Fenix svjetiljke?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Fenix svjetiljke?
Ima li tko kakvog iskustva, zagledam TK11 R5 model pa me zanima dali vrijede te novce?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
ova dolazi sa punjacem i dvije baterije.
kupio bih jos mikro-prekidac, crveni filter i tati nosac za na pusku.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
ova dolazi sa punjacem i dvije baterije.
kupio bih jos mikro-prekidac, crveni filter i tati nosac za na pusku.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Fenix svjetiljke?
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pregledao sam vec sve domace distributere, a na fenix-hrvatska nema cijena, gledao sam vec, i suzavac argus i moni i replikart....
Imam TK11 R2 i osobno ih smatram trenutno best buy na tržištu. U svakom slučaju su bolje od konkurencije, pa čak i od jakih imena poput Streamlighta.
Za mene je to trenutno svjetiljka po kojoj ocjenjujem sve druge.
Imam i remote switch za nju i jako dobro radi. Ono što mi se kod njega najviše
sviđa je što osim mikroprekidaća na žici ima i prekidač na tijelu da se svjetiljka može uključiti ako ovaj mali zakaže ili ako treba "constant on" opcija.
I naravno tijelo svjetiljke je 25 mm što znaći da se bez problema nađe montaža za oružje.
Za mene je to trenutno svjetiljka po kojoj ocjenjujem sve druge.
Imam i remote switch za nju i jako dobro radi. Ono što mi se kod njega najviše
sviđa je što osim mikroprekidaća na žici ima i prekidač na tijelu da se svjetiljka može uključiti ako ovaj mali zakaže ili ako treba "constant on" opcija.
I naravno tijelo svjetiljke je 25 mm što znaći da se bez problema nađe montaža za oružje.
E da i TK11 R2 imaš u chipoteci, pogledaj na njihovoj stranici za cijenu.
Ima ih i argus vidio sam ih prije tri dana kad sam bio tamo, ali mislim da je cijena veća nego u chipoteci.
Ima ih i argus vidio sam ih prije tri dana kad sam bio tamo, ali mislim da je cijena veća nego u chipoteci.
Evo na ovoj stranici http://www.dealextreme.com/products.dx/category.944
su ti najpovoljnije svijetiljke na svijetu
, iste se prodaju preko e-bay .
Kod kolega lovaca sam vidio ove Ultra Fire koje se mogu montirati na pusku , a slicne su kvalitete Fenixu a dosta povoljnije!
Za svaku svijetiljku imas opis korisnika, a u dodatnoj opremi vidi koji modeli imaju nosac za pusku i mikroprekidac, s lijeve strane biras vrstu baterije.
Stranica je sigurna i ozbiljna za kupnju, vec je masa ljudi iz HR kupovala i stiglo je na vrijeme bez problema.
su ti najpovoljnije svijetiljke na svijetu
Kod kolega lovaca sam vidio ove Ultra Fire koje se mogu montirati na pusku , a slicne su kvalitete Fenixu a dosta povoljnije!
Za svaku svijetiljku imas opis korisnika, a u dodatnoj opremi vidi koji modeli imaju nosac za pusku i mikroprekidac, s lijeve strane biras vrstu baterije.
Stranica je sigurna i ozbiljna za kupnju, vec je masa ljudi iz HR kupovala i stiglo je na vrijeme bez problema.
ja recimo s te stranice cekam vec vise od mjesec dana da stigne posiljka, isto tako sam pricao s ljudima malo o toj stranici i takoder cekaju u prosjeku 3 tjedna pa do vise od mjesec dana. no, bolje cijene tesko da ce se naci....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Gledao sam i kod njih, stranica je malo stekala pa nisam stigao pregledati sve sto sam htjeo ali cijena je uglavnom kao i ovo sto sam dao link sa ebay-a, no mene vise zanimaju iskustva s tom lampom, malo bih ju koristio ja kao svjetiljku a malo stari kao lampu za na pusku, ova s mojeg linka dolazi sa 2 punjive baterije i punjacem, jos treba dokupiti mikroprekidac i uzeo bih jos crveni filter, ako je 25,4mm promjer znam i gdje mogu nabaviti povoljne aluminijske nosace za nju, a u krajnjem slucaju mogu ga napraviti i sam. Pa me zanima jeli zbilja takva kakvom ju reklamiraju, nema mi druge nego otici negdje probati i vidjeti jeli to TO sto meni treba ili je overkill za moje potrebe (za moje vjerojatno je ali starom odgovara ako je po toj specifikaciji)
Kao što rekoh promjer tijela je 25mm što znaći da se može montirati na oružje bez problema! Trzaj isto tako ne predstavlja problem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Jeli je snop svjetlosi zbilja dometa 200m? Jesu li performanse zbilja kao sto reklamiraju?
U usporedbi recimo sa Maglite 2-Cell-D sa LED zaruljom, rastura "meglajticu"?
Imam na poslu MiniMaglite 2-cell-AA sa LED zaruljom (199kn) al' je zapakirana pa ju nemogu isprobati =(
U usporedbi recimo sa Maglite 2-Cell-D sa LED zaruljom, rastura "meglajticu"?
Imam na poslu MiniMaglite 2-cell-AA sa LED zaruljom (199kn) al' je zapakirana pa ju nemogu isprobati =(
da ne budemo off topic, koristim desetak godina istu Mag Lite punjivu-akumulatorsku, to mi je druga u lovačkom vijeku, prva je imala 30000 svijeća?? ova druga ima 40000, ako gledam kroz optiku po mraku uz svjetlost te lampe bez problema se puca na 300 metara, snop se fokusira na najuže i ovisi o vremenskim uvjetima vidi se odlično, kolega ima jednu od prvih fenixovih svjetiljki, kaže da je jako zadovoljan, da baca svjetlo preko 100 metara.
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Baca snop sigurno do 200 m, a magliteica je neusporediva po meni jer je puuno slabija i lošija. Imam ih obje i koristio sam još barem 5 različitih svjetiljki i do sada TK11 mi je najbolja.
Imaš i članak o testiranju u jednom broju Mete.
Imaš i članak o testiranju u jednom broju Mete.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moze scan clanka ili nesto?