od 5.6.2012 dozvole

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Re: od 5.6.2012 dozvole

Post by danijel 357 » 04 Aug 2012, 22:13

Balasevic je to ljepo rekao... a sta ces tsko nam je kako nam je...al zivcira me sto eto sitna i postena raja uvjek nadrapa....nije kriva sluzbenica na salteru ni patrola ni ona sto prodaje biljege ni covjek u redu ispred tebe kriva je bolesna glava koja i ovo malo jada cjedi iz vec prenapacenog naroda...no ovo nije forum za te stvari i nebi u detalje...ovdje mogu rec samo VELIKO HVALA za savjete i pomoc oko teme na bazi koje je forum.

P.L.R.

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 08 Aug 2012, 16:23

cujte ovo Treba saducic za puske za zracnicu ??????.....
hahaha nemores vjerovat....jel ima,tko polovan ...jbt koje su to retardirane glave smislile....hej! za zracnicu aluminijski sanduk.!!!!!

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 08 Aug 2012, 16:25

a ako nemam sanducic navodno mogu zaaplijenit pusku....HALO!!!
ODMA JU PRODAJEM I KUPUJEM NA CRNO NEKU ZVIJER JOS JACU OD NJE!!!!

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 15 Aug 2012, 16:01

ehh ovak! bio je stricek i ispricao se jer je trazio saducic za drzanje oruzja! netreba za zracnicu... valjda nakon sto su mu nadredjeni ocitali bukvicu jer sam zvao sve koga sam znao i vrlo energicno obiasnio zakonik kojeg nisu procitali....
eto! dosao popisao ukucane provjerit ce dali su kaznjavani (stara,sesta,sestric,ja) i otisao se raspitat kod dva susjeda dali smo ratoborni dali se svadjamo dali ko problematicni valjd izgedam da cu pravit nuklearno neko oruzje pa toliko provjera....i to je to sad cekam potvrdu o posdovanju zracne puske....dalje opet javim ak kaj novog izmisle.....

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 15 Aug 2012, 16:39

hahaha provjera za zracnu pusku isto kao i za vatreno oruzje... alaj ga pretjeruju...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

krky
Civil
Civil

Post by krky » 15 Aug 2012, 19:22

danijel 357 wrote:ehh ovak! bio je stricek i ispricao se jer je trazio saducic za drzanje oruzja! netreba za zracnicu... valjda nakon sto su mu nadredjeni ocitali bukvicu jer sam zvao sve koga sam znao i vrlo energicno obiasnio zakonik kojeg nisu procitali....
Najgori su oni koji površno pročitaju zakon i onda se prave pametni, dobro si napravio kad si se žalio :A25:

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 15 Aug 2012, 22:22

Mike_Torello wrote:hahaha provjera za zracnu pusku isto kao i za vatreno oruzje... alaj ga pretjeruju...
Dobra stara komunistička vremena oružje će imati samo podobni....!!! :A21:
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

karabaja
Razvodnik
Razvodnik

Post by karabaja » 16 Aug 2012, 00:58

Mike_Torello wrote:hahaha provjera za zracnu pusku isto kao i za vatreno oruzje... alaj ga pretjeruju...

HA HA HA ili ne bili cipelići kodmene pa isto i kao danijela 357 svi ukućani popis pa susjedi pa jesi li kažnjavan pa aluminijski sanduk koji se mere zaključat i njemu da se puška čuva ili ako nemaš ode puška sunjima . ja nasreću ima
bla bla bla evo potvrda !!!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI! ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 16 Aug 2012, 17:34

ma volio bi da se opet zarati odma bi puske podjelili i u vrtice a ovako sad neznaju vise kak lovu namaknut grom ih spalio...netreba sanduk al ovo ostalo ko za vatreno oruzje .....totalne gluposti ak cu upucat susjeda necu sigurnno zracnicom ....

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by karabalic » 18 Aug 2012, 11:11

danijel 357 wrote:ehh ovak! bio je stricek i ispricao se jer je trazio saducic za drzanje oruzja! netreba za zracnicu... valjda nakon sto su mu nadredjeni ocitali bukvicu jer sam zvao sve koga sam znao i vrlo energicno obiasnio zakonik kojeg nisu procitali....
eto! dosao popisao ukucane provjerit ce dali su kaznjavani (stara,sesta,sestric,ja) i otisao se raspitat kod dva susjeda dali smo ratoborni dali se svadjamo dali ko problematicni valjd izgedam da cu pravit nuklearno neko oruzje pa toliko provjera....i to je to sad cekam potvrdu o posdovanju zracne puske....dalje opet javim ak kaj novog izmisle.....
Ni ovaj dio mi ne drži vodu jer kod nas ide bez ikakvih provjera i sl. Nije čula rekla nego iz iskustva.

@strićek došao se i isprićao, ja bi to zražio napismeno kao što je on sastavljao zapisnik, pa bi ga priložio ovdje na forumu. :A25:

Ja sve pa izračno držim u sanduku i tj sanducima tako da je to po meni jedan dio koji bi trebao biti neizostavan je i zračno je isto ORUŽJE, a neke PCP puške premašuju malokalibarsko vatreno s energijom. Pa sada pušku od 300J zračnu dali držati zaključanu ili ne pitanje je sada :?:

lp

karabalić
Volim crno pa makar i ofarbano.......

karabaja
Razvodnik
Razvodnik

Post by karabaja » 21 Aug 2012, 11:04

karabalic wrote:
Ni ovaj dio mi ne drži vodu jer kod nas ide bez ikakvih provjera i sl. Nije čula rekla nego iz iskustva.

@strićek došao se i isprićao, ja bi to zražio napismeno kao što je on sastavljao zapisnik, pa bi ga priložio ovdje na forumu. :A25:

Ja sve pa izračno držim u sanduku i tj sanducima tako da je to po meni jedan dio koji bi trebao biti neizostavan je i zračno je isto ORUŽJE, a neke PCP puške premašuju malokalibarsko vatreno s energijom. Pa sada pušku od 300J zračnu dali držati zaključanu ili ne pitanje je sada :?:

lp

karabalić

DA POGOTOVO AKO SE IMA DIJECU JER ONI PRVO NAPRAVE SRANJE PA ONDA TEK RAZMIŠLJAJU , A TADA JE KASNO !
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI! ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 21 Aug 2012, 16:46

Ma o cem pricamo pa vec bi pobili pola svjeta do sad nije trebalo nist sad treba i
bunker kopat za zracnicu.. to je samo porez na budale i naivne....ima ljudi drze bombe i topove po garazama njima netreba nist....gluposti ....

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 21 Aug 2012, 22:04

Joj daj ne drobi sa bombama i topovima... prvo jer nema veze sa ovom temom, drugo jer takvi uopce nisu u evidenciji da to posjeduju niti smiju posjedovati i koga boli k***c kako to drze, tj, jeli u ormaru ili nije ionako je ilegalno i nece im nitko doci raditi zapisnik o pravilnom drzanju vatrenog oruzja... a niti ce placati porez za to sto posjeduju. Ajmo vise zavrsiti to prepucavanje jer smo svi na istoj strani, i zvucim kao pokvarena ploca kada kazem da svaka PP ima svoj nacin tumacenja ZoO i da svaki traze razlicite uvjete vezanje za posjedovanje oruzja... kod mene ne treba ormar, kod nekoga treba betonski bunker i sta sad? jel to znaci da cemo se prepirati oko necega sto vec i zirafe na grani znaju...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

sin
Skupnik
Skupnik

Post by sin » 22 Aug 2012, 08:47

Repetitio est mater studiorum ;)
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!

ćuturica
Skupnik
Skupnik

Post by ćuturica » 23 Aug 2012, 03:55

danijel 357 wrote:Ma o cem pricamo pa vec bi pobili pola svjeta do sad nije trebalo nist sad treba i
bunker kopat za zracnicu.. to je samo porez na budale i naivne....ima ljudi drze bombe i topove po garazama njima netreba nist....gluposti ....
bez uvrede al ovo može napisati samo djete ili tup čovjek,nadam se da si prvo :D

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 23 Aug 2012, 17:05

valja znat procitat da bi se shvatilo o cem pricam....a za ovo se slazem svaka pp ima svoju politiku..zato i jest banana drzava....

karabaja
Razvodnik
Razvodnik

Post by karabaja » 08 Sep 2012, 23:17

Članak 32.
Vlasnik oružja dužan je oružje održavati u ispravnom stanju, pravilno i pozorno rukovati njime.
Oružje je zabranjeno upotrebljavati na javnim mjestima ili na mjestima gdje se može ugroziti sigurnost građana.
Lovačko oružje ne smije se upotrebljavati izvan lovišta, civilnih strelišta ili drugih mjesta određenih za vježbe gađanja.
Športsko oružje ne smije se upotrebljavati izvan civilnih strelišta ili drugih mjesta koja su određena za vježbe gađanja.
Iznimno od odredbe stavka 4. ovoga članka, zračno oružje i luk smiju se upotrebljavati i na mjestima koja su po svom položaju ili po poduzetim mjerama osiguranja takva da se ne može ugroziti sigurnost građana.
Zračnim oružjem te lukom smiju se koristiti i djeca starija od 11 godina na športskim strelištima i na drugim mjestima određenim i uređenim za vježbe gađanja pod nadzorom trenera koji ispunjava opće i posebne uvjete iz članka 10. ovoga Zakona i uvjete propisane posebnim propisom o športu.
Oružje je zabranjeno dati na uporabu djeci, osim prema odred­bama ovoga Zakona.
Kratko i dugo lovačko i dugo športsko oružje mora se izvan lovišta, odnosno strelišta prenositi u odgovarajućim navlakama ili kovčezima nenapunjeno, a kratko športsko .

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 15 Sep 2012, 06:57

dozvola odobrena i preuzeta... napokon...cekajucu 2 sata u pp za taj komadic papira...

karabaja
Razvodnik
Razvodnik

Post by karabaja » 16 Sep 2012, 17:30

danijel 357 wrote:dozvola odobrena i preuzeta... napokon...cekajucu 2 sata u pp za taj komadic papira...
NE KONTAM ja zahtjev predao prije 44 dana i još nisam ništa dobio lik dobio za sat .
MISLIM da malo varaš da nebudem prostiji cipelići ti samo uzmu podatke i podatke oružja pa sve za ZAGREB kako to gordo zvući Z A G R E B !!!
i onda ti ćekaš,čekaš,čekaš i još uvijek čekam tu dozvolu.
.

danijel 357
Pozornik
Pozornik

Post by danijel 357 » 28 Sep 2012, 11:28

bahh cekao sam i ja 30 dana neznam vec koliko ug to je vremenski rok u kojem oni moraju odobrit ili odbit zahtjev a ond su me zvali i otisao tamo i cekao 2 sata u hodniku ispred kanc i napokon dobio...eto...i jos da dodam da to oko dozvole nije svuda isto..eno decko iz zagorja je kupio istu kao ja i nije morao nist prijavljivat jer navodno trgovac nije dobio dopis pp a ja sam jbg u zadrtoj sisackoj pa sam morao.....a mogao sam otic gore i kupit bez tih peripetia...
zovi pitaj di je zapelo....ako je guzva ond mozda ce potrajat izdavanje......

Post Reply