hatsan 125
hatsan 125
pozdrav.
evo od toliko biranja i probiranja sam uzeo pusku o kojoj se nije nikad ni razmisljalo.izletila ponuda,jako povoljna pa sam se odlucio uzet hatsana 125.kalibar je 4.5 i na njoj je tasco optika 6*40 sa jednodijelnim nosacem.zasad samo jedna slika a kad bude vremena stavit ce mo jos.moram napomenut da je ovo moja prva zracna puska(koristio sam se rodakovim puskama ali zadnji put pred nekih 10 godina) takoo da se svrstavam u pocetnike i neznalice.
zato moji dojmovi nece bit relevantni a kakvom ce se pokazat ,vidjet ce mo.e sad,odusevljen sam vizualno puskom a bogme je i teska pa se ima osjecaj prave puske.natezanje mi je moram rec lagano a to je vjerojatno zato jer nisam zadnjih 10 godina nista drugo natezo
.trzaj se dosta osjeti pogotovo jer sam gado i prijateljevim discom.nisam slikao nikakve grupe jer sam pucao samo stojeci stav bez naslona na nekih 25-30 metara(samo da ga osjetim) pa mozete mislit na sta to lici.ja sam sve u svemu zadovoljan,a vrijeme ce pokazat.
evo od toliko biranja i probiranja sam uzeo pusku o kojoj se nije nikad ni razmisljalo.izletila ponuda,jako povoljna pa sam se odlucio uzet hatsana 125.kalibar je 4.5 i na njoj je tasco optika 6*40 sa jednodijelnim nosacem.zasad samo jedna slika a kad bude vremena stavit ce mo jos.moram napomenut da je ovo moja prva zracna puska(koristio sam se rodakovim puskama ali zadnji put pred nekih 10 godina) takoo da se svrstavam u pocetnike i neznalice.
Re: hatsan 125
KLINCI su ZAKON !
Vidim ja tko je najsretniji sa puskom, TROJE djece garant, dvoje mladje djece i jedno starije koje slika !!

Vidim ja tko je najsretniji sa puskom, TROJE djece garant, dvoje mladje djece i jedno starije koje slika !!
Nemoguće je Nemoguće
ovaj sto slika je najvece dijete
.ma shvatio sam ja da je za nas troje max. slavia 631 i sve sam bio dogovorio ali eto uletila prilika pa ce mo kad sve namirimo motzda i uzet kakvog malog ravena ili nesto slicno.zasad

-
Gaston Glock
- Pozornik

jos da je kalibar 5.5 bila bi jos bolja, ovako prevelika brzina i prelagana dijabola nije bas najbolje rjesenje za longrange preciznost.... a ta optika ce ce pocupati nosace nakon jedno 2000 opaljenja, meni je otkinula nosac optike (Hatsan Striker 1000S). nisani koji dodju sa puskom su sasvim ok za daljine do 75m...
jednodijelni je nosac a i sina ima utore da nikud nosac ne ide,lijepo osmisljeno.a kako ce se pokazat,kazem vidit ce mo.ako potrga pucat ce mo na mehaniku.
Na mehaniku i treba početi pucanje poglavito za mlade....a kasnije ide televizija, moraš znati da optika za zračnu pušku koja ima malo jaču izlaznu brzinu mora biti jako kvalitetna jer jednostavno puška ju raznese, ne trebaš se čuduti ako ti je kvalitetna optika za pušku skuplja i to malo više od bolje zračnice, ova će ti se ubrzo raspasti poglavito zato što ona ide uz nju kad ju kupuješ!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
sve to stoji i sve to znam,koliko para toliko muzike.moj lapsus u postu,nije tasco nego gamo 6*40 i to je naknadna ugradnja ako se ne varam,puska se ne dobije s tom optikom.ili se mozda varam,nije ni vazno.ne opterecujem se s time vidjecemo dokad ce.ja ne ispaljujem po 300-400 ili vise dijabola dnevno pa bi mogla i potrajat
.a kad rikne(ako rikne)
idemo dalje.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

optika nema DNEVNI limit... sve ovisi, moze se razletiti nakon 50 ispucanih diabola, nakon 5000 ili nikada... drzim fige da potrajeivicadu wrote:ja ne ispaljujem po 300-400 ili vise dijabola dnevno pa bi mogla i potrajat
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
znadem,nego to je po prici jedna od boljih opcija za njega a kako ja ne pucam puno reko mogo bi i potrajat( 50-tu dijabolu ispucam za jedno pola godine
i eto ga vec traje 6 mj.).sala samo ,ispuco sam u dva dana 200-tinjak komada,ma potrajace ona.kako sam vec napiso nije on bio uopce opcija ali eto sticajem okolnosti sam se svjesno upustio u to pa sta bog da,ne zamaram se.ako popusti na oglas i kupit slaviju 
Imenjače, netrebaš da brineš to ti je optika taman za tu pušku.
Pošto nema zoom trebala bi trajati još duže.
Koliko vidim to je orginal Gamo a Gamo ima kvalitetne optike, znam rastavljao ih.
Razlog rastavljanja je sitni šarafčić na tubusu koji je tvornički premalo stegnut pa se odšarafi.
Ti toga nemaš pa nemaš ni brige.
Jedino pazi na turete da ti budu oko sredine ako ih previše otpustiš možeš izgubiti 0.
lp
Pošto nema zoom trebala bi trajati još duže.
Koliko vidim to je orginal Gamo a Gamo ima kvalitetne optike, znam rastavljao ih.
Razlog rastavljanja je sitni šarafčić na tubusu koji je tvornički premalo stegnut pa se odšarafi.
Ti toga nemaš pa nemaš ni brige.
Jedino pazi na turete da ti budu oko sredine ako ih previše otpustiš možeš izgubiti 0.
lp
Eto odgovora iz prve ruke....a sad još kad testiraš svoju da te čujemo....velika beby 
ja zadovoljan,ma ko beba na tuti
vecina suteva je stajaci bez naslona i pogadam ali mete su razne plasticne boce i sl na 15-25 m.tek sam pred kraj probo da vidim kako ce ic sa naslona.nisam nezadovoljan,15 metara a ja pocetnik.evo par slikica.
Eto zadovoljan ti s Turčinom, to nam je drago .....i pogodci su ti dobro gupirani, a koja je to planina iza???
ma ja zadovoljan i jos nek se on dokaze...a to ti se zove golubov kamen,vazna strateska tocka idealna za snajper i motrenje
.pogled savrsen a tu u podnozju ti inace izvire rijeka ombla i tu se nalaze pumpe za opskrbu vodom.stavicu sutra par slika da vidis kako to izgleda.a sto se grupa tice nije to dobro,ovo je na 15 m-kratka relacija i to s naslonom.ali ako si mislio dobro je za mene tu si u pravu,a i ja sam zadovoljan
Poznato mi je i to kako...iz nekih drugih vremena 2. srpnja 1992. operacija Tigar...... „Golubov kamen je tijekom Domovinskog rata imao veliku ulogu. Na samoj stijeni, ali i po cijelom masivu, neprijateljska vojska je imala brojne bunkere i uporišta s mitraljeskim i snajperskim gnijezdima iz kojih su kontrolirali jedinu cestovnu komunikaciju Dubrovnika s ostatkom Hrvatske. Od samog početka napada na Dubrovnik i okolicu, neprijatelj je držao ovaj vrlo važni strateški položaj. Akcija čišćenja Golubovog kamena krenula je istovremeno u sklopu operacije "Tigar". .......!
pretpostavio sam da znas iz tog razdoblja zato sam i napisao,a posto si bio gore onda znas i sta se sve i kako vidi odozgo.a lako im se bilo zabunkerat kad ima spilja ko stvorenih za tu namjenu.nebitno ,nego eto vidices na slikama ja zivim tocno ispod,u bunkeru
.