Optike

Lovačke priče, iskustva, doživljaji, lovački psi, fotografije...
Post Reply
Snajper
Pozornik
Pozornik

Optike

Post by Snajper » 19 Aug 2011, 23:38

Ima li netko iskustva u lovu sa optikom Zeiss Diatal 6x42 i koja bi bila njena realna vrijednost naravno polovne na tržištu?
I još jedno pitanje,možda je ovdje netko upućen pošto koga god sam pitao nema pojma,za Seeadler marku optika?

ruger357
Razvodnik
Razvodnik

Re: Optike

Post by ruger357 » 22 Aug 2011, 14:46

Aha.imal ga,prodal ga,bil ok..rabljenog platil oko 300EUR-a jer je bil sa suhl montažom.ako je u dobrom stanju i bez montaže nebi ni više za njega dal mada novi modeli diatala su oko soma eura,i malo manje..za čeku čist ok,dobra sumračna vrijednost i radi bez greške,taj ti se nebu stresel! :A20: jbga,za pucanje u trku nije..seeadler je njemačka firma iz nurnberga,jeftiniji od top klase tipa zeissa ili swara..kod nas nema zastupnika ali ima ih po oglasima;ak je ok cijena i ispravan isplati se..još imam njihov dvogled i zadovoljan sam;ne koristim ga više često ali skoro 20 godina me dobro služil.

Snajper
Pozornik
Pozornik

Re: Optike

Post by Snajper » 23 Aug 2011, 17:36

Ma kolega mi nudi Seeadlera,nije još ni stavljena optika na pušku,potpuno nova i upakovana.Kupljena u Austriji a gledao sam na netu na njihovoj stranici da ta optika ima 15 godina garancije i cjena je oko 870 eura ako se ne varam pa me zanimalo iskustvo nečije u praksi ako je tko koristio te optike.Po cijeni i garanciji nebi trebala biti loša...

Post Reply