LIGA PIŠTOLJ i REVOLVER- GSK " OSIJEK "1784
Moderator: Original_G
LIGA PIŠTOLJ i REVOLVER- GSK " OSIJEK "1784
Prvo kolo 18.08.2012.
Drugo kolo 25.08.2012.
Treće kolo 01.09.2012.
Finale lige 15.09.2012.,
Sva natjecanja počinju u 09:00 h.
Napomena:
U finale se ulazi sa jednim najboljim rezultatom kojem se dodaje rezultat u finalu.
U "A" finale ulaze strijelci od 1-8 mjesta a u "B" finale od 9-16 mjesta.
Kotizacija po nastupu je 20 Kn.
Nagrade za 1-3 mjesta medalje za "A" i "B" finalu.
Roštilj.
Ako sam nesto zaboravio slobodno dopišite.
p.s.
"Kralj preciznog pucanja" biti će organiziran 28.09.2012.,nagrad 300 Kn ; roštilj
Drugo kolo 25.08.2012.
Treće kolo 01.09.2012.
Finale lige 15.09.2012.,
Sva natjecanja počinju u 09:00 h.
Napomena:
U finale se ulazi sa jednim najboljim rezultatom kojem se dodaje rezultat u finalu.
U "A" finale ulaze strijelci od 1-8 mjesta a u "B" finale od 9-16 mjesta.
Kotizacija po nastupu je 20 Kn.
Nagrade za 1-3 mjesta medalje za "A" i "B" finalu.
Roštilj.
Ako sam nesto zaboravio slobodno dopišite.
p.s.
"Kralj preciznog pucanja" biti će organiziran 28.09.2012.,nagrad 300 Kn ; roštilj
Tko leti i puca vrijedi !
Re: LIGA PIŠTOLJ i REVOLVER- GSK " OSIJEK "1784
Prvo kolo lige je završeno.
Dojmovi su više nego pozitivni. Ovo bi trebao biti ogledni primjer kako se jedno natjecanje može organizirati sa minimalnim financijskim sredstvima. Mete ne moraju biti nove novcate da bi se ocjenili pogotci. Sudac ne mora samo suditi nego se može i natjecati te sam sebi ocjeniti metu! Naravno to podrazumijeva da su ti isti suci časni i pošteni u što danas nije bilo ni najmanje sumnje!
Nažalost, mnogi su strijelci još uvijek na godišnjem odmoru te će biti zanimljivo pratiti tko će ući u finale.
za GSK " OSIJEK "1784
p.s. Ovo je moje osobno mišljenje a vjerujem da nisam jedini koji je stekao takav dojam.?
Dojmovi su više nego pozitivni. Ovo bi trebao biti ogledni primjer kako se jedno natjecanje može organizirati sa minimalnim financijskim sredstvima. Mete ne moraju biti nove novcate da bi se ocjenili pogotci. Sudac ne mora samo suditi nego se može i natjecati te sam sebi ocjeniti metu! Naravno to podrazumijeva da su ti isti suci časni i pošteni u što danas nije bilo ni najmanje sumnje!
Nažalost, mnogi su strijelci još uvijek na godišnjem odmoru te će biti zanimljivo pratiti tko će ući u finale.
p.s. Ovo je moje osobno mišljenje a vjerujem da nisam jedini koji je stekao takav dojam.?
Pohvala dečkima iz Osijeka, dali su lijepu lekciju, mnogi perfekcionisti i pričalice od njih imaju što naučiti, kako uz malo novca i truda možemo doći do onoga za čim većina klasičnih strijelaca u nacionalnom progamu čezne - veći broj natjecanja kroz godinu. Bilo bi lijepo da se i ostali ugledaju na njih, prvenstveno mislim na Zagreb i njegove strijelce. Najtecanje je došlo u pravom trenutku za dizanje forme uoči kvalifikacija za PH. Hvala još jednom dečkima na gostoprimstvu i lijepoj organizaciji.
Jedina zamjerka je izostanak biltena ili tablice s rezultatima na kraju natjecanja.
Jedina zamjerka je izostanak biltena ili tablice s rezultatima na kraju natjecanja.
Evo stize i bilten! svi koji su na prijavnici ostavili email adresu su dobili bilten 
- Attachments
-
- POREDAK.pdf
- (177.75 KiB) Downloaded 75 times
- oštrostrijelac
- Poručnik

Poseban
Uspješne nastupe i u preostalim natjecanjima vam želim
Oštri
Kao što sam ranije napisao, biti će zanimljivo pratiti rezultate kroz ostala kola.
Dosta strijelaca nije se natjecalo jer su vjerojatno na GO, posebno oni od kojih se očekuje osvajanje najviših mjesta na predstojećem županijskom i državnom natjecanju.
Siguran sam sa će neki majstori poprilično podići rezultat već u drugom kolu.
Što se tiće broja natjecatelja koji su sudjelovali, sumnjam da bi ih se toliko okupilo da je natjecanje organizirano u ZG, pa da im se pridruži i susjedne županije. Volio bi da griješim al vjerujem da sam u pravu.
Šta vi mislite
I onda se neki čude što će se u OS slijedeće godine opet organizirati EPSO !
Dosta strijelaca nije se natjecalo jer su vjerojatno na GO, posebno oni od kojih se očekuje osvajanje najviših mjesta na predstojećem županijskom i državnom natjecanju.
Siguran sam sa će neki majstori poprilično podići rezultat već u drugom kolu.
Što se tiće broja natjecatelja koji su sudjelovali, sumnjam da bi ih se toliko okupilo da je natjecanje organizirano u ZG, pa da im se pridruži i susjedne županije. Volio bi da griješim al vjerujem da sam u pravu.
Šta vi mislite
I onda se neki čude što će se u OS slijedeće godine opet organizirati EPSO !
rezultati nakon drugog održanog kola...
- Attachments
-
- fwdrezultatiiikolaligegskcentar.zip
- (501.82 KiB) Downloaded 65 times
... ti bi prvi znao da ih imam.
Čeka se da dobiju na važnosti.možda budu prije kiše
Čeka se da dobiju na važnosti.možda budu prije kiše
Rezultati trećeg kola
- Attachments
-
- PIŠTOLJ.pdf
- (220.86 KiB) Downloaded 56 times
-
- REVOLVER.pdf
- (191.09 KiB) Downloaded 38 times
-
- POREDAK.pdf
- (347.47 KiB) Downloaded 50 times
Sutra se puca finala, nadam se da će biti zanimljivo jer dvojica nas krecemo večeras iz Zagreb.
...možda smo blesavi al ipak se veselimo sutrašnjem natjecanju!
U Zagrebu se proširila fama kako lete komarci teroristi i da je opasno za zdravlje putovati u OS!
Svakog uočenog" teroristu"osobno cu da smaknem
...možda smo blesavi al ipak se veselimo sutrašnjem natjecanju!
U Zagrebu se proširila fama kako lete komarci teroristi i da je opasno za zdravlje putovati u OS!
Svakog uočenog" teroristu"osobno cu da smaknem
VAs dvojica bi mogli i na pivo navratiti vecers? 
https://SecretPrivat.com - Miso Lexii Ana Vavx Evelynn Courtney Oryna Virgin - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Live Video Dating
Prijatelju samo ako služe Osječkocanon11 wrote:VAs dvojica bi mogli i na pivo navratiti vecers?
Istočna piva ne pijem a ostala imam i u zG
Javi lokaciju.
p.s. Došli u Karlovac na turnir a sudac pije Jelen pivo ! Da ne kažem da su dan ranije otvoreni Dani karlovačkog. Toliko o lokal patriotizmu.
Reko bi jedan pokoj mu duši "Živio rođo"!
Pa pivce za živce na streljani
imaš broj pa se javi kad stignete
https://SecretPrivat.com - Miso Lexii Ana Vavx Evelynn Courtney Oryna Virgin - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Live Video Dating
Upravo stigli
Put je trajao 5 sati i to autocestom
Malo smo obišli Vikovačke jeseni
Malo je kasno ili
Put je trajao 5 sati i to autocestom
Malo je kasno ili
Šperac imaš li finalnu tablicu lige i rezultati A i B finala?
prijatelju ti bi prvi saznao
p.s. skrivaju se rezultati zbog državnog natjecanja
p.s. skrivaju se rezultati zbog državnog natjecanja
[petak?
p.s.
[/quote]
p.s.