GUNS PLANET TRIESTE
GUNS PLANET TRIESTE
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Re: GUNS PLANET TRIESTE
Kad nam neces dati neki komentar na taj "Guns planet" onda cu ja komentirati
.
Meni se cini da to nije niti "guns asteroid" a kamoli planet!
Meni se cini da to nije niti "guns asteroid" a kamoli planet!
Komentar i ostatak slika moram postaviti na http://www.hoplon.info,ali sam bio u gužvi pa nisam stigao.
Ima dobrih noževa (većinom Benchmade), opreme i štošta, a može se sve i naručiti.
Ima dobrih noževa (većinom Benchmade), opreme i štošta, a može se sve i naručiti.
Evo, postavljeno na http://www.hoplon.infosa tekstom i više fotki. Inače, dečki pucaju IASC i IDPA, a kod njih se može naručiti sve što hoćete, kada stvar stigne, jave telefonom. Govore engleski, znaju i ponešto slovenski i hrvatski. Ova vitrina je znala biti i punija, očito je taj dan dosta toga bilo prodano. U svakom slučaju, još se uvijek u Trstu isplati kupiti američko oružje zbog odnosa dolar - euro.
Ovaj tjedan forum na http://www.hoplon.infone radi, dotjerujemo ga kako bi bio bolji. Ostali dio radi, novosti se dopunjuju dnevno, ima puno fotki sa tekmi i video klipova, pa tko želi nešto vidjeti, WELCOME.
Kako je forum maknut, evo fotki:
Jedno 150,00 €
hvala za slike, nisam uspio pronaći nigdje cjenu u europi za pušku u trgovini lever action.
ovaj rosi što je izložen, je nov ili polovan, da li Vam je poznato koliko izađe kad ga uvezem (po računu s foruma izađe oko 1050 Eur).
još jednom hvala za slike, konačno sam uhvatio pravac.
ovaj rosi što je izložen, je nov ili polovan, da li Vam je poznato koliko izađe kad ga uvezem (po računu s foruma izađe oko 1050 Eur).
još jednom hvala za slike, konačno sam uhvatio pravac.
Nema na čemu, mislim da je onaj rossi bio nov, ali nisam baš siguran. A možda je najbolja solucija blackpowder, pogledaj što nudi, mislim da nije ništa lošije od onog što tražiš.
Pozdrav,
Da li netko može opisati proceduru eventualne kupovine revolvera na crni barut u spomenutom dućanu?
Da li netko može opisati proceduru eventualne kupovine revolvera na crni barut u spomenutom dućanu?
To ti je već nekoliko puta bilo obrađeno na ovom forumu.
Najprije malo "prelistaj" forum.....pa ak jne nađeš onda postaviš pitanje. OK??
Najprije malo "prelistaj" forum.....pa ak jne nađeš onda postaviš pitanje. OK??
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Naravno. Čak sam i zakon prije pročitao. No koliko razumijem te stvari, Italija nema zajedničke granice sa HR. To onda znači da mora preko SLO. AKo ide preko SLO onda moram od njih tražiti dozvolu za prepeljavanje stvari koju još nemam,nego tek trebam nabaviti. Što znači da ne mogu niti dobiti dozvolu, pa bi prijevoz preko SLO bio sa one strane zakona. Onda opet ne mogu stvar prijavit u HR jer nije obavljena propisna procedura, i jer nije prešla preko SLO. Dakle, ja ovo ne smijem sam od nositi od Italije do HR.
Kad sam pitao kako ide eventualna procedura, onda sam mislio upravo na spomenuti problem.
Ako griješim, molim, ne uzmite za zlo, jer ne znam.
E, sad, da li tko ima kakav konkretni odgovor na ovo? Ako ima, vrlo bih cijenio konkretan odgovor.
Kad sam pitao kako ide eventualna procedura, onda sam mislio upravo na spomenuti problem.
Ako griješim, molim, ne uzmite za zlo, jer ne znam.
E, sad, da li tko ima kakav konkretni odgovor na ovo? Ako ima, vrlo bih cijenio konkretan odgovor.
Ma stvar ispada da kad poplaćaš sve moguće dozvole i papirologiju oko izvoza pa uvoza ......da ti navedena pljuca ispadne preskupa....daleko skuplja nego je možeš kupiti kod Rusana. Nešto povoljnija varijanta je bila da kupiš u SLO i da ti trgovac donese na granicu (usput kad nosi i ostalo vatreno) ali niti to nije vrijedno svekolike zajebancije. Ući ćemo mi u EU (ak se do tada ne raspadne) pa ti papirologija ne bude trebala 
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
Ma Rusan je OK, ali sada nema na lageru stvari koje bih želio (Pietta 1860 sa 5.5" cijevi).