ČZ 75 pa nek se nadje, hehe
ČZ 75 pa nek se nadje, hehe
ponuda je bila neodbaciva,hahaha
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: ČZ 75 pa nek se nadje, hehe
A možda još malo detalja
Na prvi pogled prekrašno
Čestitke na prinovi
Na prvi pogled prekrašno
Čestitke na prinovi
Oštri
Pridruzujem se cestitkama! To je stara verzija, vise se ne radi. Nove su sa zaobljenim cekicem i sa ravnim djelomicno narezanim ispustom na braniku obaraca kao naslon za kaziprst lijeve ruke. Ovo ti vec dodje kao kolekcionarski primjerak iako ima jos jedna starija verzija. Uostalom, sad ti je cehinja u najboljim god, cca 20 ili koja vise. Da je cura, taman;)
Cura je rođena 91. - ratno dijete....
cijena je bila 1500 kunića pa nisam mogao odoljeti, stanje savršeno, ispucano 100 metaka dok je nisam ja uzeo i odmah na streljanu, prvo malo da vidim kako nosi, a onda za gust 300 komada za početak...
malo mi je cudno pucat s njom jer je upucana da metak ide gdje ciljaš, pa za centar moram ciljat centar, ali nema veze, ostavit cu je jedno vrijeme tako pa onda ciljnike promijenit...
mozda dodam nosić na štitniku okidača da izgleda kao 75B (iako ja ne držim prst na tome) i okrugli udarač...
danas sam joj kupio drveni kaputić i Hoppe´s-ovu kupku i ulje za tijelo, hahaha, i sad čekam taj prokleti ponedjeljak da odem opet na streljanu!!!
eto toliko, za sada
cijena je bila 1500 kunića pa nisam mogao odoljeti, stanje savršeno, ispucano 100 metaka dok je nisam ja uzeo i odmah na streljanu, prvo malo da vidim kako nosi, a onda za gust 300 komada za početak...
malo mi je cudno pucat s njom jer je upucana da metak ide gdje ciljaš, pa za centar moram ciljat centar, ali nema veze, ostavit cu je jedno vrijeme tako pa onda ciljnike promijenit...
mozda dodam nosić na štitniku okidača da izgleda kao 75B (iako ja ne držim prst na tome) i okrugli udarač...
danas sam joj kupio drveni kaputić i Hoppe´s-ovu kupku i ulje za tijelo, hahaha, i sad čekam taj prokleti ponedjeljak da odem opet na streljanu!!!
eto toliko, za sada
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tako je upucana i moja=D Nema losiona do hopovog losiona;) samo tako pa ce sa 30 izgledati bolje nego sa 20god, ko severina:))
- Original_G
- Cinker - bojna

Evo sad sam sredio onaj blesavi limić, pa mi okvir konačno klizne van kako treba. Popilo mi živce to s okvirima na čezama, navikao sam da kad pritisnem gumb, okvir ide sam van iz rukohvata.....
Nek ona meni izdrži godinu dana, a onda kupujem ČZ 75B SA, hehe
Nek ona meni izdrži godinu dana, a onda kupujem ČZ 75B SA, hehe
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Original_G wrote:Lijepa beba, di si ubo hoppe i gripove?
gripovi u Lovcu, Teslina - 279,00 kn (ubo sam zadnje ali dobivat će ih još)
Hoppe´s Powder Solvent 120 ml 49,00 kn, Hoppe´s Lubricating oil with weatherguard 67 ml 33,90 kn u onoj lovačkoj trgovini na katu u Pevecu
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
- Original_G
- Cinker - bojna

Imal sam nedavno u rukama TS-a, savršena stvar, savršeno mi je legla
Još ta čehinja i onda je valjda dosta

Kaj Pevec kod vas još funkcionira naši su zatvoreni.
Još ta čehinja i onda je valjda dosta
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
drške su mi fenomenalne, odlično mi pašu, malo su tanje od originalnih...Original_G wrote:Imal sam nedavno u rukama TS-a, savršena stvar, savršeno mi je legla![]()
Još ta čehinja i onda je valjda dosta![]()
mislim da su iste kao na TS-u, davno sam pucao s njim pa nisam siguran...
radi Pevec, mislim "radi" - otvoren je, a unutra jad i bijeda, kao dučan s duhovima...al ima Hoppe´s pa koga briga (nadam se da će ljudi dobit plaće i ono kaj su im dužni)
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------