GAMO HUNTER 1250 5.5 mm
Moderator: karabalic
Re: GAMO HUNTER 1250 5.5 mm
ma zapali te lega i onda te to grži mjesec dva i onda pušiona prodaji .
nisam kupio novu nego korištenu za 2200 kn sad ju prodajem nakon 2mj .
nisam više za to zagrijan.
nisam kupio novu nego korištenu za 2200 kn sad ju prodajem nakon 2mj .
nisam više za to zagrijan.
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI! ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
DALI SE U LIJEPOJ NAŠOJ MORE KUPITI ?
HW 97 K 5.5 ILI
HW 97KT 5,5 ali bez oni divljčki cifr sa njuška ,
8000 kn i to jer vani su stvarno cjene koje reče drug karabalič.
gledao stranicu Domjanković d.o.o. ali nevidjeh .
HW 97 K 5.5 ILI
HW 97KT 5,5 ali bez oni divljčki cifr sa njuška ,
8000 kn i to jer vani su stvarno cjene koje reče drug karabalič.
gledao stranicu Domjanković d.o.o. ali nevidjeh .
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI! ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ili barem
AIR RIFLE HW 77
jako lijepa !
kažu i jako precizna puška vani
4oo evra i nešto sitno
AIR RIFLE HW 77
jako lijepa !
4oo evra i nešto sitno
karabaja wrote:ili barem
AIR RIFLE HW 77
jako lijepa !
4oo evra i nešto sitno
HW nečeš nač na njuškalu dulje od 1 dana, ja sam svoju 97 prodao za 10 minuta, a ona od 8000 kn je HW 100 PCP
Najeftinija varijanta da se uveze HW 77 ili 97 s 7,5J ili 175m/s ili 135 m/s u 5,5 kalibru je iz Njemačke i moraš kupiti FAC oprugu, pa rastavljati novu puški ITD i to košta minimalno 450e.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Kolega karabalic,
mene zanima samo koliko je bila točno poštarina iz DE kada si kupovao HW97, i da li se plaća carina jer je HW97 EU proizvod, ako da koliko posto?
Koliko znam, cijena u HR = cijena u DE bez njihovog mervera + poštarina, pa na sve to carina (ako je ima), i na kraju PDV na sve skupa.
mene zanima samo koliko je bila točno poštarina iz DE kada si kupovao HW97, i da li se plaća carina jer je HW97 EU proizvod, ako da koliko posto?
Koliko znam, cijena u HR = cijena u DE bez njihovog mervera + poštarina, pa na sve to carina (ako je ima), i na kraju PDV na sve skupa.
damir971 wrote:Kolega karabalic,
Do 5 kg poštarina je 34eura, plača se carina 7% bez obzira što je roba iz EU,
A ovaj izračun ti je dobar nadodaš još 200 kn za transfer novca i tečaj po prodajnaom.
morat ču cimniti lipo kanadu da vidim koliko je u njiha pa kad mi lega bude dolazio na godišnj ponese mi ju AAAAAAA,imali u kanaddi dozvola ili je ko u nas brez , znali tko može li to uopće tako sve legalno prijavi ju .jer vidim da likovi pišu kako prodaju pušku dobivenu na poklon iz kanade .
MORAT ĆU IZGLEDA MI OVU PILU KUPITI !!!!
@ karabalic
Do 5 kg poštarina je 34eura - Kako si provukao pušku od 4,3kg+ambalažu+dodatnu oprugu+gratis kutija diabola+uputstva i računi do 5kg??
plača se carina 7% bez obzira što je roba iz EU. - Hvala na info.
A ovaj izračun ti je dobar nadodaš još 200 kn za transfer novca i tečaj po prodajnaom.
- da li je plaćano karticom ili preko banke pa je tolika provizija??
@ karabaja
Koja tebe puška konkretno zanima (model), i koliko ti para imaš??
Tek tada možemo napraviti točan izračun.
Do 5 kg poštarina je 34eura - Kako si provukao pušku od 4,3kg+ambalažu+dodatnu oprugu+gratis kutija diabola+uputstva i računi do 5kg??
plača se carina 7% bez obzira što je roba iz EU. - Hvala na info.
@ karabaja
Feinwerkbau 300S cal. 4,5isplati li se ovo uzeti polovno damir971 vidim da se kontaš i koliko to može vrediti polovno HVALA?
A konkretno bi me zanimala HW 77 ili 97 alirealno bez pumpanja jer ja nisam čovjek koji se da lako nagovoriti !
A konkretno bi me zanimala HW 77 ili 97 alirealno bez pumpanja jer ja nisam čovjek koji se da lako nagovoriti !
Nisam provukao nego su Švabe toliko zaračunaledamir971 wrote:@ karabalic
Do 5 kg poštarina je 34eura - Kako si provukao pušku od 4,3kg+ambalažu+dodatnu oprugu+gratis kutija diabola+uputstva i računi do 5kg??![]()
plača se carina 7% bez obzira što je roba iz EU. - Hvala na info.![]()
A ovaj izračun ti je dobar nadodaš još 200 kn za transfer novca i tečaj po prodajnaom.- da li je plaćano karticom ili preko banke pa je tolika provizija??
@ karabaja
O Feinwerkbau 300S ne znam puno, pa ne bi o tome govorio.karabaja wrote:Feinwerkbau 300S cal. 4,5isplati li se ovo uzeti polovno damir971 vidim da se kontaš i koliko to može vrediti polovno HVALA?
A, što se tiče HW 77/97, to su modeli koji i mene zanimaju, i koji su u planu za nabavu kada riješim neke druge stvarčice.
1.
Moraš se odlučiti koji model?
HW77 ima mehaničke ciljnike koji se mogu skinuti (i prednji) kada se namontira optika, dok HW97 nema ciljnike, niti se mogu naknadno montirati. To znači ju da moraš koristiti isključivo s optičkim ciljnikom.
To moraš sam odlučiti kako ćeš ju koristiti.
2.
Što se tiče mehanike, to su potpuno jednaki modeli (okidač, opruga,..)
77 ima u dugačkoj (standardnoj) verziji cijevi od 47cm, i K (kurtz - kratka) verzija, 37cm cijev. Po meni ova dugačka verzija nema nikakvu prednost, što je dokazano u FT takmičenjima gdje ljudi koriste skoro pa isključivo K verziju.
97 je samo kratka verzija cijevi 30cm.
Ukupna dužina je skoro ista, najbolje da sam pogledaš ovdije http://www.weihrauch-sport.de/seiten/de ... 0Daten%202
3.
Pošto je uvoznik za HR, u najmanju ruku neozbiljan (ja bi rekao totalno zakurac
Proučavanjem on-line trgovina došao sam do zaključka da je najpovoljnija: http://www.versandhaus-schneider.de/
To je trgovina u kojoj je i kolega karabalić kupovao puno toga. Po njegovom iskustu dostava je oko 15 dana (po meni savršeno)
Njemci imaju ograničenje snage od 7,5J za slobodnu prodaju, ALI za Export imaju setove sa dodatnom (originalnom) oprugom koja se stavi u paket, pa ju kupac sam sebi namontira. Zato je jako bitno da se odabere opcija Luftgewehre - Kleine Sets, u kojemu se mora odabrato opcija Export Feder, i to znači da uz pušku dolazi u paketu FAC (opruga pune snage). U pušku je ugrađena opruga od 7,5J jer je tako po njihovom zakonu. Uz oprugu se dobije još kutija nekih diabola i 10 papirnatih meta. Sve to poskupljuje pušku za samo 5-6 Eura!!
4.
Možeš odavde izabrazi sam: http://www.versandhaus-schneider.de/ind ... 43_948_954
Evo par primjera pušaka HW77K (odabrao sam 5,5mm kalibar koji si naveo da želiš):
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/18004
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/18024
HW97:
bez prigušivača (mada je na slici):
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/18194
sa prigušivačem:
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/18214
plava (kao što je imao kolega) s prigušivačem:
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... ts_id/1824
OPTIKA JE SAMO SIMBOLIČNA NA SLIKAMA, I NIJE DIO KOMPLETA.
5.
Izračun konačne cijene (pogreška +/- 100kn)
Odabrao sam HW97 sa prigušivačem (srednji model). http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/18214
Cijena 342,95 EUR s njemačkim PDV-o (popularno zvani "merverštojer"
Da di dobili cijenu bez PDV-a oduzimamo 16% (skidanje poreza u nazad)
342,95 - 16% = 288,08 - (cijena bez mervera)
288,08 + 34 (poštarina) = 322,08 - cijena do carine
322,08 + 10% (carina) = 354,29
354,29 + 23% (PDV) = 435,77 Eura
435,77 Eura = 3.300 kn
3.300 kn + troškovi transporta novaca (ako se ide preko uplate bankom ) cca. 200 kn= 3.500 Kn
(Ako se ide direktno on-line plaćanje, ovoga ili nema ili je par kuna provizija.)
KONAČNA CIJENA = 3.500 kn
Dobijete vrhunsku, potpuno novu pušku (junfericu
Uzeo sam u izračun srednu cijenu. Ako se ide na opciju bez prigušivača, ili na 77 klasičnu, onda se uštedi 200-tinjak kuna. Također se može potrošiti dodatnih 200-300kn ako se ide na "šarene" kundake.
Formula je tu, pa računajte.
Hvala druže damir971 .
moram se raspitati ko što rekoh u roda u nemačku i u kanadu ko bi mi to mogao rješiti.da se uštedi štogod za oprugu i za dijabole ako ništa drugo .
http://www.weihrauch-sport.de/seiten/de ... 0Daten%202
znam za tu stranicu imam ju usnimitu tu sam i ja gledao da su najeftiniji.
A drug DOMJANKOVIĆ d.o.o. naja a vidim na forumu živa pjesma kako će on biti uvoznik i bla bla bla za više vrsta kvalitetnog zračnog oružja . ILI MOŽDA GREŠIM ???
moram se raspitati ko što rekoh u roda u nemačku i u kanadu ko bi mi to mogao rješiti.da se uštedi štogod za oprugu i za dijabole ako ništa drugo .
http://www.weihrauch-sport.de/seiten/de ... 0Daten%202
znam za tu stranicu imam ju usnimitu tu sam i ja gledao da su najeftiniji.
A drug DOMJANKOVIĆ d.o.o. naja a vidim na forumu živa pjesma kako će on biti uvoznik i bla bla bla za više vrsta kvalitetnog zračnog oružja . ILI MOŽDA GREŠIM ???
Ima samo jedna pogreška, carina je 7%, a ne 10% kako sam stavio, i to spušta cijenu za 10-tak Eura.
p.s.
To s rodbinom je uvijek gnjavaža.
Ne isplati se raditi nikakve šverc-komerc gluposti.
Ako imaš love kupi nešto od ovoga, ako ne ništa.
Da je ima kod Domjankovića, sigurno ne bi bila jeftinija od ove kombinacije.
Kanadu slobodno zaboravi.
p.s.
To s rodbinom je uvijek gnjavaža.
Ne isplati se raditi nikakve šverc-komerc gluposti.
Ako imaš love kupi nešto od ovoga, ako ne ništa.
Da je ima kod Domjankovića, sigurno ne bi bila jeftinija od ove kombinacije.
Kanadu slobodno zaboravi.
Ma ne švera nego da oni plate pošalju a onda ja gutu njima ,
pa koja kunica se zaradi na tim slanjima tećaju uplate kuna euro .
puška je stvarno prekrasna moram ju jednostavno kupiti.
.
pa koja kunica se zaradi na tim slanjima tećaju uplate kuna euro .
puška je stvarno prekrasna moram ju jednostavno kupiti.
.
Donju Blue sam posjedovao ali 97 bez nišana, ja preporućam 4,5 mm.
Nudi mi drugar vaku optiku vredi li to novo nekorišteno .
stavljati na GH1250 5,5mm
stavljati na GH1250 5,5mm
- Attachments
-
- gamo_1___3_9x40_wr_scope_808.jpeg (8.47 KiB) Viewed 468 times
lipog li jutros jutra pa reko da malo isprobamo kako pila puca , ovako ja to sebi umisli i ???
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Zanimljivo rijesenje =) iako bih ja dizalicu stavio naprijed da ostavi vise mjesta za naslon na rame kod kundaka, i malo stabilniji cvrsci stol mozda? =) inace super =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
OVAKO TO RADI HRVATSKI SNAJPERISTA BEZ OPTIKE !!
GAMO HUNTER 1250 5.5mm
DIABOLE GAMO PRO HUNTER
ALI KAD STIGNU JBS 15.89 gr DIT ČE ŽETVA.
JEDAN JE ČAK POGOĐEN U PRETRČAVANJU I NEKA MO ONDA NETKO KAŽE KAKO JE GAMO SMEĆE NIJE SAMO JOJ TREBA TEŽA DIABOLA I ODMA JE PRECIZNOST VRHUNSKA.
GAMO HUNTER 1250 5.5mm
DIABOLE GAMO PRO HUNTER
ALI KAD STIGNU JBS 15.89 gr DIT ČE ŽETVA.
JEDAN JE ČAK POGOĐEN U PRETRČAVANJU I NEKA MO ONDA NETKO KAŽE KAKO JE GAMO SMEĆE NIJE SAMO JOJ TREBA TEŽA DIABOLA I ODMA JE PRECIZNOST VRHUNSKA.