KUTIJE DRUGI DIO
KUTIJE DRUGI DIO
Pozdrav svima,
Drago mi je da su kutije naišle na dobar prijem pa bih želio pokazati i rezultate drugog , također upravo završenog , projekta nazvanog DRVENE KUTIJE ZA KARTE.
Istina da one i nemaju puno veze sa oružjem i ovim forumom ali ipak sa već viđenim čine jednu cjelinu .
I ovdije vrijedi uglavnom sve isto , već rečeno , kao kod kutija za pištolje uz primjedbu da u opremu kutija spada špil PIATNIK "mađarica" , metalna olovka i blokovi za pisanje dizajnirani i izrađeni po mjeri za ovu kutiju.
PS : svaka informacija o istom ili sličnom proizvodu , (kriterij - izrada iz punog drveta) , koji već negdje postoji na tržištu
biti će mi dragocjena.
Drago mi je da su kutije naišle na dobar prijem pa bih želio pokazati i rezultate drugog , također upravo završenog , projekta nazvanog DRVENE KUTIJE ZA KARTE.
Istina da one i nemaju puno veze sa oružjem i ovim forumom ali ipak sa već viđenim čine jednu cjelinu .
I ovdije vrijedi uglavnom sve isto , već rečeno , kao kod kutija za pištolje uz primjedbu da u opremu kutija spada špil PIATNIK "mađarica" , metalna olovka i blokovi za pisanje dizajnirani i izrađeni po mjeri za ovu kutiju.
PS : svaka informacija o istom ili sličnom proizvodu , (kriterij - izrada iz punog drveta) , koji već negdje postoji na tržištu
biti će mi dragocjena.
Re: KUTIJE DRUGI DIO
Ma ide to tebi jako dobro.Ak tako nastaviš počećeš raditi i kutije za sexualna pomagala
(šala mala)
Kad kreneš sa proizvodnjom obavezno mi se javi jer takve stvari kupujem za poklon poslovnim partnerima, tako da mislim da možemo ostvariti poslovnu suradnju. A i koja kutija za oružje bi mi dobro došla.
Kad kreneš sa proizvodnjom obavezno mi se javi jer takve stvari kupujem za poklon poslovnim partnerima, tako da mislim da možemo ostvariti poslovnu suradnju. A i koja kutija za oružje bi mi dobro došla.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Original_G
- Cinker - bojna

Ima nešto slično u Međimurju za butelje, radi neki obrtnik iz Gornjeg Mihaljevca? Radi iz punog drveta a otisak je paljenjem?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ma za butelje (napunjeno) sam poklanjao dvije godine.Kako su to gotovo isti ljudi nema smisla da opet dajem butelje.
Inače obožavam drvo i predmete od drveta tako da je ovo ono što tražim.Još ako bud cijena u granicam...??? ja zadovoljan.
Inače obožavam drvo i predmete od drveta tako da je ovo ono što tražim.Još ako bud cijena u granicam...??? ja zadovoljan.
Hmmm mene nisi....??
kaj ti zmenkalo kutija!?? 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Pa sve listam stranke po kompu i nikako da nađem niti jednog poslovnog partnera iz Krapinskih toplica.???BOXI wrote:...... jer takve stvari kupujem za poklon poslovnim partnerima.....
Jedina veza sa Krapinskim mi je ugovor o poslovnoj suradnji sa bolnicom, a i to je bio prevarantski trik lopova iz rukovodstva iste jer kad sam im složio sve ugovore o održavanju i zbrinjavanju otpada, a koji im je trebao zbog inspekcije, nisu niti jedanput zatražili da iste usluge obavim. Sve u svemu lopovi i prevarantska posla, a ja sam se za*ebavao 2 dana dok sam sve posložio.
Da si ti Dok još uvijek tamo zaposlen možda bi mogli nekaj i poslovno napraviti pa bi i postao poslovni partner,
Jako lijepo da u ovom vremenu kineskih proizvoda neko pokušava stvarati novu vrijednost i nešto proizvoditi.
Sve pohvale.
Sve pohvale.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.