FX Gladiator 5,5 FAC
Moderator: karabalic
FX Gladiator 5,5 FAC
Nakon bezbroj springerica kupio sam prvo prvo Maraudera 4,5, pa 5,5 i onda jednom kad isprobaš pravu stvar neispuštaš ju iz ruku.
Ako kome treba pomoć oko odabira PCP nek pita slobodno jer već se skupilo dosta iskustva da se može pomoći i savjetom.
Ako kome treba pomoć oko odabira PCP nek pita slobodno jer već se skupilo dosta iskustva da se može pomoći i savjetom.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: FX Gladiator 5,5 FAC
gdje i po kojoj cijeni si ga kupio?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
U Sloveniji preko Špendla, 1550e +optika + prigušivać + bipod ekstra.Mike_Torello wrote:gdje i po kojoj cijeni si ga kupio?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jel znas imaju li sto iz AirArms asortimana - Condor ili Talon? Moze li se to nabaviti kod njih i po kojoj cijeni? Hvala
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Airams samo iz USA najeftinije ili u Italiji jako popularne puške, ako naručiš ovu ili Condora kod nas je za za 3 tjedna, a a sam Gladiatora čekao 6 tjedana jer se može samo kupiti iz najbliže zemlje koja je zastupnik za FX.Mike_Torello wrote:jel znas imaju li sto iz AirArms asortimana - Condor ili Talon? Moze li se to nabaviti kod njih i po kojoj cijeni? Hvala
http://www.pyramydair.com/s/m/AirForce_ ... unter/1967
i ja sam kontaktirao alesa i poslao mi je cijenu i ponudu ,
daj mi samo reci jesi li ti vratili 20% love na granici (slovenski porez ) i jesu li ti nasi oderali carinu (i koliko ako se smije znati ) ????
hvala na infu
pozdrav
naime ako je cijena oko 1700E ales daje 10% popusta za kes , 20% ti vracaju na granici tako da bi ispalo oko 1550E u ducanu i jos 300E povrat na granici. znaci oko 1250E ako te nasi ne oderu na carini.....
daj plz odgovori da znam da li da skupljam pare ili da odustanem
nemam 2000E za ovo ipak....
daj mi samo reci jesi li ti vratili 20% love na granici (slovenski porez ) i jesu li ti nasi oderali carinu (i koliko ako se smije znati ) ????
hvala na infu
pozdrav
naime ako je cijena oko 1700E ales daje 10% popusta za kes , 20% ti vracaju na granici tako da bi ispalo oko 1550E u ducanu i jos 300E povrat na granici. znaci oko 1250E ako te nasi ne oderu na carini.....
daj plz odgovori da znam da li da skupljam pare ili da odustanem
Aleš ti vrati u dučanu u Ljubljani manje od 20 % kada ovjeriš na našoj grasnici račun tj platiš pdv i neku taksu. Cijena ti izađe 100e više nego u slo jer nedobiješ 20% nego nešta manje i plačaš 20e uvoznu dozvolu na SLO granici.
Slovenci odma javljaju našima da je roba vrednija i nema šverca, koliko sam te skužio ti bi povrat Slo pdv-a, a Hrvatska davanja nebi platio
Mene je izišla oko 1700e s svim điđama.
Slovenci odma javljaju našima da je roba vrednija i nema šverca, koliko sam te skužio ti bi povrat Slo pdv-a, a Hrvatska davanja nebi platio
Mene je izišla oko 1700e s svim điđama.