CHAT
- technotronic
- Stožerni Narednik

Re: CHAT
prvi put čujem za taj kalibar, a mislio sam da sve znam
... i za to treba dozvola? žoharski kalibar... moja Slavija 4,5 je jača od toga...
Ja mislim da je energija zrna oko 7 Joula,kao Slavija 631.Oaj na videu kaze da ne treba dozvola iako neznam u kojoj drzavi zivi.technotronic wrote:prvi put čujem za taj kalibar, a mislio sam da sve znam... i za to treba dozvola? žoharski kalibar... moja Slavija 4,5 je jača od toga...
- technotronic
- Stožerni Narednik

O prijedlogu novog zakona u Jutarnjem - http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... i/5463975/
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
Ljevoruki_Dešnjak
- Razvodnik

Da je samo jednom od tih "muškarčina" dat da ispali jednu pravu patronu letio bi u 3pm. Lako se je k***t s ćorcima.
Sam kujem svoju sreću/oružje.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Strijelci spavaju zimski san?
Nitko se kreativno ne javlja danima!
Alo, ljudi! Jeste li zivi?

Nitko se kreativno ne javlja danima!
Alo, ljudi! Jeste li zivi?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Budi ozbiljan.........
Nemamo se cime hvaliti a vise nema smisla niti tugovati..." sto si tisi vise cujes" !!!
Cekamo ove doktore astrofizike, pravnike, ing.kemije da nam dodju popraviti prosjek jer od frustracija vise nitko ne misli ni o sexu a bolje polovice ....traze " pufer" patrone !!!
Nemamo se cime hvaliti a vise nema smisla niti tugovati..." sto si tisi vise cujes" !!!
Cekamo ove doktore astrofizike, pravnike, ing.kemije da nam dodju popraviti prosjek jer od frustracija vise nitko ne misli ni o sexu a bolje polovice ....traze " pufer" patrone !!!
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Eh, kad bolje polovice pucaju sa pufer patronoma, onda se ima vise vremena i energije za lov i streljastvo..., pogotovu ove zimske lovove pogonom na divlje svinje, cijeli dan!

Turn better into best!
ima li netko iskustva sa ovim https://www.shipito.com ?
uglavnom registriraš se, dobiješ adresu u US i kupuješ online na web trgovinama koje ne šalju izvan US.. napuniš si paket odabereš da ti ga raspakiraju i pošalju kao poklon da izbjegneš carinjenje u RH.. uglavnom ne isplati se pojedinačne proizvode slati za RH jer je poštarina prilična i do 80 $ ovisno o vrijednosti
uglavnom registriraš se, dobiješ adresu u US i kupuješ online na web trgovinama koje ne šalju izvan US.. napuniš si paket odabereš da ti ga raspakiraju i pošalju kao poklon da izbjegneš carinjenje u RH.. uglavnom ne isplati se pojedinačne proizvode slati za RH jer je poštarina prilična i do 80 $ ovisno o vrijednosti
-
Ljevoruki_Dešnjak
- Razvodnik

Skoro sva roba koja dolazi ili dolazi priko granica RH obavezno skenira. Ne detaljno nego samo da se vidi da nije oružje ili slicno. Sto se tiče slanja petardi i explozivni stvari skeniraju većinom sumljive pakete, pakete koje dolaze iz "poznatih" područja i većina paketa oko Bozića je skenirana za barut i slično. Carinu nemoš zaobić nikako,jedino ako su mali paketi. Ako budeš pokusava za...b carinu gadno se opečeš.
Sam kujem svoju sreću/oružje.
Pisalo, ne pisalo "poklon" na paketu, apsolutno nista ne znaci.
Carina ce, ako je skuplje od 22 eura naplatiti PDV, ako je skuplje od 150 eura, i eventualnu carinu, plus troskove obrade.
Ako mislis narucivat dijelove oruzja iz SAD, problem ti nece biti nasa carina, nego americka.
Sto se nasih tice, ako imas papire (za bitan dio oruzja), opalit ce ti namete bez dodatnih pitanja.
No amerikanci, zbog ITAR zakona, sluzbeno ne salju skoro nikakvu vojnu opremu van svojih granica.
Probaj naci to sto te zanima u EU, nemas nikavih zajebancija sa carinom, stigne za 3-4 dana.
Znaci, isto ti je narucivao iz Berlina, Londona ili Splita.
Carina ce, ako je skuplje od 22 eura naplatiti PDV, ako je skuplje od 150 eura, i eventualnu carinu, plus troskove obrade.
Ako mislis narucivat dijelove oruzja iz SAD, problem ti nece biti nasa carina, nego americka.
Sto se nasih tice, ako imas papire (za bitan dio oruzja), opalit ce ti namete bez dodatnih pitanja.
No amerikanci, zbog ITAR zakona, sluzbeno ne salju skoro nikakvu vojnu opremu van svojih granica.
Probaj naci to sto te zanima u EU, nemas nikavih zajebancija sa carinom, stigne za 3-4 dana.
Znaci, isto ti je narucivao iz Berlina, Londona ili Splita.
sve stoji što si napisao... prva stvar koja im piše pod ograničenjima su dijelovi oružja, čak i benigne stvari poput mehaničkih nišana za ar15... samo što u EU su sve cijene često napumpane pa ću konkretan proizvod koji u US stoji 170$ u Njemačkoj platiti 300€