Tko se sjeća ovoga...
Moderator: karabalic
Tko se sjeća ovoga...
Za malo mlađe članove, legendarni dječji zračni pištolj CONDOR :
http://www.toyshouse.it/index.php?main_ ... e&pID=2399
Svojedobno nijedan pošteni "plac" ili primorski ljetni štandovi nisu mogli bez njih, cijena je bila okruglih 100 kuna, i još dobiješ uz to onu kutijicu žutih gumenih metkića !
http://www.toyshouse.it/index.php?main_ ... e&pID=2399
Svojedobno nijedan pošteni "plac" ili primorski ljetni štandovi nisu mogli bez njih, cijena je bila okruglih 100 kuna, i još dobiješ uz to onu kutijicu žutih gumenih metkića !
Re: Tko se sjeća ovoga...
sječam se toga jel ima toga di sada kupiti ??
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Cak ih se i ja sjecam... veli prijatelj, "imam zracni pistolj", ja se poveselio, 4,5mm diabole i to, taman imam kutijicu... kad on donese... CONDOR-a! Razocaranje na 100!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
U starom aranžmanu ne, al kolko vidim s vremena na vrijeme se pojave na aukcijama s cijenom višom nego što je kad se prodavao po štandovim, možda se može i cjenkati.karlo22hr wrote:sječam se toga jel ima toga di sada kupiti ??
To je baš recimo malo bolja igračka, taman za djecu do 10 godina, možda bolja nego oni plastični pištoljčići na žute kuglice, koji su po najnovijim saznanjima zabranjeni prodavati u RH kao igračke.
Unutar cijevi otprilike na sredini se nalazi jedna blokada koja izgleda kao da unutar kruga O stavite slovo H, (naravno bez srednje "prečke"), tako da su u startu performanse i potencijali tog gumenog metkića bitno smanjeni, to sam ja isturpijao i pritom malo i cijev proširio, al nije nakon toga bila (neka veća) razlika u performansama
Da se bar ja sječam toga bio bih tu negdje do vas....
ovako .....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Ja ga se jako dobro sjećam, ali nikada neću zaboraviti onaj dan kad me je prijatelj nagovorio da stavim taj žuti metak unutra i opalim sebi u ruku, boli ko' sam vrag ali poslije smo se smijali tome jer i on je napravio isto da se uvjeri kakav je to osjećaj!!
Ne kažu uzalud mladost = ludost, ali s vremenom kako godine idu i nije više do gluposti i zafrkancije!!
Pozzz
Ne kažu uzalud mladost = ludost, ali s vremenom kako godine idu i nije više do gluposti i zafrkancije!!
Pozzz
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
mislim da ga cak i negdje imam jos zatrpanog sa starim stvarima, sjećam se da ih je bilo i maskirnih...to su bili dani
mislim da se meni ovaj pokvario nakon mjesec dana opruga mu otišla i onaj pin kaj spaja natezac ali tko ga je imao lijepo se zabavio s njim
Ja sam s jednom plastičnom BB dosta kvalitetnom (izgledom) kopijom glocka 17L tek nakon što sam ga kupio ispalio kuglicu u dlan, "da ga testiram kolko je jak", aauuuu što je zabolilo (inače na nekim drugima i već starijima koji su toliko oslabili da si mogao puknut bez da te imalo jače zaboli).To je bilo vrijeme kad su bili samo manualni BB pištoljčiči, ove airsoft ludorije nisu još bile ni u planu kod nas.PUNISHER1987 wrote:Ja ga se jako dobro sjećam, ali nikada neću zaboraviti onaj dan kad me je prijatelj nagovorio da stavim taj žuti metak unutra i opalim sebi u ruku, boli ko' sam vrag ali poslije smo se smijali tome jer i on je napravio isto da se uvjeri kakav je to osjećaj!!
Pozzz
Moj Condor je neslavno završio pri "experimentalnom, dosadno mi je pa da vidimo što ima" rastavljanju, ispao mi neki dio na kuhinjski pod, i nikako ga nisam uspio pronaći, a nakon toga se više nije mogao napet, preklopljena cijev je samo labavo visila, tako da je ubrzo završio u smeću, što je šteta jer bi ga danas volio vidjet i možda popravit nekako.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da, to su inace poznati dijelovi, TOPLJIVI u kontaktu sa podnom podlogom, tvz. topivi u betonu!gun_hater wrote:ispao mi neki dio na kuhinjski pod, i nikako ga nisam uspio pronaći
Kako misliš za mlađe članove?gun_hater wrote:Za malo mlađe članove, legendarni dječji zračni pištolj CONDOR :
!
U mojoj mladosti nije bilo takvih pljuca!
(Majk, već vidim tvoj komentar...
Horvat, ti i Isus dok ste se skupa igrali ko klinci, nije puno stvari bilo!

----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Deda Horvat je napredan... on je imao igracke koje su vec onda "pucale" rafalno
http://novine.novilist.hr/images/clanci ... 261299.jpg
=)

http://novine.novilist.hr/images/clanci ... 261299.jpg
=)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://www.njuskalo.hr/sportska-oprema- ... as-3424802
Evo jedonga na njuskalu =)
Evo jedonga na njuskalu =)
Skuplji je 50 kuna nego kad se prodavao prije 15ak godina, znači da netko valjda računa na kolekcionarsku vrijednost