KUTIJE DRUGI DIO

Fotografije oružja, oruđa i popratne opreme...
Post Reply
capsa
Civil
Civil

KUTIJE DRUGI DIO

Post by capsa » 25 Jul 2010, 21:59

Pozdrav svima,

Drago mi je da su kutije naišle na dobar prijem pa bih želio pokazati i rezultate drugog , također upravo završenog , projekta nazvanog DRVENE KUTIJE ZA KARTE.
Istina da one i nemaju puno veze sa oružjem i ovim forumom ali ipak sa već viđenim čine jednu cjelinu .
I ovdije vrijedi uglavnom sve isto , već rečeno , kao kod kutija za pištolje uz primjedbu da u opremu kutija spada špil PIATNIK "mađarica" , metalna olovka i blokovi za pisanje dizajnirani i izrađeni po mjeri za ovu kutiju.

PS : svaka informacija o istom ili sličnom proizvodu , (kriterij - izrada iz punog drveta) , koji već negdje postoji na tržištu
biti će mi dragocjena.
0.jpg
1.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
7.jpg
9.jpg
6.jpg

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: KUTIJE DRUGI DIO

Post by BOXI » 26 Jul 2010, 09:15

Ma ide to tebi jako dobro.Ak tako nastaviš počećeš raditi i kutije za sexualna pomagala :D :D :D :D (šala mala)
Kad kreneš sa proizvodnjom obavezno mi se javi jer takve stvari kupujem za poklon poslovnim partnerima, tako da mislim da možemo ostvariti poslovnu suradnju. A i koja kutija za oružje bi mi dobro došla.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 26 Jul 2010, 10:13

Ima nešto slično u Međimurju za butelje, radi neki obrtnik iz Gornjeg Mihaljevca? Radi iz punog drveta a otisak je paljenjem?
武士道

Ognjem i mačem.

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 26 Jul 2010, 10:24

Ma za butelje (napunjeno) sam poklanjao dvije godine.Kako su to gotovo isti ljudi nema smisla da opet dajem butelje.
Inače obožavam drvo i predmete od drveta tako da je ovo ono što tražim.Još ako bud cijena u granicam...??? ja zadovoljan.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 26 Jul 2010, 20:11

Hmmm mene nisi....?? :mrgreen: kaj ti zmenkalo kutija!?? :o
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 27 Jul 2010, 11:16

BOXI wrote:...... jer takve stvari kupujem za poklon poslovnim partnerima.....
Pa sve listam stranke po kompu i nikako da nađem niti jednog poslovnog partnera iz Krapinskih toplica.???
Jedina veza sa Krapinskim mi je ugovor o poslovnoj suradnji sa bolnicom, a i to je bio prevarantski trik lopova iz rukovodstva iste jer kad sam im složio sve ugovore o održavanju i zbrinjavanju otpada, a koji im je trebao zbog inspekcije, nisu niti jedanput zatražili da iste usluge obavim. Sve u svemu lopovi i prevarantska posla, a ja sam se za*ebavao 2 dana dok sam sve posložio.
Da si ti Dok još uvijek tamo zaposlen možda bi mogli nekaj i poslovno napraviti pa bi i postao poslovni partner,

Jopan
Skupnik
Skupnik

Post by Jopan » 29 Jul 2010, 22:39

Jako lijepo da u ovom vremenu kineskih proizvoda neko pokušava stvarati novu vrijednost i nešto proizvoditi.
Sve pohvale. :A25:
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.

Post Reply