P. Tikka T3 Hunter 30-06
P. Tikka T3 Hunter 30-06
Prodajem pušku Tikka T3 Hunter 30-06 s EGW Picatinny railom i kutijom streljiva Sako. Puška je kupljena 12mj.2010 kod Fanzoja u Zagrebu. Iz puške nije nikad pucano, nošena jednom u lov. Imaocu nabavne dozvole. 8000 kn, fiksno!
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Re: P. Tikka T3 Hunter 30-06
Vrhunska preciznost, kvalitetna obrada, zatvarac odlican, mislim da best buy za tu cijenu i da daje najvise za tu cijenu a po preciznosti jedna u samom vrhu. Tko god da kupi Tikku prezadovoljan je 
puška kojom se nemožeš nigdje posramiti, jedina joj je mana (ovoj sa slike) što nije u uporabi već samo stoji i čeka novog vlasnika, bez obzira na kupca dobra mu kob i neka ga posluži bistro oko . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Da ja lovim ja bi ju odma kupil!
Za ovakve novce u ovakvom odličnom stanju - super buy!
Sretno kupcu!
Za ovakve novce u ovakvom odličnom stanju - super buy!
Sretno kupcu!
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Tri osvrta - sva tri pozitivna
Da malo zaspamamo temu (valjda se autor, a pogotovo big boss neće ljutiti), kaj mislite generalno o best buy karabinu za mladog lovca? Recimo, upala mi u oko browning x-boltica...
Da malo zaspamamo temu (valjda se autor, a pogotovo big boss neće ljutiti), kaj mislite generalno o best buy karabinu za mladog lovca? Recimo, upala mi u oko browning x-boltica...
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
Sve današnje puškice su lijepi dizajni, dobra obrada s približnim kvalitetama.
Browning je odlično oružje, masovno proizvedeno za šire tržište s pristupačnim cijenama.
Tika je manja proizvodnja, više okrenuta kvaliteti. Puška za lifetime!
Tvoji novci - tvoja odluka!
Moj glas je TIKA!!
Poz.
Browning je odlično oružje, masovno proizvedeno za šire tržište s pristupačnim cijenama.
Tika je manja proizvodnja, više okrenuta kvaliteti. Puška za lifetime!
Tvoji novci - tvoja odluka!
Moj glas je TIKA!!
Poz.
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Hvala Brankec na savjetu!
A koja bi optika bila primjerena za ovu pušku
A koja bi optika bila primjerena za ovu pušku
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
To opet ovisi za kakav lov treba, dal pogon, dali ceka, ili kombinirano. Vjerujem da bi najbolje pasala 1,5-6x42 optika, a sad koji proizvodjac, to ovisi o kolicini novca kojeg bi izdvojili. Meopta, ili Leupolda, nebi na Tikku stavljao nista ispod tog ranga. A za vise novaca KAHLES 
Za ovu dobru puškicu ništa ispod Leupolda!
Sve ostalo kak ti je Igy Boy napisal!
Sretno!
Sve ostalo kak ti je Igy Boy napisal!
Sretno!
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Evo solidne optike za pušku http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=7&t=4009
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Svakako dobra optika, i tko treba takav raspon povecanja (za long range) bit ce i vise nego zadovoljan s njom. Ali mislim da za ovu pusku nije najbolji izbor minimalno povecanje od 6,5X, jer je takva optika gotovo neupotrebljiva za pogonski lov, a i povecanje 20x zahtjeva vec dobar naslon. Za neku mach cijev, i LR streljastvo sigurno ce super posluziti. 
Puska je odlicna meni se jako svidjela , savrseno obrađen svaki detaljcic na pusci ,ALI bila mi je "premala " ne lezi svakom istovjetno , zato istu probajte prije kupovine kod vlasnika ili u nekom dućanu !!!!!
I meni se čini malena, dapače "mršava", ali takav mi je doživljaj i na Remingtonu i na Browning xboltu. Sve te, uvjetno jeftinije puške, su po tome slične, barem meni.
Ima li smisla razmišljati o naknadnoj izradi kundaka po želji ukoliko se ne naviknem?
Nadam se da nije previše off-topic
Ima li smisla razmišljati o naknadnoj izradi kundaka po želji ukoliko se ne naviknem?
Nadam se da nije previše off-topic
Ja sam malo poveci pa mi je takav utisak, meni nije legao ni Blaser
(bio mi kratak kundak)
Ima smisla naknadna izrada, bilo je tu na forumu ponuda za stock ( mislim da Mike zna više), cijena cca 1200 kn sto nije puno za prilagoditi ovako kvalitetnu pusku za pristojnu cijenu!!!
Ima smisla naknadna izrada, bilo je tu na forumu ponuda za stock ( mislim da Mike zna više), cijena cca 1200 kn sto nije puno za prilagoditi ovako kvalitetnu pusku za pristojnu cijenu!!!
Tikka spada u sam vrh u svijetu po preciznosti, i za te novce je definitivno best buy. Jasno je da serijski kundak ne moze odovarati svakom korisniku, pa nismo ni svi jednake tezine, visine, duzine ruku i sl., tako da je izrada kundaka po mjeri danas najnormalnija stvar za one korisnike kojima serijski bas ne lezi. Jos, izradom serijskog kundaka popravlja joj se balans pa ne dolazi do izrazaja niti trzaj u jacim kalibrima. 
Puška više nije na prodaju. Kad je oglas bio aktivan trebali su mi hitno novci, to je bio jedini razlog prodaje. Na pušci je sada optika Leupold vx-ll 3-9x40. Puška je upucana i prezadovoljan sam preciznošću. tikka su dosta lagane puške pa imaju izraženiji (jači) trzaj.Prle wrote:Da li je oglas još aktualan? Kako stupiti u kontakt ako je?