitanje u forumu vatrenog oruzja!
Reason: Ova tema je prodaja okvira u forumu oglasi, ponovi ovo pitanje u forumu vatrenog oruzja!
Mike_Torello wrote:ako se zeljko odluci da bi prodao za 100kn moja strana je zainteresirana.
Željko ne želi čekati daleku budućnost da ti spremnici postanu totalni raritet pa pristaje na 100 kn. Naravno, plus troškovi ako šaljem poštom.
Mislim da če te vdje nogom u guzicu šutnuti ako budeš pričao o atomatima pošto su nelegalni a koliko sam primjetio nitko nema dobro mišljenje ovdje za takve stvari...osim nekih... 
- Armalite Kid
- Banned
Budući da je prodaja spremnika sasvim legalna, na što ti aludiraš uopće, gdje si vidio nekakav problem ?glavke wrote:Mislim da če te vdje nogom u guzicu šutnuti ako budeš pričao o atomatima pošto su nelegalni a koliko sam primjetio nitko nema dobro mišljenje ovdje za takve stvari...osim nekih...
magisches schwein
- Original_G
- Cinker - bojna

Nema problema dok nema problema
spremnici su legalni
posjedovanje automatskog oružja je ilegalno za privatne osobe, razgovor i slično o automatskom oružju nije ilegalan
posjedovanje automatskog oružja je ilegalno za privatne osobe, razgovor i slično o automatskom oružju nije ilegalan
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- SnajperM76
- Banned
Automat se spominje samo u kontekstu......kako drugačje objasnit koji spremnici me zanimaju!!!??? (onda praktički, temu o AK netriba ni otvarat) dakle, zna li ko šta o tome???
Od kada je posjedovanje automatskog oruzja nelegalno!?...
...dokle god ne krsi zakon o oruzju!
KOLEKCIONARSKA DOZVOLA!!!
...dokle god ne krsi zakon o oruzju!
KOLEKCIONARSKA DOZVOLA!!!
- Original_G
- Cinker - bojna

ali na kolekcionarsku može samo onesposobljeno automatsko, ne? jedino muzeji mogu držati A kategoriju, tj. automatsko i to ono koje se više ne proizvodi?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Original_G
- Cinker - bojna