Predsjednički kandidati

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Jopan
Skupnik
Skupnik

Re: Predsjednički kandidati

Post by Jopan » 11 Jan 2010, 18:09

Ček, ček, ima tu i šaljivih stvari: Priča Bandić kako Josipović ima dionice ovdje -ondje, onda Josipović kaže: idemo na trgovački

sud da provjerimo, ako budem imao ijednu dionicu koju si nabrojao ja se povlačim iz utrke za predsjednika, a ako nebudam

imao ti se povlačiš. Ovaj odmah primjenio temu. hi hi hi hi

PS. Slažem se sa Breadfanom da je Josipović bezbojan, bez trunke karizme i autoriteta. I mislim da bi čak i ja imao bolji govor

sinoć nakon objave rezultata koji je btw čitao.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 11 Jan 2010, 19:14

Mike_Torello wrote:vrlo jednostavno, politicki postovi ce se brisati i sankcionirati pa nece biti ovakvih zatupljujucih rasprava, kratko i jasno.
Blagoslovila te bogorodica i svi sveci i alah, krišna i buda
kad bi stavio da mogu uključit da više ne vidim usere ala "kupujem svo pa i automacko oružje, ponude na pm",
ponovno regane banirane članove i njihove treće ortake (profile) sa jednim jedinim postom, politikante,
padobrance koji postavljaju "mudra" pitanja jer su lijeni i glupi, padobrance koji traže savjete pa zaključuju da im je preskupo dat novaca za puške o kojima su otvorili u 5 minuta 5 threadova, pravne freakove itd.

Jao koja bi to milina bila...
magisches schwein

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 11 Jan 2010, 20:32

Svatko voli nešto i smatra da o nečemu nešto zna, one koji su u krivu ispraviti, a one koji rade probleme upozoriti ili udaljiti.
Mislim da je glavna poanta Foruma iznošenje činjenica, mišljenja, iskustava i impresija, od kojih svi ne moraju biti nužno potpuno točni.
Zato se manje više svaka rasprava zasniva na iznošenju mišljenja i razmišljanja, te linkanje činjenica koje ih podupiru.

Također, vidio sam više puta ovdje kako se obrušava na one koji poznaju ili tumače zakon.
Da bi se zakon kroz naš hoby ili sport, provodio u praksu, treba biti pismen, a dalje će te zakon kroz sve voditi člancima i aktima koji ga pobliže pojašnjavaju.
Ne treba biti raketni znanstvenik, ili kako je to svojevremeno ustvrdio Nobile, saborski zastupnik.

Analogijom ispada da bi sa nama na streljani, u autu, na poslu, ili pri kretanju u društvu trebao biti saborski zastupnik, ili politički časnik, da nam rastumačuje osnove ponašanja u društvu i način tumačenja zakona...

Ne razumijem, zašto se jednostavno ne povučeš iz rasprava koje te ne interesiraju, već se pokušavaš sa takvim temama obračunati ovkvim citatima iznad.

Ispričavam se unaprijed, ako si nešto krivo shvatio.
Poanta moga posta je bila, kako neki forumi imaju puno potencijala da postanu kvalitetno štivo i dobar sadržaj, ali se puno više energije ulaže u one negativne aspekte istoga.
Nisam naletio niti na jedan forum koj reprezentira neku interesnu grupu, a da nema slične simptome kao i ovaj...

lijep pozdrav

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 14 Jan 2010, 22:20

Mike_Torello wrote:vrlo jednostavno, politicki postovi ce se brisati i sankcionirati pa nece biti ovakvih zatupljujucih rasprava, kratko i jasno.
Pronašao sam novu prekrasnu funkciju za nepotrebne članove foruma koja uglavnom manje više radi ono što sam zagovarao u postu u ovoj temi, uglavnom zove se :

"Gnjavatori"

( kliknete na korisnikov profil, i onda na "Gnjavator/ica" )

Svima poštenim i pravednim forumašima dobre volje preporučam da je isprobaju !
magisches schwein

Post Reply