CRVENA ZASTAVA, Cal. 7,65 mm, Mod.67
CRVENA ZASTAVA, Cal. 7,65 mm, Mod.67
Imam taj pištolj, dali mi može netko napisati koliko vrijedi i dali je netko zainteresiran?
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: CRVENA ZASTAVA, Cal. 7,65 mm, Mod.67
Jesi li ti siguran da je taj pištolj koji imaš mod. 67?? Jer ga nema nigdje na netu a baš sam tražio slike?? Postavi par slika ako nije problem!! Po kojoj cijeni bi ga prodao??
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
67, siguran sam, pročitao sa pištolja. Pošto se ne razumijem u cijene takvih pištolja, molio bih mišljenja, procjene, savjete......
To je model prije M70 ..
Ima ih na našem tržištu malo more, od onih koji žele zaraditi na njima tipa 1000 kn a ima i onih koji ih daju po 300-400 kn pa i manje samo da ih se riješe. Ima niklovanih po 600 kn, ma sve što ti srce poželi.
Po mom mišljenju ako je u tip-top stanju ne vrijedi više od 500 kn realno.
Neka me netko slobodno ispravi ako sam u krivu.
Ima ih na našem tržištu malo more, od onih koji žele zaraditi na njima tipa 1000 kn a ima i onih koji ih daju po 300-400 kn pa i manje samo da ih se riješe. Ima niklovanih po 600 kn, ma sve što ti srce poželi.
Po mom mišljenju ako je u tip-top stanju ne vrijedi više od 500 kn realno.
Neka me netko slobodno ispravi ako sam u krivu.
Radi se o pištolju Crvena zastava M67.
Naime, spremnik je po dužini skraćeni spremnik za CZ M57. To je bila začetna i prijelazna varijanta prema kasnijem M70.
Ne viđa ih se često, tu i tamo poneki. Mislim da će u budućnosti biti zanimljiv kolekcionarima.
Naime, spremnik je po dužini skraćeni spremnik za CZ M57. To je bila začetna i prijelazna varijanta prema kasnijem M70.
Ne viđa ih se često, tu i tamo poneki. Mislim da će u budućnosti biti zanimljiv kolekcionarima.
Ma ima ih ko u priči ! Kod mene u susjedstvu na konsignacijskoj prodaji ih ima pun kufer i njih i M70, cijena 300-400 kn. I još bonus ak ga kupiš dobiješ ulje za čišćenje ili nekakvu drugu glupost po izboru. pitam prijatelja i koliko si ih prodao u zadnjih 1 god ???? Odgovor. NITI jedan.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Ma ne kužim se ja u te cijene, to mi stari rekao da se raspitam i prodam al samo onome tko ima dozvolu. Mogu snimiti pa staviti na jutube snimku pištolja pa da se lijepo vidi kako i šta. A kako to funkcionira, tj ako nekome prodam, kako znam da taj ima dozvolu? I također kad murji kažem prodao sam pištolj kako to njima dokazati?
edit-zar se ne vidi na slici u kakvom je stanju?
edit-zar se ne vidi na slici u kakvom je stanju?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Za proceduru oko odjave i prodaje oruzja se najbolje raspitaj u referadi za oruzje u najblizoj PU. Uglavnom trebat ces nesto biljega za odjavu, ponište ti taj komad oruzja u oruznom listu i dalje nije tvoja briga... a taj koji kupuje ti mora pokazati papir "nabavnu dozvolu" (to nije bilokakav papir vec onako a da ne kazem da izgleda poput domovnice iz razloga da se nemoze krivotvoriti) inace nista od toga..
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"