Ajme meni, moram kupit tu knjigu!!
Ajme meni, moram kupit tu knjigu!!
Nives Celzijus je napisala knjigu o tome kako ju je dečko varo sa pevaljkama!!
Je l' ko zna nešto više o detaljima, gdje mogu kupit knjigu??? Zapravo, htio bi kupit barem pet kopija da mogu okolo susjedima podjelit.
Čuo sam da uskoro izlazi i -nastavak- (!!!) joooj..jedva čekam!!!

Je l' ko zna nešto više o detaljima, gdje mogu kupit knjigu??? Zapravo, htio bi kupit barem pet kopija da mogu okolo susjedima podjelit.
Čuo sam da uskoro izlazi i -nastavak- (!!!) joooj..jedva čekam!!!
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Re: Ajme meni, moram kupit tu knjigu!!
Kaj misliš da ona može napisati tekst za nešto drugo osim za slikovnicu? I to sa svojim fotkama!

Ebeš text
(a ona pametna (piše knjige) i ljepa(petice)) slika govore više od riječi a ponekad je bolje da samo šuti 
Sigurno piše o raznim kalibrima,naravno iz vlastitog iskustva na streljani.
Naj zanimljivije če biti ona pancirno-kumulativna punjenja,probiju pa opale
Naj zanimljivije če biti ona pancirno-kumulativna punjenja,probiju pa opale
Pamet u glavu i štap u ruke
-
tehnotezak
- Razvodnik

A jbte! dok se sjetim,prije nekih deset-dvanajst godina sam svirao u jednoj diskoteci a ta se Nives skidala do gaca a nitko ju nije dozivljavao.Sad je kakti poznata licnost! Jbemti kak je svijet glup...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ja se sjecam kad je s nekih 15-16 godina bila miss arene cini mi se i ubrzo poslije sa 17 godina miss autokluba. I onda je sve pocelo nakon toga....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
auto klub 282 11. kolovoza 1997
dok je ona a i auto klub izgledala normalno
kvalitet je los ali danas ne mogu do scanera pa je kao i obicno radio mob
dok je ona a i auto klub izgledala normalno
kvalitet je los ali danas ne mogu do scanera pa je kao i obicno radio mob
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Original_G
- Cinker - bojna

da ima prirodnog "talenta" stvarno ima
kod nas se veli da bi trebala oružani list 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
ma mene sve ovo tolko naljutilo da bi je najrađe po goloj riti ispljuskao 
Bila je i Cica Kaubojka na prvom Crnom mačku... a ovo da je treba preko koljena, rado bi se priključio Upitniku kao sekundant.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- Armalite Kid
- Banned
Svaka čast na posteru iz A-kluba, ak niš drugo mala nema silikone.
Kolko je poznato u to doba ju je razgibavao "Ripper"
Kolko je poznato u to doba ju je razgibavao "Ripper"
magisches schwein
Dobro da to tako pouzdano možeš ustvrditi...Armalite Kid wrote:Svaka čast na posteru iz A-kluba, ak niš drugo mala nema silikone.
Kakva je u krevetu?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Vec je sa 15g. bila SISATA miss arene, a sumnjam da bi sa 15 isla ugraditi silikone, a od onda su joj sise jednako velike, samo su sada vise u "niskom letu" =)
- Armalite Kid
- Banned
Inače po razdjeljku između sisa se zna jesu li silikoni ili ne, to doktor ne može sredit
(smijat ćete se, ali na ovo mi je uživo ukazala jedna manekenka, trenutno je inače sa nekim nogometašem, kad je pričala da je i ona gledala za silikone, ali da je problem sa tim razdjeljkom).
A Nives Zeljković-Čanković mi se ipak ne čini toliko ambiciozna da bi sa 17 godina ugrađivala silikone.
(smijat ćete se, ali na ovo mi je uživo ukazala jedna manekenka, trenutno je inače sa nekim nogometašem, kad je pričala da je i ona gledala za silikone, ali da je problem sa tim razdjeljkom).
A Nives Zeljković-Čanković mi se ipak ne čini toliko ambiciozna da bi sa 17 godina ugrađivala silikone.
magisches schwein
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sto zelis reci? da su one koje imaju razdjeljak taman toliko da mogu drzati kreditnu karticu prave a one koje imaju razmah od 4 prsta umjetne? ili?
Oprostite gospodine doktore specijaliste za plastičnu kirurgiju, nisam znao da sudjelujete na ovom forumu, nisam Vas prepoznao...Armalite Kid wrote:Inače po razdjeljku između sisa se zna jesu li silikoni ili ne, to doktor ne može sredit
Prepoznao sam Vas po ovom citatu, koj ste također i meni rekli kad ste mi ugrađivali silikonske 5-ice...
"dragi Teen, hoće li moj dečko nogometaš prepoznati da imam implantante, jer jako voli pucat penale s mojim sisama... "