Neimenovani dužnosnik u ghillie-u
Neimenovani dužnosnik u ghillie-u
neimenovani visoki dužnosnik ovog foruma maskiran u ghillie odijelo koje če za para dana najvjerojatnije biti na prodaju.Molim lijepo da se predbilježite.

----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Neimenovani dužnosnik u ghillie-u
Picok, budes li i dalje tako vređao K.Horvata bit cu ti prisiljen udjeliti suspenziju =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Mike_Torello wrote:Picok, budes li i dalje tako vređao K.Horvata bit cu ti prisiljen udjeliti suspenziju =)
- Attachments
-
- laughing_dog.gif (9.94 KiB) Viewed 724 times
I ja bih se javio ali mi je Mike rekao več u prošlom postu da ne spamam..... naravno poštujem pravila ali svakako moram napomenutiu da sam na ovom forumu bio moderator i da sam sve gluposti ma čije bile,pobrisao,. nadasve svoje postove... osobno smatram da svatko o svakoj temi može i smije izreči svoje mišljenje ili stav to je demokratsko pravo svakog čovjeka...ako je isti spam, ili kršenje pravilnika..... prema procjeni moderatora svakako se pobriše,... bez daljnjih obrazloženja...i naravnom ostaje samo bit, ne znam, niti vidim u čemu je problem .... ako ga upoče ima....pa to sam več iznio nekoliko puta... zašto ne odgovoriti na šalu, šalom ili dosjetkom,....????? no je li forum je dosegnuo kritičnu razinu u kojoj smiju diskutirati samo odabrani pa se nažalost sveo na nekolicinu......odabaranih.... koliko je njegova forma, funkcija, opstojnosti bila zadovoljena vidjeli ste nekoliko mjeseci dok nisam bio nazočan...na istom.... prosudite sami!!! ako želimo zdravu i normalnu komunikaciju onda naravno moramo prihvatiti istu i od svih strana, ja ne zamjeram nikome ništa niti mi je oružje opsesija na žalost u Domovinskom ratu koristio sam ga... , moj problem naravno!! nikome od vas mlađih ili starijih ne zamjeram ništa ali ako želite komunicirati na razini foruma, a želite.... naravno...učinimo to bez restrikcija............. ukoliko želite imati dvije otvorene teme kao i do sada,....svakako poštujem....i možete me zamoliti da odem s foruma, kao što to učiniše neki, ako smatrate da forum ne dobija ništa slobodnom diskusijum,.... svakako molim da me se isključi, jer što da se spama nešto od vitanog interesa..... i molim admina neka provede glasanje o istom!
ovo pišem kao slobodouman čovjek!! i ne žeil nikome ništa nametati
pozzz svima!!!
pozzz!!! svima!!
pozzz svima!!!
pozzz!!! svima!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

DOK, ovaj cijeli post je obicni spam, no kako se dotikavlje mene osobno nisam ga zelio brisati da ne ispadne "gle kad se njega zajebava onda nezna primiti salu na svoj racun", ali nemozes svaki OZBILJAN post napisan u nekim drugim podforumima ici pretvarati u spam, sorry ako ne kuzis razliku izmjedju toga kad u spam postu pises spam, na salu odgovaras shalom, ali kad ozbiljan oglas idete pretvarati u spam i sprdacinu iako je covjek zamolio da se tema ne spama to onda nije u redu... zato sam te lijepo zamolio da to ne radis, ovaj post je od samog pocetka postavljen kao zajebancija i kao takav se nastavlja, no takvo ponasanje i skretanje na gemiste sa teme u ozbiljnim postovima necu dozvoliti ni ja ni moderatori, ok je malo šale dok je vezana za temu ali ne treba sada svaki topic koji se pojavi pretvoriti u zajebanciju, jel se slazemo?
Zbog toga sam i napravio poseban thread u Pljuvačnici da Majk-u ne spamamo više oglas.Btw Majk ,ajde nabavi jedno odijelo u mojoj veličini
pa ga možda i kupim!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nisam ja govorio za svoj oglas nego je netko drugi postavio i molio da se ne spava a ono kao pcele na med...picok wrote:Zbog toga sam i napravio poseban thread u Pljuvačnici da Majk-u ne spamamo više oglas.
maskirne mreze 6x6m za treci stupanj ukopavanja haubica mozete pronaci na odjelu TESKA artiljerija a ne na odjelu pjesadije. Dođite nam opet!picok wrote:Btw Majk ,ajde nabavi jedno odijelo u mojoj veličinipa ga možda i kupim!!
Slažem se definitivno, jer nitko imalo pametan ne spama temu o oružju, koje je ozbiljan životni činbenik, nadasve, kao i onaj tko ga posjeduje ali ako se malo našalimo oko nekog oglasa, ili sličnog....mislim da to i nije neka tragedija, ostatk se kad tema postane neaktivna, jednostavno pobriše!!!.. to je mali posao za modove, pa zato zapravo i postoje, zar ne??Mike_Torello wrote:DOK, ovaj cijeli post je obicni spam, no kako se dotikavlje mene osobno nisam ga zelio brisati da ne ispadne "gle kad se njega zajebava onda nezna primiti salu na svoj racun", ali nemozes svaki OZBILJAN post napisan u nekim drugim podforumima ici pretvarati u spam, sorry ako ne kuzis razliku izmjedju toga kad u spam postu pises spam, na salu odgovaras shalom, ali kad ozbiljan oglas idete pretvarati u spam i sprdacinu iako je covjek zamolio da se tema ne spama to onda nije u redu... zato sam te lijepo zamolio da to ne radis, ovaj post je od samog pocetka postavljen kao zajebancija i kao takav se nastavlja, no takvo ponasanje i skretanje na gemiste sa teme u ozbiljnim postovima necu dozvoliti ni ja ni moderatori, ok je malo šale dok je vezana za temu ali ne treba sada svaki topic koji se pojavi pretvoriti u zajebanciju, jel se slazemo?
A sto uopce nije istina, zar ne!?Mike_Torello wrote: no kako se dotikavlje mene osobno nisam ga zelio brisati da ne ispadne "gle kad se njega zajebava onda nezna primiti salu na svoj racun"...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

tako je, zapravo se dotikavlje tebe pa sam namjerno ostavio! =)
- shelby-eleanor
- Desetnik

Dok, ti bi kao bivsi moderator trebao znati da se u bivsem vox populiju (sadasnjoj opcoj raspravi i pljuvacnici) smiju otvarati offtopic teme i pisati offtopic postovi, zayebancija je dozvoljena, dapace - pozeljna je; ali se u ostalim dijelovima foruma to ne bi trebalo raditi...Dok wrote:I ja bih se javio ali mi je Mike rekao več u prošlom postu da ne spamam..... naravno poštujem pravila ali svakako moram napomenutiu da sam na ovom forumu bio moderator i da sam sve gluposti ma čije bile,pobrisao,. nadasve svoje postove... osobno smatram da svatko o svakoj temi može i smije izreči svoje mišljenje ili stav to je demokratsko pravo svakog čovjeka...ako je isti spam, ili kršenje pravilnika..... prema procjeni moderatora svakako se pobriše,... bez daljnjih obrazloženja...i naravnom ostaje samo bit, ne znam, niti vidim u čemu je problem .... ako ga upoče ima....pa to sam več iznio nekoliko puta... zašto ne odgovoriti na šalu, šalom ili dosjetkom,....????? no je li forum je dosegnuo kritičnu razinu u kojoj smiju diskutirati samo odabrani pa se nažalost sveo na nekolicinu......odabaranih.... koliko je njegova forma, funkcija, opstojnosti bila zadovoljena vidjeli ste nekoliko mjeseci dok nisam bio nazočan...na istom.... prosudite sami!!! ako želimo zdravu i normalnu komunikaciju onda naravno moramo prihvatiti istu i od svih strana, ja ne zamjeram nikome ništa niti mi je oružje opsesija na žalost u Domovinskom ratu koristio sam ga... , moj problem naravno!! nikome od vas mlađih ili starijih ne zamjeram ništa ali ako želite komunicirati na razini foruma, a želite.... naravno...učinimo to bez restrikcija............. ukoliko želite imati dvije otvorene teme kao i do sada,....svakako poštujem....i možete me zamoliti da odem s foruma, kao što to učiniše neki, ako smatrate da forum ne dobija ništa slobodnom diskusijum,.... svakako molim da me se isključi, jer što da se spama nešto od vitanog interesa..... i molim admina neka provede glasanje o istom!
pozzz svima!!!
pozzz!!! svima!!
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."