Bome više ne mogu gledat dnevnike..
Bome više ne mogu gledat dnevnike..
..strašno i depresivno kad god okrenem kanal. Sve gore do gorega..eo sad slušam o čoeku koji je provalio u ljekarnu da bi si za dijete osigurao pelene i ljekove.
Pa recesija, pa nezaposlenost, pa krizni porezi pa..ne znam više..uglavnom, ko to normalan može slušat..
Pa recesija, pa nezaposlenost, pa krizni porezi pa..ne znam više..uglavnom, ko to normalan može slušat..
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Re: Bome više ne mogu gledat dnevnike..
Davno smo mi presli od "normalnih" ljudi i normalnog zivota...promjernili smo se a da to ni neznamo...
i voda nam je do vrata,ali nitko nista ne poduzim aopet...
Neki dan mi vozac kamiona prica kako je taman dosao iz Francuske gdje su im kao htijeli dignuti porez 1 ili 2% samo na kruh i peciva... kaze jedno 5000 kamiona na autoputu,ljudi sa autima...sve stoji i blokirali i ne micu se dok ovi ne maknu to...a cure iz sindikata idu od auta do auta i djele krafne i sokove... Eto TO je drzava i to su ljudi..kad to budemo imali,onda mozemo reci da imamo DRZAVU...
Zali Boze ljudi i zivota koje su dali ...
i voda nam je do vrata,ali nitko nista ne poduzim aopet...
Neki dan mi vozac kamiona prica kako je taman dosao iz Francuske gdje su im kao htijeli dignuti porez 1 ili 2% samo na kruh i peciva... kaze jedno 5000 kamiona na autoputu,ljudi sa autima...sve stoji i blokirali i ne micu se dok ovi ne maknu to...a cure iz sindikata idu od auta do auta i djele krafne i sokove... Eto TO je drzava i to su ljudi..kad to budemo imali,onda mozemo reci da imamo DRZAVU...
Zali Boze ljudi i zivota koje su dali ...
Zajcev, a jesi našao crkvu za boga moliti, Francuska, najveći svjetski kolonizator, iz porobljenih kolonija ( alžir, gvajana i da ne tražim po povjesnim knjigama koje sve zemlje) su dovukli milijune ljudi koje su godinama terorizirali, pa im se to sada vrača. Igrom slučaja je ispalo da su ti ljudi uglavnom crnci pa su im za sve krivi crnci, a njih danas u Francuskoj ima više nego "Francuza".
Pogledaj u sportu ili u bilo čemu gdje se Francuska prikazuje svijetu, večina crnaca, a ti crnci se danas bune i štrajkaju protiv vlasti jer je politika Francuske da ljudi iz tih bivših porobljenih država ne mogu biti u organima uprave i vlasti već samo raja, šljakeri koji će ćim vide bjelca skinuti gače da ih ovi mogu . . . . a nama pa i cijelome svijetu govore o ujedinjenju i ravnopravnosti, koje oni sami ne poštuju i ne provode. Od nas traže raznorazne pristupne pregovore, određuju kako će mo živjeti, raditi i ništa ne pitati; za njih kolonijalizam nikada nije prestao, provode ga i dalje samo pod drugim imenom, a to što se danas događa u svijetu a i kod nas, ta recesija, neimaština i nezaposlenost je isto tako potekla od njih i njima sličnih zemalja koje se ne znaju ni posrati bez sirotinje i siromašnijih naroda koji bi trebali sve to progutati bez riječi i sagnute glave. Naravno da je teško kad čuješ da se ovako nešto događa, mislim na prvi post ove teme, ali. . .
Mogao bih ovako tri dana pisati, ali čemu i što bih novoga napisao, što se već ne zna. . . . . . . ..
Pogledaj u sportu ili u bilo čemu gdje se Francuska prikazuje svijetu, večina crnaca, a ti crnci se danas bune i štrajkaju protiv vlasti jer je politika Francuske da ljudi iz tih bivših porobljenih država ne mogu biti u organima uprave i vlasti već samo raja, šljakeri koji će ćim vide bjelca skinuti gače da ih ovi mogu . . . . a nama pa i cijelome svijetu govore o ujedinjenju i ravnopravnosti, koje oni sami ne poštuju i ne provode. Od nas traže raznorazne pristupne pregovore, određuju kako će mo živjeti, raditi i ništa ne pitati; za njih kolonijalizam nikada nije prestao, provode ga i dalje samo pod drugim imenom, a to što se danas događa u svijetu a i kod nas, ta recesija, neimaština i nezaposlenost je isto tako potekla od njih i njima sličnih zemalja koje se ne znaju ni posrati bez sirotinje i siromašnijih naroda koji bi trebali sve to progutati bez riječi i sagnute glave. Naravno da je teško kad čuješ da se ovako nešto događa, mislim na prvi post ove teme, ali. . .
Mogao bih ovako tri dana pisati, ali čemu i što bih novoga napisao, što se već ne zna. . . . . . . ..
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Jer ljudi su pokvarena rasa (piva Marijan Ban) a francuzi i englezi posebno
S... mi se kad oni nešto pametuju a više su zla napravili nego pola svita skupa.
Još jednom
S... mi se kad oni nešto pametuju a više su zla napravili nego pola svita skupa.
Još jednom
Pamet u glavu i štap u ruke
Vladop... Sve stoji sta si rekao,i ja se apsolutno slazem i znam to sve...
ali to nema nikakve poveznice sa temom,niti cinjenicom koju sam naveo...
Cinjenica je da se mi neznamo pobunit ,i da nam sutrea dignu benzinu na 15 kuna ,ljudi bi jaukali 2 dana na kavama o tome i nikom nista..jeli to normalno pitam ja tebe,a ne jeli normalno sto su svi "veliki" narodi bili kolonizatori...
ali to nema nikakve poveznice sa temom,niti cinjenicom koju sam naveo...
Cinjenica je da se mi neznamo pobunit ,i da nam sutrea dignu benzinu na 15 kuna ,ljudi bi jaukali 2 dana na kavama o tome i nikom nista..jeli to normalno pitam ja tebe,a ne jeli normalno sto su svi "veliki" narodi bili kolonizatori...
I Hrvatska bi od 15 do 19 stoljeća kolonizirala da je mogla.
Ali je hrvatska uglavnom bivala osvajana.
Sada su hrvatsku kolonizirali stranci i veliki investitori.
Ne nekom svemirskom vojnom tehnikom i tehnologijom koju mi ne vidimo, već OOOGROOOMNIM vanjskim zaduživanjem, rasprodajom Ex. Yu firmi, industrije i zemlje, ne rasprodavanjem industrije koje smo se prve trebali odreći, ne poticanjem primarnih grana gospodarstava, nepoticanjem poduzetništva, monopolizmom...
Kolonizirali su nas.
I to tako da naša The Vlada ne može prdnuti, ni napraviti kakav financijski pomak naprijed, bez da pita strane banke, i investitore, kojima je zadužena.
Može samo povlađivati i preusmijeravati veliku količinu novca stanovitim monopolistima na Hr. trištu, koji već iovako imaju dovoljnu dobit za samoodržanje i samorazvijanje, bez posebnih subvencija od strane države.
Mi imamo marionetsku vladu, koja može jedino orati po grbači naroda, kako bi oni bili u boljem položaju od nas, iz kojih vuku novac iz dana u dan...
...a mi im to dopuštamo...
lp
Ne nekom svemirskom vojnom tehnikom i tehnologijom koju mi ne vidimo, već OOOGROOOMNIM vanjskim zaduživanjem, rasprodajom Ex. Yu firmi, industrije i zemlje, ne rasprodavanjem industrije koje smo se prve trebali odreći, ne poticanjem primarnih grana gospodarstava, nepoticanjem poduzetništva, monopolizmom...
Kolonizirali su nas.
I to tako da naša The Vlada ne može prdnuti, ni napraviti kakav financijski pomak naprijed, bez da pita strane banke, i investitore, kojima je zadužena.
Može samo povlađivati i preusmijeravati veliku količinu novca stanovitim monopolistima na Hr. trištu, koji već iovako imaju dovoljnu dobit za samoodržanje i samorazvijanje, bez posebnih subvencija od strane države.
Mi imamo marionetsku vladu, koja može jedino orati po grbači naroda, kako bi oni bili u boljem položaju od nas, iz kojih vuku novac iz dana u dan...
lp
- Original_G
- Cinker - bojna

dobro Ursa veli, ima kolonizacija a ima i kolonizacija to je dok ti se prvo uguraju u "kolon" a onda ti metnu nešto u taj "kolon" pa plešeš kak oni navijaju, kad su Turci nabijali na kolac barem si riknul na kraju, a ovi kaj su nas nabil sad, održavati će nas na životu još dugo dugo jer im trebaju robovi.
btw. fino prosvjeduju Francuzi ali da meni neko spali auto iz prosvjeda, spalil bi ja njemu glavu pa nek si onda prosvjeduje.
btw. fino prosvjeduju Francuzi ali da meni neko spali auto iz prosvjeda, spalil bi ja njemu glavu pa nek si onda prosvjeduje.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
...grad plaća štetu (navodno), kako mi je rekla ujna koja živi u Parizu, nakon što sam joj i ja konstatirao isto...Original_G wrote:btw. fino prosvjeduju Francuzi ali da meni neko spali auto iz prosvjeda, spalil bi ja njemu glavu pa nek si onda prosvjeduje.
Sa ovim se slažem da je apsolutno tako.UrsaMajor wrote:I Hrvatska bi od 15 do 19 stoljeća kolonizirala da je mogla.
Kolonizirali su nas.
lp
Ali se isto pitam koja je to osobina čovjeka da u današnje vrijeme bude političar tj. sluga stranog kapitala koji ima jednu jedinu zadaću a to je -krčmiti domovinu a narodu objašnjavati da je to u njihovom interesu.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
...da jos jednom ponovim.. kad budemo imali TAKVU!!! drzavu i ljude,onda mozemo rec nesto,pa makar ona kolonizirala i busmane i kineze u 3 pi*** materine!!! zaboli me sve ostalo!UrsaMajor wrote:...grad plaća štetu (navodno), kako mi je rekla ujna koja živi u Parizu, nakon što sam joj i ja konstatirao isto...Original_G wrote:btw. fino prosvjeduju Francuzi ali da meni neko spali auto iz prosvjeda, spalil bi ja njemu glavu pa nek si onda prosvjeduje.
Last edited by Zajcev on 22 Feb 2010, 17:03, edited 1 time in total.
x puta ovako na raznoraznim forumima a i u raznoraznim razgovorima sa ljudima,krene slicna tema.
i svaki put u vise od 90% slucajeva se pokazu ovakva zrela i razumna razmisljanja ljudi koji ne samo da shvacaju da nas guze nego vrlo dobro razumiju cijelu problematiku i nacin haracenja ovih "nasih" i stranih gazdi... kao sta se i sada pokazalo. I tek onda poludim jer shvacam da stvarno nismo zatucane seljacine...a opet nitko nista ne poduzima...(ja prvi medju njima) Kvragu sve
i svaki put u vise od 90% slucajeva se pokazu ovakva zrela i razumna razmisljanja ljudi koji ne samo da shvacaju da nas guze nego vrlo dobro razumiju cijelu problematiku i nacin haracenja ovih "nasih" i stranih gazdi... kao sta se i sada pokazalo. I tek onda poludim jer shvacam da stvarno nismo zatucane seljacine...a opet nitko nista ne poduzima...(ja prvi medju njima) Kvragu sve
- Original_G
- Cinker - bojna

Prvo i osnovno političar bi trebal biti sluga naroda tj. države koju zastupa, to su najčešće ljudi koji su u životu postigli dovoljno da ih osobni materijalni problemi ne muče više (pa nemaju potrebe krasti) a dovoljno su ludi (altruistični) da se posvete općem dobru, takvi su jako rijetki i bojim se da ih nismo naslijedili iz prošlog sistema a nove nismo stvorili.
S obzirom da nemamo savjesne političare, onda bi barem trebali imati političare koji se boje za kožu ako ih uhvatimo, ovih mjesec-dva remetinca i koja godina uvjetno nije dovoljna dovoljna batina jer je mrka preprimamljiva (xxx milijuna eura). Nakon kaj prvog pošaljemo na goli otok ili objesimo na markovom trgu svi ostali će se srediti iste sekunde.
S obzirom da nemamo savjesne političare, onda bi barem trebali imati političare koji se boje za kožu ako ih uhvatimo, ovih mjesec-dva remetinca i koja godina uvjetno nije dovoljna dovoljna batina jer je mrka preprimamljiva (xxx milijuna eura). Nakon kaj prvog pošaljemo na goli otok ili objesimo na markovom trgu svi ostali će se srediti iste sekunde.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
POTPIS od A do Ž!!!Original_G wrote: Nakon kaj prvog pošaljemo na goli otok ili objesimo na markovom trgu svi ostali će se srediti iste sekunde.
- Original_G
- Cinker - bojna

@Zajcev, nije grad ili država normalna ako plaća štetu koju nanesu iligalni emigranti prilikom prosvjeda
država plaća policiju i vojsku da do te štete ne dođe...
kaj se tiče reagiranja "normalnih" svijesnih ljudi, pa ja neidem na prosvjede jer ih organiziraju sindikati "pijavica", kad bude ih organiziral sindikat radnika u privredi a ne državnoj službi idem, a do onda nek prosvjeduju. Meni moj šef neće platiti dan za prosvjede u ZGB a ja bogami neću ostati gladan jer se "pijavicama" ne odriče raznih dodataka (cipelarina, toplih obroka, naknada za rad više od 6 sati dnevno i sl..., ljudima u privatnom sektoru ovo su strane riječi).
Hebeš takvu državu koju drži u šaci sindikat državnih službenika i prosvjetara te buna umirovljenika.
Kad štrajkaju vozači, radnici, rudari to su štrajkovi, ovo ostalo su izleti u ZG na naš račun.
kaj se tiče reagiranja "normalnih" svijesnih ljudi, pa ja neidem na prosvjede jer ih organiziraju sindikati "pijavica", kad bude ih organiziral sindikat radnika u privredi a ne državnoj službi idem, a do onda nek prosvjeduju. Meni moj šef neće platiti dan za prosvjede u ZGB a ja bogami neću ostati gladan jer se "pijavicama" ne odriče raznih dodataka (cipelarina, toplih obroka, naknada za rad više od 6 sati dnevno i sl..., ljudima u privatnom sektoru ovo su strane riječi).
Hebeš takvu državu koju drži u šaci sindikat državnih službenika i prosvjetara te buna umirovljenika.
Kad štrajkaju vozači, radnici, rudari to su štrajkovi, ovo ostalo su izleti u ZG na naš račun.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
..moze se i tako gledat na to... ali,mislim da ipak NAROD placa drzavi sve to najprije,a onda drzava policiju itd...
i kad drzava neuspije obavljat duznost za koju je placamo,onda neka plati meni koji sam ostao bez auta, i koji sam svoje duznosti ispunjavao uredno i placao.
Jer moje nije da razmisljam o icemu navedenome...,nego da uredno placam one koji su zaduzeni za takve stvari ...amen
a to "Hebeš takvu državu koju drži u šaci sindikat" mi ne drzi vodu, i ocito funkcionira na neki nacin bolje nego da je obrnuto kao u nas. Ne kazem da je pravilno i da tako trebabiti...ali je bolje nego obrnuto.
A u vecini razvijenih zemalja se svima gace tresu od sindikata...
dok sam bio na brodu,nejednom se znalo desit da su radnici u spanjolskoj italiji itd strajkali i nema utovara,amen...gube se milioni,i naravno da im moraju udovoljit na zahtjevima(ne samo onim za radnike uvijek,jer zna se sta su sindikati) ali opet...
Evo jedno neveliko muzicko ostvarenje
,ali zato liricki kvalitetno receno sto se htijelo...
http://www.youtube.com/watch?v=TPUiipCh ... L&index=11
i kad drzava neuspije obavljat duznost za koju je placamo,onda neka plati meni koji sam ostao bez auta, i koji sam svoje duznosti ispunjavao uredno i placao.
Jer moje nije da razmisljam o icemu navedenome...,nego da uredno placam one koji su zaduzeni za takve stvari ...amen
a to "Hebeš takvu državu koju drži u šaci sindikat" mi ne drzi vodu, i ocito funkcionira na neki nacin bolje nego da je obrnuto kao u nas. Ne kazem da je pravilno i da tako trebabiti...ali je bolje nego obrnuto.
dok sam bio na brodu,nejednom se znalo desit da su radnici u spanjolskoj italiji itd strajkali i nema utovara,amen...gube se milioni,i naravno da im moraju udovoljit na zahtjevima(ne samo onim za radnike uvijek,jer zna se sta su sindikati) ali opet...
Evo jedno neveliko muzicko ostvarenje
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Imam sestricnu u Parizu, sada u okolici Pariza pa budem provjerio =)UrsaMajor wrote:...grad plaća štetu (navodno), kako mi je rekla ujna koja živi u Parizu, nakon što sam joj i ja konstatirao isto...Original_G wrote:btw. fino prosvjeduju Francuzi ali da meni neko spali auto iz prosvjeda, spalil bi ja njemu glavu pa nek si onda prosvjeduje.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

mislim na sindikate zaposlenih koji ovise o uplati poreza, tj. ne stvaraju nove vrijednosti već su na sisi koju puni neko drugi, ispravno je kad štrajkaju proizvodnja a ne potrošnjaZajcev wrote:..moze se i tako gledat na to... ali,mislim da ipak NAROD placa drzavi sve to najprije,a onda drzava policiju itd...
Evo jedno neveliko muzicko ostvarenje,ali zato liricki kvalitetno receno sto se htijelo...
Zinedin su legende
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Sindikati su nam zakurac, a mi bi se mogli opet zaputiti na thread o dobroj klopi i fotkama dobre klope, jer je to 10x korisnije od ove rasprave koja pokazuje da smo svi mi normalni ljudi, koji nemožemo promijeniti apsolutno ništa ovom raspravom...
I'l be first...
I'l be first...
- Armalite Kid
- Banned
Oće i ova tema bit eventually zaključana ?
hehehe, mali Čarlijamus je nevjerojatan
(ako ste čitali strip asterix i obelix znat ćete o kome je riječ)
hehehe, mali Čarlijamus je nevjerojatan
(ako ste čitali strip asterix i obelix znat ćete o kome je riječ)
magisches schwein
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

1. vjerojatno
2. nikad cuo za Čarlijamusa
2. nikad cuo za Čarlijamusa
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"