Kovačnica - moja igraonica

Uradi sam, iskustva, savjeti, prijedlozi, slike vaših radova...
BoB
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: Kovačnica - moja igraonica

Post by BoB » 10 Apr 2009, 09:32

nije mi bitno napraviti sječivo, bitno je da ja budem zadovoljan s istim u svakom segmentu. inače ide na testiranje do uništenja.

inače, ponavljat ću ovo više puta, kada radite nešto novo ili ponavljate staro uvijek barem zapisujte promjene i zapažanja. nakon koju godinu ja se više ne sjećam točnog postupka izrade pa često znam ponoviti istu grešku ili ne ponoviti uspješnu metodu. problem je što nikada ne radim hladne glave i polako već po trenutnom raspoloženju. ne jednom mi se dogodilo da započmem jatagan a završim s nožem za filetiranje. a definitivno najgore je skakati s jednog postupka na drugi bez ponavljanja i utvrđivanja gradiva.
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us

Renarion Arenimon
Civil
Civil

Re: Kovačnica - moja igraonica

Post by Renarion Arenimon » 11 Jul 2010, 19:19

Želio bih zahvaliti autoru teme na vrlo iscrpnim i nesumnjivo korisnim informacijama za kojima sam već dugo bio tragao. Svaka čast. Trenutno bih sve od ovoga mogao nabaviti osim glavne stvari koja je prostor. Za izradu kovačnice ne može nikako poslužiti privremena lokacija, budući da u ovo ide mnogo truda i ne može se oprema samo tako seliti uokolo. Ipak, za koju godinu vjerojatno ću postići neki početak - a dalje se uči kroz iskustvo.

Iako si to vjerojatno već mnogo puta čuo, hvala još jednom :A09:

Post Reply