Ovako se to radi u USA
Ovako se to radi u USA
Kod nas bi vjerovatno otac dobio mjesec dana zatvora, optuzbu za pokusaj ubojstva, itd..itd...a pedofilcina bi morao da rehabilitaciju, i ostao bi anoniman...
http://www.vecernji.hr/svijet/halo-poli ... emu-951444
http://www.vecernji.hr/svijet/halo-poli ... emu-951444
Nemoguće je Nemoguće
Re: Ovako se to radi u USA
Jbt... neš virovat...

Kad san ovo vidija u Večernjem... reka san... Lex ovo stavlja na forum...
Šteta što se nisan s nekin okladija...
Kad san ovo vidija u Večernjem... reka san... Lex ovo stavlja na forum...
Šteta što se nisan s nekin okladija...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
E bas steta,,,,,triba si..palo bi malo janjetine za mezu.....
A da se mene pita, malo ga je...trebalo ga je jos.....
A da se mene pita, malo ga je...trebalo ga je jos.....
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Policija je trebala doraditi posao do kraja! Pa nije valjda da tamo dečki nemaju pendrek!?
Ja sam otac isto, sreća njegova da nije naletio na mene jer bi se vodio u rubrici "nestali" a što bi mu se sve događalo prepuštam mašti cijenjenih kolega sa foruma.
Ako ikoga mrzim to su pedofili, ni če... ne mrzim toliko iako im ni ime ne želim spominjati.
Ako ikoga mrzim to su pedofili, ni če... ne mrzim toliko iako im ni ime ne želim spominjati.
Cemu se cudimo.......kako nam odGAYaju djecu bit ce jos i gore.....
Nemoguće je Nemoguće
Pa tu su pedofili u Americi u velikoj prednosti... kako... evo kako:
Tamo ga prebiješ ka vola u kupusu... on ode na hitnu... i preživi... a tebi niko niti ne zamjeri...
A kod nas bi ti najeba... pa zato ne smiš ostaviti pedofila da preživi i kaže ko mu je to napravija...
I zato on mora nestati... a to je puno gore nego ovome u Americi...
Tamo ga prebiješ ka vola u kupusu... on ode na hitnu... i preživi... a tebi niko niti ne zamjeri...
A kod nas bi ti najeba... pa zato ne smiš ostaviti pedofila da preživi i kaže ko mu je to napravija...
I zato on mora nestati... a to je puno gore nego ovome u Americi...
Sad još i dobro izgleda.
"..... zaradio kaznenu prijavu ...."
Neka ga samo spreme u istražni par dana i kad njegovi " inmates " saznaju zašto je unutra. Onda bi trebalo vidjeti njegove slike.
Neće taj više ni hodati kako spada a pogotovo raditi zlo djeci!
Fuck'n chomo!!
"..... zaradio kaznenu prijavu ...."
Neka ga samo spreme u istražni par dana i kad njegovi " inmates " saznaju zašto je unutra. Onda bi trebalo vidjeti njegove slike.
Neće taj više ni hodati kako spada a pogotovo raditi zlo djeci!
Fuck'n chomo!!
"Nitko neće razoružati Hrvatskog vojaka u njegovoj Hrvatskoj Domovini" General Markać
A kaj mislite zakaj je taj slučaj posebno eksponiran po medijima? Zato jer se takve stvari niti u americi inače ne događaju. Ovdje je otac imao opravdanje u tome što je ulovio ovog u djelu i to mu nitko neće zamjeriti. Ali gotovo sigurno bi imao problema da je to bilo drugačije, recimo da je za zlostavljanje čuo te išao tražiti počinitelja da ga namlati.
Njihov zakon je tu isto jasan - država je ta koja kažnjava a ne ljudi sami.
Nadam se da će smrad dobiti svoje u zatvoru, a za oca je na kraju dobro ispalo da ga nije ubio. To bi mu samo navalilo sranja na vrat a smrad će ovako dulje patiti.
Nadam se da će smrad dobiti svoje u zatvoru, a za oca je na kraju dobro ispalo da ga nije ubio. To bi mu samo navalilo sranja na vrat a smrad će ovako dulje patiti.
Osim ako nisi uhvacen na dijelu kao u ovom slucaju,i to u tudjem stambenom prostoru,tada te kaznjava ko stigne a ovaj je dobro i prosao jer je tamo lako mogao dobiti kuglu u vuglu iz kalasnjikova i nikom nista za ovomirkof wrote:
.
Živa istina, sada će svaki bolesnik počet tražit svoja "prava"!lex-lutor wrote:Cemu se cudimo.......kako nam odGAYaju djecu bit ce jos i gore.....
Kao ona stranka pedofila u Belgiji (zašto mi tu nešto smrdi)....
I da,u Americi je godisnje 11 000 ustrijeljenih tako da ne vjerujem da se bas ne dogadjaju ovakva prebijanja.Razlog exponiransti ovog teksta je vjerovatno bizarni slucaj pedofilije sto je magnet za novinare.mirkof wrote:A kaj mislite zakaj je taj slučaj posebno eksponiran po medijima? Zato jer se takve stvari niti u americi inače ne događaju.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
A ovako to rade u JAR:
Krivolovcu nosoroga 77 godina zatvora.
A nakalemili mu sve optuzbe, ukljucujuci i ubojstvo drugog krivolovca kojeg su ubile vlasti u pucnjavi.
Pa je dobio optuzbu za: krivolov, ubojstvo, ilegalno posjedovanje oruzja, itd... i na kraju 77 godina zatvora.
http://www.bbc.com/news/world-africa-28441261
Krivolovcu nosoroga 77 godina zatvora.
A nakalemili mu sve optuzbe, ukljucujuci i ubojstvo drugog krivolovca kojeg su ubile vlasti u pucnjavi.
Pa je dobio optuzbu za: krivolov, ubojstvo, ilegalno posjedovanje oruzja, itd... i na kraju 77 godina zatvora.
http://www.bbc.com/news/world-africa-28441261
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Oprosti, ali opet pričaš bajke.Darko11 wrote:Osim ako nisi uhvacen na dijelu kao u ovom slucaju,i to u tudjem stambenom prostoru,tada te kaznjava ko stigne a ovaj je dobro i prosao jer je tamo lako mogao dobiti kuglu u vuglu iz kalasnjikova i nikom nista za ovo
Kao prvo tip je bio u kako ti kažeš "tuđem stambenom prostoru" sa dozvolom - naime babysitao je žrtvu. I nije mu bilo prvi put. Definitivno nije provalio ili neš slično.
Kao drugo stvari uopće nisu takve da možeš ubijati po svom stambenom prostoru kako želiš. Pročitaj tekst na http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_doctrine pa će ti možda biti jasnije da stvari nisu tako crno-bijele.
Sve se to u zivotu zavrsava vrlo jednostavno..... " Nema postovanje do STRAHOPOSTOVANJA" , svi ti razni filozofi, psiholozi, dusebriznci i sviraci kur*u samo zele nesto zavrnuti lovu u svoj djep i prodati price o preodgodju, socijalizaciji, problematicnom odrastanju i bla..bla..bla..bla.... Ako je netko zastranio treba ga terminirati u tisini i kraj price !!
Nemoguće je Nemoguće
mirkof wrote:Oprosti, ali opet pričaš bajke.Darko11 wrote:Osim ako nisi uhvacen na dijelu kao u ovom slucaju,i to u tudjem stambenom prostoru,tada te kaznjava ko stigne a ovaj je dobro i prosao jer je tamo lako mogao dobiti kuglu u vuglu iz kalasnjikova i nikom nista za ovo
Kao prvo tip je bio u kako ti kažeš "tuđem stambenom prostoru" sa dozvolom - naime babysitao je žrtvu. I nije mu bilo prvi put. Definitivno nije provalio ili neš slično.
Kao drugo stvari uopće nisu takve da možeš ubijati po svom stambenom prostoru kako želiš. Pročitaj tekst na http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_doctrine pa će ti možda biti jasnije da stvari nisu tako crno-bijele.
Ok,neznam sto ti hoces reci.Da bi ovaj najebao da ga je trazio da mu se osveti( iako u praksi cesto sudac tumaci zakon subjektivno pa kad je pedofil u pitanju ta sankcija nebi lako prosla u praksi).Dakle uhvatio je pedofila u kuci na djelu da bludnici nad njegovim djetetom.Prijatelju taj pedofil je u praksi mozda mogao dobiti kuglu nekaznjeno po pocinitelja i kod nas vjeruj mi,samo ako bi dijete posvjedocilo da je tako bilo
"sustav" govorim o necemu sto je organizirano daleko izvan nasih dometa je vec postigao cilj vise nego dovoljno vec samim tim sto mi ovdje raspravljamo o nekim "pravima" silovatelja, narkomana, pedofila, i slicne bagre. DA je kolektivna savijest koliko toliko u redu pa da od 100 subjekata njih 95% bez razmisljanja potvrdi terminaciju po kratkom postupku sve bi bilo daleko bolje !!!
U nasem skolstvu je sasvim normalno za balavac zaljepi samarcinu uciteljici, no ako mu ova kojim slucajem vrati onda sljede zalbe-tuzbe-emocionalni stres-dusevne boli OTKAZ i XX idiotski nebuloznih mjera....po posten narod...
Da sam kojim slucajem uciteljici samo opsovao nesto prvo bih dobio ukor a onda bih gledao kako da pobjegnem od kuce na 10-dana dok stari barem malo ne zaboravi situaciju, jer u protivnom bih bio plav od glave do pete a vojnicki kajs bi se rasparao na mojoj guzici....i bio bih sretan ako mi ne izbije koji zub na zivo....
U nasem skolstvu je sasvim normalno za balavac zaljepi samarcinu uciteljici, no ako mu ova kojim slucajem vrati onda sljede zalbe-tuzbe-emocionalni stres-dusevne boli OTKAZ i XX idiotski nebuloznih mjera....po posten narod...
Da sam kojim slucajem uciteljici samo opsovao nesto prvo bih dobio ukor a onda bih gledao kako da pobjegnem od kuce na 10-dana dok stari barem malo ne zaboravi situaciju, jer u protivnom bih bio plav od glave do pete a vojnicki kajs bi se rasparao na mojoj guzici....i bio bih sretan ako mi ne izbije koji zub na zivo....
Nemoguće je Nemoguće
To je istina, sjećam se mog starog kada sam razbio prozor u školi, dobival sam batine dva dana i to samo zato što mu nisam rekao zašto ga je razrednica zvala u školu.lex-lutor wrote:"sustav" govorim o necemu sto je organizirano daleko izvan nasih dometa je vec postigao cilj vise nego dovoljno vec samim tim sto mi ovdje raspravljamo o nekim "pravima" silovatelja, narkomana, pedofila, i slicne bagre. DA je kolektivna savijest koliko toliko u redu pa da od 100 subjekata njih 95% bez razmisljanja potvrdi terminaciju po kratkom postupku sve bi bilo daleko bolje !!!
probaj sada tako nešto napraviti, plavi telefon, pravobraniteljica za djecu, babe, dede, sustavi, zaštita prava djeteta, kriminalaca, pedofila, ped... itd...
ode u zatvor na barem 5g. a samo zato što si od svoga sina htio napraviti poštena čovijeka, da se razumijemo nisam pristalica mlaćenja djece, žena i općenito nikoga, ali kada treba mulcu objasniti tko je glavni, ako ništa ne upali, bolje da ga ja jednom namlatim nego da ga lema mafija i kamatari ili tko zna tko možda i u zatvoru.
ZIVJELA ANARHIJA.......zasto ? Zato jer je to navisi oblik drustvene slobode...Svatko radi sto hoce !!!
Nemoguće je Nemoguće
ma da... neka svako radi što hoće...
Samo da meni ne stane na žulj...
Samo da meni ne stane na žulj...